Yeni işe başladım ama...

İş öğrenmek büyük şans. Sabredin iyice sırlarını öğrenin sonra evinize yakın bir yerlerde yerlere bakarsınız.

Diş hekimi değilim hemşire olarak girdim tedavi esnasında hocayı asiste ediyorum aletlerin sterilizasyonu vs yapıyorum

Abonman yaptırmam saçma geliyor abonman 609 civarı ben otobüse 560 falan veriyorum 140 civari da minibüse veriyorum

Abonman yaptırmam saçma geliyor abonman 609 civarı ben otobüse 560 falan veriyorum 140 civari da minibüse veriyorum

yol ücretini de talep edin bir süre sonra, çok fazla diye.
bir de orda yaptığınız iş nedir tam olarak? ya da neyi yapacaksınız?
Tedavi esnasında doktoru asiste ediyorum kirlenin aletlerin sterilizasyonunu yapıyorum bir de hoca öğrenmeye başladıktan sonra tedavi için masa hazırlığını sen yapacaksın demişti. Allah nasip ederde o zamana kadar kalırsam masayı da ben hazirliyicam.

Diş hekimi asistanısınız anladığım kadarı ile. Bu durumda size yaptığı işi neden anlatsın anlamadım sonuçta siz diş yapmayacaksınız ki. Sizin bilmeniz gereken malzemelerin isimleri ve hazırlık vs

Bende bundan bahsediyorum. Bir hastaya dolgu yaparken a dolgusunu kullanıyorsa öteki hastaya b dolgusunu kullanıyor sebebini sorduğumda öyle gerekiyor diye bir cevap alıyorum. Yarın bir gün bana masayı hazırla dese öylece kalicam neye göre masa hazirliyicam bunun detaylarını vermiyor demek istediğim bu.

Masayı kim hazırlıyor peki ? Diş hekimi olarak bu yorumu yazıcam . Ortamı sevmediyseniz bence çıkın ama ihtiyacım var diyorsanız bir haftada öğrenirsiniz hemen. Sorabileceğiniz başka kimse yok mu ? Bizim klinikte genelde birbirlerine soruyorlar.

Diş hekimi değilim hemşire olarak girdim tedavi esnasında hocayı asiste ediyorum aletlerin sterilizasyonu vs yapıyorum
Hayatımda en ama en zor iş işte bu ben sizin yerinizde olsam dış sterilizasyonu heleki arkama bakmadan kaçarım.eger daha öncede yaptıysanız sizi tebrik ederim çok zor bana göre (dış konusunda çok huyluyum)başka hastanede vs calisin

Hoca kendisi hazırlıyor bazen görüp öğrendiklerimi ben alıp koyuyorum. Sorabilicegim biri yok sadece sekreter kiz var o da 1 ay önce başlamış bu bölümle alakasi olmadığı için aletleri vs falan bile bilmiyor.

Daha önce sterilizasyon hemşiresi olarak çalıştım ve en sevdiğim şey sterilizasyon diyebilirim o yüzden o kısım artık zor gelmiyor

O zaman dediğim gibi çok öğretmeye değer bulmuyordur
O da olabilir bugün konuştuk bu hafta deneme sürendi haftaya sigortanı falan baslaticam çalışmanı falan çok beğendim öğrenmek için gayret gösteriyorsun öncekiler böyle değildi dedi. Böyle diyince peşinden tedavisi basit olan kullanılan aletleri bildigim bir hasta geldi masasini falan hazirlayinca o da artık anlatmaya başladı neyin ne olduğunu. Sanırım emin olmadan bir şey öğretmek istemedi boş yere kadının da günahını aldım diye vicdan yaptım biraz

Bundan sonra güzel olur umarım
Başarılar ve bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…