Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanı evetBir şey demen mi gerekiyor?
Akıl fikir versinKizlar dun biriyle tanistim netten bana stajdaki kizin vucudunu atti kafasini kesip gozumuz doyuyordu bacaklari guzeldi falan dedi. Ne diyim. Boyle sey denir mi ya?
30 yaş Abaza olma yaşı mı Rainyy saçmalama gözünü seveyim seninle erkek muhabbeti yapan biri !Kizlar 30 yasinda bes aylik bir iliskisi olmus ondan boyle sacma konusmus olabilir mi sebebi ne anlamadım
evet haklısın30 yaş Abaza olma yaşı mı Rainyy saçmalama gözünü seveyim seninle erkek muhabbeti yapan biri !
Diğer 2 kişiye noldu flört ettiğinevet haklısın
onlarla konusmuyorum. ilgisizdilerDiğer 2 kişiye noldu flört ettiğin
Böyle erkek muhabbeti yapan biriyle bırak flörtü arkadaş bile olmam30 yaş Abaza olma yaşı mı Rainyy saçmalama gözünü seveyim seninle erkek muhabbeti yapan biri !
Bu da sen sanki erkek arkadaşısın gibi sana başka kadınlardan bahsediyor bundan bir şey olmaz sal bunuda aşkmonlarla konusmuyorum. ilgisizdiler
Kesinlikle o anda engellerdim ne desem diye düşünmezdimBöyle erkek muhabbeti yapan biriyle bırak flörtü arkadaş bile olmam
tamam canımBu da sen sanki erkek arkadaşısın gibi sana başka kadınlardan bahsediyor bundan bir şey olmaz sal bunuda aşkm