• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni iş..

bende zonguldakta yaşıyorum sen neresindesin ? ben ilçesindeyim

bende çok takıntılıyım bu konuda 2 ay oldu bi avmye muhasebesine işe başladım yanımdaki arkadaş işten ayrıldıgı için kasaya geçtim.işim gerçekten çok zor ve tek başımayım.yeni hesaplar,taksitler falan insanlarla uğraşmak beni çok yoruyo üstelik sana kendi şartlarımı söylim sabah 9 akşam 8.30 normalde ama hava geç karardıgı için daha geç çıkıyorum düşün hem maaşımda 600 ve şu an muhasebede 2 kişiyiz. mağaza pazar günleride açık bir pazar o bir pazar ben çalışıyoruz çok ağır geliyo ama yapcak bişey yok

Son düzenleme:
Erkek arkadaşınız işe girerken hele de şartları ona uygunsa sizin müsait olduğunuz zamanı gözetir miydi ya da kendini size göre mi ayarlardı
hayatını kimseye göre yönlendirmemelisin bence
Evet bana görede düşünürdü ama öyle bi şansı yok cünkü memur..Belki haklısınız ama böyle sansım varkende şartları zorlamak işime gelmiyor acıkcası..blmiyorum..denemek gerek diye düşünyorum burda yardımcı olan arkadaşlar sayesnde birasda..Sadece takıntılıyım..Bunu yenmeye calısıyorum akıl isdiyorumm
bende zonguldakta yaşıyorum sen neresindesin ? ben ilçesindeyim

bende çok takıntılıyım bu konuda 2 ay oldu bi avmye muhasebesine işe başladım yanımdaki arkadaş işten ayrıldıgı için kasaya geçtim.işim gerçekten çok zor ve tek başımayım.yeni hesaplar,taksitler falan insanlarla uğraşmak beni çok yoruyo üstelik sana kendi şartlarımı söylim sabah 9 akşam 8.30 normalde ama hava geç karardıgı için daha geç çıkıyorum düşün hem maaşımda 600 ve şu an muhasebede 2 kişiyiz. mağaza pazar günleride açık bir pazar o bir pazar ben çalışıyoruz çok ağır geliyo ama yapcak bişey yok

Zonguldak merkezdeyim canımm..evet bi ara ben tek basıma turkcell bayi işlettim hem faturaya hem hat satısına hem telefon satısına bakıyodum..Patronum yane kuzenim yurtdısına cıkıyodu kendm kalıyodum.yemek bile yemeye vaktim olmuyodu düşünsene ayıptır sölemesi altıma yapsam wc cıkcak vakit yok dükkan bi dk müşterisiz kalmıyodum.sen hangi ilcedesin??

Bu lafin bana nedense "tanidikla is yapilmaz" i hatirlatti...Gercekten insanin tanidigi ticari islerde daha büyük kazik atiyor, ya da hep bize öylesi denk geldi bilemiyorum..

Bence de 600TL 12 saat icin az ama adamin is orani nedir, bir de sehirden sehire pahalilik degisiyor onlari da göz önüne almak lazim. Yani 600 tl Istanbul da yasamak icin "yok" gibiyken, Zonguldak icin daha normal bir fiyat olabilir..

Bir de izin günü belli degil, sana bir hafta sonu izin vercek digerinde bu hafta IDARE edemez misin ler baslayacak----

Tanıdık konusunda yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, insana en byük kötülüğü iyi bildiğimiz insanlar yapabiliyor coğu zaman. Ya da yabancının yanında calısırken görmezden gelebildiğimiz seylere tanıdığın yanında daha duygusal yaklaşabiliyoruz.

Benim eşim de zonguldaklı. Maalesef piyasası böyle, adamlar kanunun gerektirdiğini yapmaktan bile acizler. SGK ordakiler icin büyük bir nimet. İş görüşmelerinde bunu cok önemli bir özellikmiş gibi söylüyorlar; 600+SGK+Yemek :)

Evet hepsi böle işteeee :((( KEsin bişe diyemiyo pazar olmassa izin satn bi dk durmam benim işimi baska gün görmüyor..

Allah yardımcın olsun, paraya ihtiyacın var ise çalış tabi ki ama ben emeğin karşılığının verilmemesine cok üzülüyorum :(

Tanıdık konusunda yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, insana en byük kötülüğü iyi bildiğimiz insanlar yapabiliyor coğu zaman. Ya da yabancının yanında calısırken görmezden gelebildiğimiz seylere tanıdığın yanında daha duygusal yaklaşabiliyoruz.

Benim eşim de zonguldaklı. Maalesef piyasası böyle, adamlar kanunun gerektirdiğini yapmaktan bile acizler. SGK ordakiler icin büyük bir nimet. İş görüşmelerinde bunu cok önemli bir özellikmiş gibi söylüyorlar; 600+SGK+Yemek :)

Toprak cıktık eşinlee geldinizmi hiç buraya :) görmüşsünüzdür saten kücük bi şehir ama daha kötü yerler asgari ücret + sigorta + yemek ( ticket ) ve burası iyi ayakkabıcılarından fakat durum bu iştee..
Allah yardımcın olsun, paraya ihtiyacın var ise çalış tabi ki ama ben emeğin karşılığının verilmemesine cok üzülüyorum :(

Ceyiz yapma geregim var seneye nişanlancam artık herşeyimi yavastan bitirmek istiyorum..Tek problem bu..

Ceyiz yapma geregim var seneye nişanlancam artık herşeyimi yavastan bitirmek istiyorum..Tek problem bu..

