Yeni iş

Ampisilin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
106
54
13
Selam kk üyeleri işteyim Allahım çok gerginim ne garipmiş insanlarla muhatap olmak kitapçı okula da evime de yakın tıpçı arkadaşlarım geliyor falan.
Sizlerin ilk iş günleri nasıldı???
Aptallık mı ediyorum ya çalışarak
Size ihtiyacım var
Teşekkürler
Maaşım 700 tüm gün çalışcam bir ay. Sonrasında part time artı haftasonu full yine 700 sizce nasıl bilmediğimden soruyorum

Son düzenleme:
Gelsinler ne olacak ya utanacak ne var bunda gurur duyman lazım tersine kendi paranı kendin kazandığın için. Bu kadar kafana takılıyorsa hiç çalışma bence iş için açtığın kaçıncı konu bu?

Sanki alin teriyle calismak kötü ve utanilacak birsey gibi bahsetmissiniz? Ne var bunda yahu calismak insana maddi özgürlükten cok baska seylerde katar

Gelsinler ne olacak ya utanacak ne var bunda gurur duyman lazım tersine kendi paranı kendin kazandığın için. Bu kadar kafana takılıyorsa hiç çalışma bence iş için açtığın kaçıncı konu bu?
Hayatımda ilk kez çalışıyorum canım nolur yanlış anlama bilmiyorum ilk günüm sadece paylaşmak istedim ben de eşitlikçi biriyim ama beni herkes vazgeçirmeye çalışıyor tıp okuyorum diye. Yanlış fikrim olsa hiç başlamazdım

Anlıyorum diyorum ki çevrem hep zengin veya zengin meraklısı anladınız mı garip hissediyorum bunda ne var
Hislerini olduğu gibi kıvırmadan,kendine haklı pay çıkarmadan anlatman çok güzel.
Çevremiz bize böyle hissettirebiliyor,
Ama zamanla anlayacaksın ki çalışan her zaman, her yerde, her şekilde ve koşulda kazanır.
Geçecek bu hislerin,en azından şekil değiştirecek.
Samimi buldum seni.

Anlayışın için çok teşekkür ederim umarım geçer

Çalışmakla çok iyi yapıyorsun. Alacağın para az orası ayrı. Tıp okuyup çalışmanın nesi garip neden seni vazgeçirmeye çalışıyorlar. Evde boş boş oturmaktan iyidir. Hem insanlarla diyaloğuna faydası olur.

İşi bilmediğim için öyle olduğunu söylediler ben de hiç bilmiyorum ki part time için iyi değil mi 700
Şimdi 1 ay tam gün yine 700 işi bilmiyorum diye

İşi bilmediğim için öyle olduğunu söylediler ben de hiç bilmiyorum ki part time için iyi değil mi 700
Şimdi 1 ay tam gün yine 700 işi bilmiyorum diye
Ben de liseyi bitirdiğim gün bir işe girmiştim. Sekreterlik gibi bir şey yapıyordum ne yaptığımı ben de bilmiyordum yani Çok az para aldığımı hatırlıyorum ama iş ortamı hoşuma gidiyordu.

Ben de liseyi bitirdiğim gün bir işe girmiştim. Sekreterlik gibi bir şey yapıyordum ne yaptığımı ben de bilmiyordum yani Çok az para aldığımı hatırlıyorum ama iş ortamı hoşuma gidiyordu.
Valla iş ortamını pek sevmedim yüz göz olmuş gibi hissediyorum biz buradan aşırı alışveriş yaparız kız bana melek gibi davranırdı şimdi garip moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…