Yeni iş ve evlilik ve ben karar veremiyorum :)

merhaba kızlar...

şöyle ki şu an çalıştığım işimde sabah 7 de servise biniyorum akşamda servisten inip eve gitmem 7.30u buluyor cumartesi de yine eve gitmem 2 yi buluyor iş yerim merkeze çok uzak.. tabi şimdi sıkıntı yok eve gidiyorum yemeğim hazır:)
ama 2 ay sonra evleniyorum ve iş saatleri beni çok yoracak biliyorum. başka bir yerle görüştüm. orada da saatler sabah 11 akşam 7 fakaaat hafta sonu calışcam ayda bir kere hafta sonu izin alabilcem onun dışında izin günüm hafta içi. acaba evlenince böyle çalışmakta zor olur mu...
eşimde akşam 7 gibi çıkıyor beni alabilecek. kendi işi olduğu içinde saatlerini bazen bana uydurabilir gibi geliyor.
hafta sonu çalışmak çok mu kötü sizce yaa:KK43::KK43:

zaten evlilik hazırlıkları çok stresli bide böyle kararsız kaldım yardım edin lütfen o_O

BENİ KİMSE HAFTA SONU ÇA-LIŞ-TI-RA-MAZ..

imkanın varsa haftasonu çalışan işe hiç bulaşma..eşin haftasonu çalışsa bile sen o çalışırken evin işini ayarlarsın çamaşır temizlik vs.pazar günü de mis gibi oturursun yada gezersiniz.

niye bu kadar kasıyorsun ki kendini
kendine eş mi alıyor arkadaş yoksa kölemi boşver gençliğinin tadını çıkar

çok doğru söylüyorsun aslında off ya ben mi karasızım bu kadar yoksa herkes mi öyle...
benim işime gelen mağazada çalışmak aslında burayı sevmiyorum hiç... ama insan eşiyle de vakit geçirmek ister yemeği ev işini falan bi kenara koyuyorum aslında.

çok doğru söylüyorsun aslında off ya ben mi karasızım bu kadar yoksa herkes mi öyle...
benim işime gelen mağazada çalışmak aslında burayı sevmiyorum hiç... ama insan eşiyle de vakit geçirmek ister yemeği ev işini falan bi kenara koyuyorum aslında.
bir daha bu yaşa gelmeyeceğiz benim düşüncem bu 2.5 yıldırda böyle düşüyorum
çok kasma kendını

Haftasonu çalışmak çok çok zor, ben artık dayanamayıp konuştum. Gerekirse çıkacaktım, cumartesi gelme dediler:21:
Sanırım senin yerinde olsaydım, cumartesi pazar tatil olan başka iş bakardım. Bulamazsam da evlendikten 1-2 ay sonra açıklamamı yapardım,sevilen elemansanız ve şartlar müsaitse çıkmamanız için istediğinizi yaparlar

Valla canım şuan çalıştığın sistem yeni iş olanağından çok daha iyi bence.
En azından cumartesi erken çıkıyorsun da bişeyler yapmak için ekstra vaktin kalıyo.
Diğer iş için öğlen evde olmak cazip geliyo demişsin ama 11 de işbaşı yaptığında zaten mesafe her neyse atıyorum 1 saat önce evden çıkacaksın e 30dk-1 saatte hazırlandın nerede kaldı evde vakit geçirmek :)
Bence şuan olduğun yerde kal ama haftasonları tatil olan bir iş bak. Bu şekilde bulmadan çıkma.
He zaman içinde baktın yetişmiyor konuşursun işyerinle belki yardımcı olurlar bile..

hafta sonu çalışmak maalesef kötü :KK43:

yakın bir kız arkadaşımın da izni hafta içi.

hafta sonu aileyle veya arkadaşlarla yapılan etkinliklere katılamamaktan şikayetçi.

en önemlisi de pazar günü herkes evinde ailesiyle kahvaltı yaparken işe gitmek onu psikolojik olarak zorlamaya başladı.

başlarda pek sorun etmezdi fakat şimdi dokunmaya başladığını söyleyebilirim. bizim de onunla görüşmelerimiz sadece hafta içi iş çıkışı akşamları oluyor çünkü ben de hafta içi çalışıyorum.

merhaba kızlar...

şöyle ki şu an çalıştığım işimde sabah 7 de servise biniyorum akşamda servisten inip eve gitmem 7.30u buluyor cumartesi de yine eve gitmem 2 yi buluyor iş yerim merkeze çok uzak.. tabi şimdi sıkıntı yok eve gidiyorum yemeğim hazır:)
ama 2 ay sonra evleniyorum ve iş saatleri beni çok yoracak biliyorum. başka bir yerle görüştüm. orada da saatler sabah 11 akşam 7 fakaaat hafta sonu calışcam ayda bir kere hafta sonu izin alabilcem onun dışında izin günüm hafta içi. acaba evlenince böyle çalışmakta zor olur mu...
eşimde akşam 7 gibi çıkıyor beni alabilecek. kendi işi olduğu içinde saatlerini bazen bana uydurabilir gibi geliyor.

