Esim de isveren. Yanimda eski calisaninin yeni basvurdugu yerden aradilar. Hakkinda bilgi aldilar ve maasini da sordular. Böyle bir sey yapabilir yeni isyeriniz de.
Ne olursa olsun dürüst olun derim.Yarın bir gün yalanınız ortaya cıkarsa azıcık fazla maaş olsun diye güvenirliğiniz zedelenebilir.Siz doğruyu söyleyip talebinizi belirtin.Hakkımdan az aldıgımı dusunuyorum,su maası dusunuyorum gibi konusmanızı tavsiye ederim
Kendimi tutamıyorum... Sen Bihter Ziyagil 'sin aptallık etme demek istiyorum. Sgk dökümünden her şey belli olur
Maas dokumu isteyecekler ve her sey ortaya cikacak. Yalan soylemeyin, net olun. Ben bu kadar istiyorum deyin. Sonra pazarlik yaparsiniz.
Mutluluk işte 1.sırada olmalı.
Öyle ama yapılan haksızlığı kendime yediremiyorum. Arkadaşım iyi ama patron ofsayt. Dedikleri hazmedilir gibi değil. Yani para için değil, densizin dedikleri yüzünden ayrılacağım. Gurur meselesi yaptım
Çogu yer maasını falan arastırmıyo yaaa bence ıstedıgın fiyatı söyle sorun olmaz yanı
SGK Hizmet Dökümü hangi gerekçeyle isteniyor? Ben hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.
Bende ılk kez burda uydum valla :\ okadar ıs degıstırdım üstelık hiç öyle bırsey demedıler yani
Arasalar sorsalar bile, bankaya aldığınız miktarın yattığını diğeri elden aldığınızı söylersiniz.Selamlar güzeller güzeli KK hanımları :)
Size mini bir sorum olacaktı. Özel sektördeyim ve sevdiğim bi yerde çalışıyorum ama başka bi işten haber geldi gelecek. Ayrılma sebebim de patron olacak adamın hiç hak etmediğim lafları kendinde hak görüp bana söylemesi... Klasik özel sektör.
Her neyse. Şimdi ben bu müstakbel işyerime, eski işyerinden X tl maaş alıyordum desem (çünkü maaşım düşük ve asla hakkımı almıyorum) yani biraz yüksek söylesem ki düşük bi maaşı bana hak görmesinler. Bunu öğrenme şansları var mı? Diğer işyerimdeki maaşımı... Yalancı durumuna düşmek istemiyorum. Artık sadece biraz da olsa hakkımı almak istiyorum.
Amaç brüt ücreti görmekse düzgün bir işyeri böyle bir şey yapmaz bence.
Ayrıca eski işyerini arayıp kişinin maaşını sormak da bir o kadar absürt. Olur mu böyle bir şey ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?