canım kusura bakma ama gerçekten dini boyutu yada içinden gelerek severek yapsaydın kendini asıl açık durduğun zamanları düşününce rahatsız hissederdin. Tabii ki de allahın emri ama kapalı birisini zorla açtıramazsın açık birini de öyle yani demek istediğimi insanın içinden gelmeli
peki kendini sorguladın mı niçin mutsuz hissediyorsun
evet canım sorguluyorum sürekli..
kendimi rahatsız hissediyorum..
anlatamıyorum yaşadığım duyguyu..
ama asla dışardan utanmak çekinmek değil..
kendimi hazır değilmişim gibi hissediyorum...
bence arkadaslar sizleri rencide etmek icin yazmamistir, mesela bu tesettürlü birisi icinde namaz kilan birisi icinde gecerlidir, namazini sonra kilarsin simdi kalkma gibi, veya kapalisin ama tesettür konusunda zorluk cekersin, sürekli nefsimize yenik düsüyoruz bu sadece kapanip acilmak degil, umarim sizi kirmadan anlatabilmisimdir
giyim kuşamm..anlamadıgim neyine hazir degilmissiniz ne anlamda sorguluyorsunuz kendınızı mesela
yani bi anda böyle düşünmenin bi sebebi olmalı..evet canım sorguluyorum sürekli..
giyim kuşamm..
yaşam tarzı her yöndeeee...
bu şekilde hazır değilimm..
namazımı kılıyorumm..zaten kılıyordum..
ama bu çok farklı...
evet canım sorguluyorum sürekli..
yani bi anda böyle düşünmenin bi sebebi olmalı..
mesela ilk kapandığımda saçlarım belimdeydi, o saçları bonenin içine sığdıramıorum diye kafama takmıştım ben, çok seviodum kestiremezdim de :)
seni ne rahatsız etti?
kapandığında önceden alışkın olduğun şeylerden bi anda vazgeçmek zorunda kaldın mı
veya saçlarınla çok uğraşırdın kapanınca bi anda boşluğa düşmüş gibi mi oldun..
canım peki niçin rahatsız hissediyorsun sorunu tam olarak anlayamazsak çözüm de en doğru biçimde bulamayz
tabiki kırılmam..
öle olcak olsa buraya konu açmam..
her türlü eleştiriye açığımm..
ben sanırım akıl almak istiyorum...
nefsime yenğik düşmekte istemiyorum..
çok zor bir durummm
yanımda kuzenim var..canım bence bu konuda seni rahatlatabilecek biriyle yüz yüze görüş.
ben isyanı tanıyorum
frapan giyinen biri değildi fakat yinede modern giyiniyor pantolon tunıkten ziyade tayt bluz kazak uzun cizmeler çıkın hepimizin oldugu gibi ,yeri geldiğinde dizlerde elbise belki diz üstüde dimi yanılmıyorum, zorlanması bana cok normal geliyor esasen ısrarla neden pişmansın neyinden rahatsız oldugunu sormanızı ben anlıyamadım hani ben onu tanıdıgım içinmi bilmem anlıyorum onu
doğru canım..mini olmasada kısa elbise falan giyiyordumm..
tayt zaten en sevdiğimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?