- Konu Sahibi agresifkiz
-
Çünkü normal bir dönemde değiliz. Normal bir dönemde olmadığımız için atandınız ve bu normal olmayan dönemin şartlarına uyum sağlamalısınız.
muhakkak bu durumu bildirin, sorumlulugunuz cok fazla, kabul etmeyin, en azindan oryantasyon suresi kadar sizi idare etmeleri gerekir.
2 haftalik kisiye emanet edenin kabahatli oldugu cok bariz.
Koca yoğun bakımda bir doktor muhakkak vardır sizinle nöbete kalan öyle değil mi?Katılıyorum elimden geldiğince çabuk öğrenmeye çalışıyorum ama insan hayatı sonuçta bu ve korkuyorum
En azindan bi sure danisabilecegim biriyle calismam mumkun mu diye sorabilirsiniz bence.isten kacmak.icin soylemediginiz cok belli sonucta.kaygilarinizi anlatin derim.Arkadaşlar ben yeni işe başlamış bir hemşireyim ve yoğun bakımda başladım. Şöyle ilk iş tecrübem ve ilk kez yoğun bakımda çalışıyorum. Daha ikinci haftamda beni tek bırakmışlar nöbet listesinde çok asabım bozuldu. İş öğrenmeden ben ne yapacağım bilmiyorum. Normal serviste bile iki ay iş öğrenirsin öyle sana tam güvenir hasta verirler. Yanımda soracak birisi olsa mesela hem sorar bilmediklerimi hem çalışırım ama yalnızım bildiğin ve bir şey bilmiyorum bile. Çok sinirim bozuldu biriyle konuşsam söylesem işten kaçıyormuş gibi gözükeceğim ama öyle değil öğrenmek için elimden geleni yapıyorum çok çabalıyorum ama çok erkek gibi geldi ne yapsam bilmiyorum.
Bende bunu söylemeye çalışıyorum daha ben adapte bile olamamışken üstümdeki sorumluluk çok fazla değil mi konuşsam değişir mi bilmiyorum
Konuşacağım ama değişen bir şey olur mu bilmiyorumkonusmalisiniz bence.
Cok kalabalik bir grupsaniz gozden kacmis olabilir. Sorumlu hemsirenize bildirin mutlaka. Ilk is tecrubenizmis acik iletisim kurmayi aliskanlik haline getirmenizi tavsiye ederim. Rahatsizliklarinizi, endiselerinizi ya da duzelmesini istediginizi problemleri acik ve net bir bicimde konusabilmeli; en azindan sebebini ogrenip kendinizi ona gore ayarlayabilmelisiniz.
Konuşacağım ama değişen bir şey olur mu bilmiyorum
Sorumlunuza söyleyin. Esnek çalışmadan dolayı bu şekil de muhtemelen. Herhangi Bi sıkıntı yaşarsanız acil hekimini arayın hemen.
Şöyle ki sıkıntım şu ben daha içeride her şeye hakim değilim. Makineleri bile doğru düzgüm bilmiyorum ilaçların hepsine hakim değilim. Damar yolu bile açmadım kan Bile almadım daha hiçen azindan size bilgi verirler,
sonucta muhakkak sizden baska deneyimli kisiler hastanede bulunuyordur, en azindan size o kisilere nasil en cabuk ulasacaginizi soylerler.
Ne akla hizmet seni tek bırakmışlar. Yeni atananlar full ön triyajda bizim hastanedeMesaj attım şimdi sorumluma. Olay sadece hekimi aramak değil ki acil durumda. Ben daha makineleri bile doğru düzgün bilmiyorum. Damar yolu açıp kan bile almadım hiç.
Koca yoğun bakımda bir doktor muhakkak vardır sizinle nöbete kalan öyle değil mi?
Ne akla hizmet seni tek bırakmışlar. Yeni atananlar full ön triyajda bizim hastanede
Bakın hanımefendi sorun o değil acil durumda aranacak birileri var zaten ama ben daha tamamen hakim bile değilim her şeye ne makineleri tam biliyorum ne ilaçları ne de doğru düzgün damar yolu açıp kan almayı
Okulda falan hiç gösterilmedi mi size? nasıl damar yolu falan açmayı bilmiyorsunuz, ilaç vs hepsini olmasada çoğuna hakim olmanız gerekmiyor mu? Hemşiresiniz çünkü. Benimde üniversitede hemşire arkadaşlarım vardı sürekli staj yaparlardı hastanede, sınav zamanları sürekli ilaçlara falan çalışırlardı hepsini hatırlıyorum. lise mezunu olanlarda keza aynı şekilde. Gerçekten merak ettim nasıl oluyor bu ?Şöyle ki sıkıntım şu ben daha içeride her şeye hakim değilim. Makineleri bile doğru düzgüm bilmiyorum ilaçların hepsine hakim değilim. Damar yolu bile açmadım kan Bile almadım daha hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?