zaten evlilik hazırlıkları çok stresli bide böyle kararsız kaldım yardım edin lütfen o_O
haftasonu calismak cook yorucu.. insanin ailesine ayiracak vakti olmali..

bu işinde cumartesi yarım gün ve pazarın komple sana kalıyor.
servisin var anladığım kadarıyla.
iş saatleri de şahsen benim evden çıkış ve eve en erken giriş saatlerimle aynı.

bu işte haftada 1,5 gün tatil yapabiliyorken diğer işte haftada 1 gün tatil yapabileceksin.
pazar günü herkes yatarken işe gitmek çok zor gelecektir.

ayrıca evlendikten sonra mevcut işinden ayrılırsan ( 1 sene içinde ) tazminatını alma hakkın da var ama evlenmeden iş değiştirirsen bu şansın olmayacak.

ben iş değiştirmezdim yerinde olsam.

bu işinde cumartesi yarım gün ve pazarın komple sana kalıyor.
servisin var anladığım kadarıyla.
iş saatleri de şahsen benim evden çıkış ve eve en erken giriş saatlerimle aynı.

bu işte haftada 1,5 gün tatil yapabiliyorken diğer işte haftada 1 gün tatil yapabileceksin.
pazar günü herkes yatarken işe gitmek çok zor gelecektir.

ayrıca evlendikten sonra mevcut işinden ayrılırsan ( 1 sene içinde ) tazminatını alma hakkın da var ama evlenmeden iş değiştirirsen bu şansın olmayacak.

ben iş değiştirmezdim yerinde olsam.

evet haklısın teşekkür ederim...

hatta herkese teşekkür ederim sağolun HoppaHoppa

çoğu insan böyle çalışıyor..zamanla bu düzene alışırsın..herkes 8-5 çalışamazki..vardiyalı çalışanlar bazen birbirlerini görmüyorlar..

Canım bence haftasonunu kendine ayır. Bende daha önce mağazada 2,5 seneyi aşkın bir süreçte çalıştım iznim haftaiçiydi. Ve mağaza bu shift düzenlemesi yapılır, diğer müdür gelmediyse sen erken çağrılırsın mağaza yoğunsa mesaiye kalırsın bence olduğun yeerde kal derim sadece yoldan biraz çekersin ama diğer türlü cumartesi 2 den sonra evinin işini yapar herşeyini halleder pazar günü de eşinle ilgilenir güzel bir gün geçirirsin. Öteki türlü mağazada hem mağazanın yorgunluğu hem evin işi haftaiçi e o yorgunlukla tamamlanamayacağı için haftasonu daha çok yıpranacaksın. Bence şuan olduğun yerde kal.

Canım bence haftasonunu kendine ayır. Bende daha önce mağazada 2,5 seneyi aşkın bir süreçte çalıştım iznim haftaiçiydi. Ve mağaza bu shift düzenlemesi yapılır, diğer müdür gelmediyse sen erken çağrılırsın mağaza yoğunsa mesaiye kalırsın bence olduğun yeerde kal derim sadece yoldan biraz çekersin ama diğer türlü cumartesi 2 den sonra evinin işini yapar herşeyini halleder pazar günü de eşinle ilgilenir güzel bir gün geçirirsin. Öteki türlü mağazada hem mağazanın yorgunluğu hem evin işi haftaiçi e o yorgunlukla tamamlanamayacağı için haftasonu daha çok yıpranacaksın. Bence şuan olduğun yerde kal.

vallahi aklıma girdiniz :confused::confused:

kesinlikle hafta sonu tatil olanı seç..sabah işe geç gitmen sana çok şey kazandırmaz bence..

ayy çok cazip gelmişti ilk söylediklerinde maaş farkıda cabası tabi cidden el birliği ile aklımı çeldiniz:KK70::KK70::KK70::KK68::KK68:

vallahi aklıma girdiniz :confused::confused:

ayy çok cazip gelmişti ilk söylediklerinde maaş farkıda cabası tabi cidden el birliği ile aklımı çeldiniz:KK70::KK70::KK70::KK68::KK68:

Ama en mantıklısı tatlımm :)) bence düşük olsun huzurun olsun :) tercihim bu yönde ben mağazada hep stresliydim nasılsın deseler bağıracak durumdaydım şimdi süt liman nasıl rahatım anlatamam :))

merhaba kızlar...

bu sekilde 10 sene çalıştım 1 senesi evlilikti.zor ama ımkansız degıl.yedı buçukta evde oluyordum kolay yemekler yapıyordum.mesela kızartma yapcaksam esım benden önce evde oluyordu patatesleri soy yada patlıcanları doğra dıydu gelesiye kadar hellediyodu eşim bende kızartıyordum.ama yemek ye mutfagı topla derken saat 9 u geçiyordu. benim artım cumartesi çalışmıyordum çalışsam dahada zorlanırdım
valla ekmak aslanın agzında.iyi bi iş bulurum dıyorsanız çıkın ama yoksa katlanılmayacak birşey değil üstelik eşiniz sizi alacakmış

Back
X