yeni kapandımm ama başaramadımmm sanırımmm :(((

isyan123

12.11.2014 mustafammmm yavrumm
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
21.371
7.611
448
kızlar yaklaşık 10 gün önce kapandım..kendim istedimm hazırım zannetim ama değilmisim..
acayip kendimi mutsuz ve huzursuz hissediyorum..
telrar açılmak istiyorummm ama bilemiyorum..
tepkiler ne olur ne derler diye düşünmeden edemiyorum...
rahat değilim bu şekilde..
çok üzgünümmm...çok hızlı karar verdim..
derdim bu bunu paylaşmak istedimm sadece...

keşke iyice tartıp düşünüp öyle karar verseydiniz. emin olsaydınız.
yapacak şey basit.mutsuzsanız açılacaksınız.. etrafın laflarını boşverin. önemli olan sizin huzurlu olmanız.

canım neden böyle oldun ki ne kadar mutluydun kapandığında. daha çok erken açılmak istiyosan açıl zorlamayla olmaz çünkü.
ama bence sana çok yakıştı keşke bende senin gibi olabilsem dedim hatta. sen zor olanı başardın ve kapandın şeytanı alt ettin şimdi seni kemiriyo aldanma ona. kendine biraz zaman ver canım. emin ol zamanla alışırsın.
benim çok yakın bir arkadaşım eşi istediği için kapanmıştı evlenirken ama hiç alışamadı kaç sene oldu evleneli ve kocasını ikna etti yakın zamanda açtı başını. bu zorla olacak bişey değil. rabbin için kapanacaksın. aslında bunu lüks olarak görüyoruz ama kapanmamız gerkiyo. bence biraz daha bekle canım yaaa açılınca da pişman olabilirsin

keşke iyice tartıp düşünüp öyle karar verseydiniz. emin olsaydınız.
yapacak şey basit.mutsuzsanız açılacaksınız.. etrafın laflarını boşverin. önemli olan sizin huzurlu olmanız.

aslında uzun süre düşündümm kendimi ciddi hazır hissediyordum ama yapmadan etmeden bilinmiyormuşşş..
bunu bu şekilde anladımmm..

daha çok kısa bir süre olmuş keşke daha iyi düşünseydiniz bu çok önemli bir karar. ben de bazen düşünüyorum fakat gerçekten iş yaşamı için de çok büyük bir karar. eğer böyle mutsuzsanız bu yine sizin kararınız tekrar açıladabilirsiniz.

zaten kendime pazar gününe kadar müddet verdim..biraz daha deneyecğim..
evet geçen hafta çok iyiydimmm ama bu hafta acayip daralıyorumm..anlatamam..
birde baş ağrım oldu saçımı topluyorum yaa..
o da beni delirtti geçmiyor..
kafam çok karışık mmousemmm..

Çok zor bir karar.. Kapanıp açılmak toplum içinde çok eleştirilen bir durum.. Ama hayat senin hayatın. Kendini nasıl huzurlu hissediyorsan öyle devam etmek zorundasın..

bu arada arkadaşlar başı açık biri olarak şeytana uyma sözlerine feci alınıyorum. yani bizler şeytanamı uyuyoruzda açık geziyoruz. lütfen bizleri rencide edecek şekilde bu kelimeleri kullanmayın. burada bu tarz konularda çok okuyorum bu sözü,ve çokta üzülüyorum

bence biraz daha sık dişini
bunlar sadece vesvese işin dini boyutuna girmek istemem ama şeytan oynuyor senle

aynenn öle çok büyük bir karar...aldım ama arkasında olamadım ne yazıkki..
kendimi huzursuz hissediyorumm..
alışamadımm bu durumaaa

Acildiktan sonra da ay keske acilmasaydim diye de pisman olma da.

inş öle birşey olmazzz

Çok zor bir karar.. Kapanıp açılmak toplum içinde çok eleştirilen bir durum.. Ama hayat senin hayatın. Kendini nasıl huzurlu hissediyorsan öyle devam etmek zorundasın..

evet herkez eleştircek ama insanlar 1-2 gün konuşuru sonra unutulur gider diye düşünüyorum..
ben kendi kararsızlığımdan dolayı rahatsızımmm

şeytan seninle uğraşıyo buna izin verme daha çok yeni alışırsın

mutlu değilsen açılman en mantıklısı...
çevreye bakma bu kadar...
zaten daha çok kısa zaman olmuş..

şeytan seninle uğraşıyo buna izin verme daha çok yeni alışırsın

bunu herkez söylüyor ama ya alışamazsammmm..kafam o kadar allak bullakki..
yakın çevremden kimse ile paylaşamadımm...anlamazlar çünküüü

Esinle paylastinmi bu durumu ?

ayol senden olsa olsa melek olur

arkadasim kapanmak hazirlik yapmakla kendını hazir hissetmekle alakalı degil allaha tam teslimiyetle alakalı...sana kapanmani annen baban etrafın degil allah emredıyor....sen tekrar acilmak icin etrafinin degil allahın ne dedigini dusun....

arkadasim kapanmak hazirlik yapmakla kendını hazir hissetmekle alakalı degil allaha tam teslimiyetle alakalı...sana kapanmani annen baban etrafın degil allah emredıyor....sen tekrar acilmak icin etrafinin degil allahın ne dedigini dusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…