- 12 Mart 2021
- 2.334
- 4.543
- 83
Aman ne ucuz yaaa Allah kahretmesin.. Ben ekonomistim:)))Ben demedim cnm ama sen bilirsinşaka bir yana taksi pahalı. 700 lira bence şu ekonomide ideal aslında
Haha düzelecek miyiz doktor onu de bizeAman ne ucuz yaaa Allah kahretmesin.. Ben ekonomistim:)))
Düzeleceğiz.. Oy verinHaha düzelecek miyiz doktor onu de bize
Diş hekimi değilim hemşire olarak girdim tedavi esnasında hocayı asiste ediyorum aletlerin sterilizasyonu vs yapıyorumSizde mi diş hekimi olacaksınız ?
Eğer hekim değilseniz ondan öğretme gereği duymuyor olabilir.
Diş hekimi veya adayı iseniz de bazı meslek mensuplarında şu düşünce oluyor
İş öğretirsem hemen kaçar , giderken birkaç müşteri de götürür.
O yüzden yanaşmıyorlar
Böyle bir durum da olabilir
Ancak 3 gün daha çok yeni
Biraz sabredin ve kendiniz de öğrenmeye çabalayın.
kimse gel sana iş göstereyim demez
Kendi çabanızla öğreneceksiniz.
Her yerde bu böyle
Abonman yaptırmam saçma geliyor abonman 609 civarı ben otobüse 560 falan veriyorum 140 civari da minibüse veriyorumÜç günde kimse işi ogrenmez, bir süre sonra adapte olursun merak etme.
Her işin ilk zamanları coook zor olur,anlamak zor olur. Sen şimdilik malzemeleri tanı, hızlı ve dikkatli olmaya çalış yeter.
Bir süre sonra zaten sen de sistemi oturursun kafanda.
700 yol parasi da çok, abonman yapma imkanın yok mu? Her şehirde var diye biliyorum abonman sistemi
Abonman yaptırmam saçma geliyor abonman 609 civarı ben otobüse 560 falan veriyorum 140 civari da minibüse veriyorumÜç günde kimse işi ogrenmez, bir süre sonra adapte olursun merak etme.
Her işin ilk zamanları coook zor olur,anlamak zor olur. Sen şimdilik malzemeleri tanı, hızlı ve dikkatli olmaya çalış yeter.
Bir süre sonra zaten sen de sistemi oturursun kafanda.
700 yol parasi da çok, abonman yapma imkanın yok mu? Her şehirde var diye biliyorum abonman sistemi
Tedavi esnasında doktoru asiste ediyorum kirlenin aletlerin sterilizasyonunu yapıyorum bir de hoca öğrenmeye başladıktan sonra tedavi için masa hazırlığını sen yapacaksın demişti. Allah nasip ederde o zamana kadar kalırsamyol ücretini de talep edin bir süre sonra, çok fazla diye.
bir de orda yaptığınız iş nedir tam olarak? ya da neyi yapacaksınız?
Bende bundan bahsediyorum. Bir hastaya dolgu yaparken a dolgusunu kullanıyorsa öteki hastaya b dolgusunu kullanıyor sebebini sorduğumda öyle gerekiyor diye bir cevap alıyorum. Yarın bir gün bana masayı hazırla dese öylece kalicam neye göre masa hazirliyicam bunun detaylarını vermiyor demek istediğim bu.Diş hekimi asistanısınız anladığım kadarı ile. Bu durumda size yaptığı işi neden anlatsın anlamadım sonuçta siz diş yapmayacaksınız ki. Sizin bilmeniz gereken malzemelerin isimleri ve hazırlık vs
Masayı kim hazırlıyor peki ? Diş hekimi olarak bu yorumu yazıcam . Ortamı sevmediyseniz bence çıkın ama ihtiyacım var diyorsanız bir haftada öğrenirsiniz hemen. Sorabileceğiniz başka kimse yok mu ? Bizim klinikte genelde birbirlerine soruyorlar.Bende bundan bahsediyorum. Bir hastaya dolgu yaparken a dolgusunu kullanıyorsa öteki hastaya b dolgusunu kullanıyor sebebini sorduğumda öyle gerekiyor diye bir cevap alıyorum. Yarın bir gün bana masayı hazırla dese öylece kalicam neye göre masa hazirliyicam bunun detaylarını vermiyor demek istediğim bu.
Hadi inşDüzeleceğiz.. Oy verin
Hayatımda en ama en zor iş işte bu ben sizin yerinizde olsam dış sterilizasyonu heleki arkama bakmadan kaçarım.eger daha öncede yaptıysanız sizi tebrik ederim çok zor bana göre (dış konusunda çok huyluyum)başka hastanede vs calisinDiş hekimi değilim hemşire olarak girdim tedavi esnasında hocayı asiste ediyorum aletlerin sterilizasyonu vs yapıyorum
O zaman dediğim gibi çok öğretmeye değer bulmuyordurDiş hekimi değilim hemşire olarak girdim tedavi esnasında hocayı asiste ediyorum aletlerin sterilizasyonu vs yapıyorum
Hoca kendisi hazırlıyor bazen görüp öğrendiklerimi ben alıp koyuyorum. Sorabilicegim biri yok sadece sekreter kiz var o da 1 ay önce başlamış bu bölümle alakasi olmadığı için aletleri vs falan bile bilmiyor.Masayı kim hazırlıyor peki ? Diş hekimi olarak bu yorumu yazıcam . Ortamı sevmediyseniz bence çıkın ama ihtiyacım var diyorsanız bir haftada öğrenirsiniz hemen. Sorabileceğiniz başka kimse yok mu ? Bizim klinikte genelde birbirlerine soruyo.
Daha önce sterilizasyon hemşiresi olarak çalıştım ve en sevdiğim şey sterilizasyon diyebilirimHayatımda en ama en zor iş işte bu ben sizin yerinizde olsam dış sterilizasyonu heleki arkama bakmadan kaçarım.eger daha öncede yaptıysanız sizi tebrik ederim çok zor bana göre (dış konusunda çok huyluyum)başka hastanede vs calisin
O da olabilir bugün konuştuk bu hafta deneme sürendi haftaya sigortanı falan baslaticam çalışmanı falan çok beğendim öğrenmek için gayret gösteriyorsun öncekiler böyle değildi dedi. Böyle diyince peşinden tedavisi basit olan kullanılan aletleri bildigim bir hasta geldi masasini falan hazirlayinca o da artık anlatmaya başladı neyin ne olduğunu. Sanırım emin olmadan bir şey öğretmek istemedi boş yere kadının da günahını aldım diye vicdan yaptım birazO zaman dediğim gibi çok öğretmeye değer bulmuyordur
Bundan sonra güzel olur umarımO da olabilir bugün konuştuk bu hafta deneme sürendi haftaya sigortanı falan baslaticam çalışmanı falan çok beğendim öğrenmek için gayret gösteriyorsun öncekiler böyle değildi dedi. Böyle diyince peşinden tedavisi basit olan kullanılan aletleri bildigim bir hasta geldi masasini falan hazirlayinca o da artık anlatmaya başladı neyin ne olduğunu. Sanırım emin olmadan bir şey öğretmek istemedi boş yere kadının da günahını aldım diye vicdan yaptım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?