Kararini verdin ama galiba dimi ? Bizim akrabalardanda bi kiz iki kere kapanip acildi ben kucuktum simdi 40 yaslarda hala acik yapan yapiyor bix simdi bisey diyemeyiz
bunu herkez söylüyor ama ya alışamazsammmm..kafam o kadar allak bullakki..
yakın çevremden kimse ile paylaşamadımm...anlamazlar çünküüü
daha veremedimm canımmm..kararsızımmm çok fenaaaa
,iyide bu çocuk oyuncağı değil ki..
kapattım rahatsız oldum başım ağrıdı tekrar açayım.. yani bu kadar basit olmamalı...
içinde o istek varmış ki kapanmışsın.. allah bunu sana nasib etmiş..
ben 18 yaşında kapandım 7 yıl oldu..
başlarda zorlandım evet,kolay değil, giyim kuşamın tamamen değişiyor..
ama yapamadım açayım diye düşünmek yerine, rabbim madem tesettürü bana nasib ettin, halimi kolaylaştır diye dua ettim...
örtümle yaşamaya, alışmaya çalıştım, okudum, izledim, duydum... ve sonrasında aşık oldum...
gün geçtikce daha da ait oluyosun..
madem bu yola baş koydun, açılmak düşüneceğin en son şey olsun..
öncesinde çabala biraz...
kafan karışıksa dini kitapları oku kafanı karıştıran şeylere izin verme.. başın ağrıyosa saçını o kadar tepeden toplama aşağıdan yap yukardan toplayınca benimde çok başım ağrır
daha yeni kapanmışsın biraz daha sabret bakalım bi anlık vesvese vermiştir belki şeytan bende çok istiyorum ama kapanıp yapamayıp açılmak istemediğimden yapamıyorum daha zamanı var sanırım
daha çok erken,alışamamış olman normaldir..
bence kendine zaman ver,oku araştır,yaptığının güzel birşey olduğunu daha iyi anlayacaksın..eminimki yakışmıştır da..açılırsan daha da pişman olabilirsin.
ayrıca saçını çok sıkı toplama,boneni de çok sıkı bağlama,başın ağrımaz..ben 6 yıldır kapalıyım,çok sıkı bağlarsam benim bile ağrıyo..
hakkında hayırlısı...
Açık biri olarak, boş ver amannn açıl diyemem. çünki çok özel bir konu. durduk yere günaha girmek istemem ama içinizde en ufak bir pişmanlık varsa bile sırf elalem ne der diye kapanmanın bir anlamı yok.
tesettürü size yakıştığı için mi kapandnız, yoksa dini boyutu için mi
Canım kendini tuhaf hissetmen çok normal..
Saçımızda renk değişikliği veya model değişikliği yaptığımızda bile kendimizi tuhaf hissediyoruz kaldı bu büyük bir karar..
Elbette yıllardır göründüğünden farklı kıyafetler var üzerinde biraz garipsemişsindir hepsi bu..
Kesin kararlı olmasaydın bu kadarını yapamazdaın,biraz daha sabret bence..
Önce evin içinde kullan..Ufak ufak dışarıya çıkarken kullan..Bir müddet sonra alışırsın diye düşünüyroum..
Buna cesaret edebilenlere de imrenmiyor değilim..
bana yakışıp yakışmadığını bile bilmioyordumm kapanmadan önce..
dini boyut için yapmıştımm...
ama yapamadımm sanırımmm
inşş alışabilirimm canım..
dua edin benim içinnn
bana yakışıp yakışmadığını bile bilmioyordumm kapanmadan önce..
dini boyut için yapmıştımm...
ama yapamadımm sanırımmm
aksineee herkesden çok olumlu tepkiler aldımmm...çevrenden olumsuz tepkiler aldın mı peki?onlardan da etkileniyor olabilir misin?
bu arada arkadaşlar başı açık biri olarak şeytana uyma sözlerine feci alınıyorum. yani bizler şeytanamı uyuyoruzda açık geziyoruz. lütfen bizleri rencide edecek şekilde bu kelimeleri kullanmayın. burada bu tarz konularda çok okuyorum bu sözü,ve çokta üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?