Demirparktaki mağazalara basvursan, oralar daha kurumsal, en azından maaş stratejileri izin günleri vs bellidir.

Kızlar bu sabah gittim.resmen ayak üstü insan kandırmaya calısıyorlar yaa..Orda bana anlatan kız bir numaralı yalancıymışş..Kız 2 senedir calısıyo sigortası yok ve 680 mlyon alıyo . bana dün 600 diyen bugn 500le baslarsın 1 sene sonunda sigorta istiyomsn diye sorarlar istiyorm dersen 500le devam . istemessen 550 mlyn veriyomus..dolandırıcılar resmennnnnnn !! Neden bastan söylemek istemedigi ortaya cıktııııı !!! bende aptalım ama dogru düzgün knusmadım.bugn ögrenince dedm kusura bkmayın ben bu şartlarda calısamam bastan söylemediniz bana.bilseydm kalkıp gelmezdm ama genede teklifinz icin teşekkürler dedim eve döndüm.oh beee sıkıntım buymus demekkiii kurtuldm rahtladım resmen..

Kızlar bu sabah gittim.resmen ayak üstü insan kandırmaya calısıyorlar yaa..Orda bana anlatan kız bir numaralı yalancıymışş..Kız 2 senedir calısıyo sigortası yok ve 680 mlyon alıyo . bana dün 600 diyen bugn 500le baslarsın 1 sene sonunda sigorta istiyomsn diye sorarlar istiyorm dersen 500le devam . istemessen 550 mlyn veriyomus..dolandırıcılar resmennnnnnn !! Neden bastan söylemek istemedigi ortaya cıktııııı !!! bende aptalım ama dogru düzgün knusmadım.bugn ögrenince dedm kusura bkmayın ben bu şartlarda calısamam bastan söylemediniz bana.bilseydm kalkıp gelmezdm ama genede teklifinz icin teşekkürler dedim eve döndüm.oh beee sıkıntım buymus demekkiii kurtuldm rahtladım resmen..

500 :53: Ayy yarabbim, resmen köle ticareti. Senin icin en hayırlısı olmuş.

Tesettür magazasında eleman aranıyordu aslında ama oranın şartları zor sabah 10 aksam 10 eve gelip gitmem cok sıkıntı :S

Anladım, Allah yardımcın olsun.

allahtan korkmazmı bu insanlar yaa..sigortalı olarak çalıştırtığın insanı asgari ücret vermen şart!sigortasız işçi çalıştırmayı söylemiyorum bile..hata yine bizlerde sigortasız ve minimum asgari ücret vermeden kimse çalışmamalı..adamlar kolayını bulmuş milletin ihtiyacı var çalışıo oh ne ala ..

evet resmen500 dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaa

allahtan korkmazmı bu insanlar yaa..sigortalı olarak çalıştırtığın insanı asgari ücret vermen şart!sigortasız işçi çalıştırmayı söylemiyorum bile..hata yine bizlerde sigortasız ve minimum asgari ücret vermeden kimse çalışmamalı..adamlar kolayını bulmuş milletin ihtiyacı var çalışıo oh ne ala ..

yazık hepsine gene tanıdık yakçaktı basımı:47::47::47::47::47:

evet resmen500 dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaa

yazık hepsine gene tanıdık yakçaktı basımı:47::47::47::47::47:

Temmuzun 13'den sonra 600 tl maasla baslayıp + sigorta bi izin hafta sonu bi izni hafta içi kullanablcegim parfümeride bi iş var..sabah 9 aksam 7bucuk .. pazar günleri 11-6 arası çalsıyosun bölede bi iş var..maas sonradan yükseliyomus mesela 6 aydır calısan bi kız var orda 700 alıyomus.ister haftalık ister aylık..bi kaç tane daha var..

maaş cok az degılmı

Evet bana görede düşünürdü ama öyle bi şansı yok cünkü memur..Belki haklısınız ama böyle sansım varkende şartları zorlamak işime gelmiyor acıkcası..blmiyorum..denemek gerek diye düşünyorum burda yardımcı olan arkadaşlar sayesnde birasda..Sadece takıntılıyım..Bunu yenmeye calısıyorum akıl isdiyorumm

Zonguldak merkezdeyim canımm..evet bi ara ben tek basıma turkcell bayi işlettim hem faturaya hem hat satısına hem telefon satısına bakıyodum..Patronum yane kuzenim yurtdısına cıkıyodu kendm kalıyodum.yemek bile yemeye vaktim olmuyodu düşünsene ayıptır sölemesi altıma yapsam wc cıkcak vakit yok dükkan bi dk müşterisiz kalmıyodum.sen hangi ilcedesin??

ben ereğlideyim canım zor valla ben çok yıpranıyorum sonumu allah hayır etsin

cnm valla daha önce çalıştığım işlerde çok güzel paralar kazandım ve çalışma şartları çok kötüydü. hafta içi izin olmayınca öyle yoruluyosunki hayattan tat alamıyosun ailenle oturup bi akşam yemeği yiyemiyorsun herkes pazar gezerken sen çalışıyosun.hele sevgilin de hafta sonu izin yapıyorsa vay geldi halinize... şu anda çalıştığım işimin şükürler olsun çalışma saatleri güzel ama çalışma arkadaşlarımla hiç iyi değilim.ama bu saatler yüzünden sırf katlanıyorum onalra.üstelik görüşmelerine kendinden emin git maaşının pazarlığını yap.500 tl nedir inanamadım yani? min 800 900 iste...

Back
X