Aslında yakin max yarım saat sürüyor ama tek otobüsle gidemedigim için iki vesait yapmak zorunda kalıyorum.İş yeri - ev çok mu uzak daha yakın yerlere baksanız. Yol parası gerçekten fazlaymış.
Aylık 500₺ bir taksiyle anlaşmayı deneseniz. Belki yaparlar. Hemde ayağınız yere değmeden toplu taşıma kullanmazsınız. Bir süre sabredin.Aslında yakin max yarım saat sürüyor ama tek otobüsle gidemedigim için iki vesait yapmak zorunda kalıyorum.
Bunu demem gerektiAylık 500₺ bir taksiyle anlaşmayı deneseniz. Belki yaparlar. Hemde ayağınız yere değmeden toplu taşıma kullanmazsınız. Bir süre sabredin.
Eee kısa mesafe dedin ya.Bunu demem gerektikendi aracımla 2500 yakıt param gidiyor. Hiç taksi aylık 500 e anlaşır mı yakıt aşırı pahalı. Sadece iş ve okul yol masrafım benim
Kısa mesafe icin sabah ,aksam düzenli olarak hic bir taksici böyle bir işi almaz zaten .Yani alan varsa ve tanıksanız buna ,o taksiciye helal olsun derim şahsen.Eee kısa mesafe dedin ya.
Eski iş yerimde bizzat patronum yapardı. Ordan biliyorum. Biriyle anlaşmalıydı aylık onunla gelip giderdi.Kısa mesafe icin sabah ,aksam düzenli olarak hic bir taksici böyle bir işi almaz zaten .Yani alan varsa ve tanıksanız buna ,o taksiciye helal olsun derim şahsen.
Ben demedim cnm ama sen bilirsinEee kısa mesafe dedin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?