Yeni kisi hakkinda

Ah rainyy saçma sapan insanlarla yazılıp duruyorsun. Bunlardan bir sey olacak diye bekliyorsun. Şu yazdığin muhabbeti yapan birinden bile medet umuyorsun. Kendini bu kadar küçük düşürme. Saçma sapan yazışmaları yapacağına kişisel gelişimin için uğraşsan biraz yol katederdin.

Kizlar dun biriyle tanistim netten bana stajdaki kizin vucudunu atti kafasini kesip gozumuz doyuyordu bacaklari guzeldi falan dedi. Ne diyim. Boyle sey denir mi ya?
Yine mi sen ve super konularin 😁😁😁 sen benimkini gor asil deyip, cek resmini gönder 🤪🤪🤪
Lutfen daha akillica yaratici konu bul

Ah rainyy saçma sapan insanlarla yazılıp duruyorsun. Bunlardan bir sey olacak diye bekliyorsun. Şu yazdığin muhabbeti yapan birinden bile medet umuyorsun. Kendini bu kadar küçük düşürme. Saçma sapan yazışmaları yapacağına kişisel gelişimin için uğraşsan biraz yol katederdin.
Ay yok, kafa buluyor yahu. Yoksa kimse arka arkaya bu kadar sacmalayamaz

Kizlar yeni tanistik arkadas olarak goruyorum dedi keske bir sey demeseydim hos olmadi falan dedim

Kizlar yeni tanistik arkadas olarak goruyorum dedi keske bir sey demeseydim hos olmadi falan dedim
Arkadaş olarak görüyorum diyorsa muhabbeti devam ettirmenin anlamı yok zaten bırak

Rainy sapik degil ki :KK57: :KK22:

Evet sadece 7/24 netten erkek ariyor. Adamlar her seyi soyluyor rainy gelip ne yapsam diye bize soruyor. Sonra iyi biri diye ayni kisi ile konusmaya devam ediyor, en son karsi taraf kendisini engelliyor. Sonra kaldigimiz yerden yeni kisi diye devam ediyoruz. Dedigim gibi benzer benzeri ceker.

rainny yaşın kaç? sürekli yeni kişiyle tanışmak canını sıkmıyor mu bunalmıyor musun? ben sürekli bu süreci yaşamaktan bıkalı 10 sene olmuştur yaşım 35. :D

Bunlari nerden buluyorsun rainy ya

Ben de gecen konusunda bunu sordum, neden cevap vermiyorsun R rainyy , aklima gelen tek ihtimal Tinder, Bumble vs.gibi bir dating app ? Su ana kadar hayatimda baska hic kimsenin her gun internetten yeni biriyle tanistigini duymadim 😬 Ozellikle rainy sacma sapan tipleri bulup onlardan bile bir iliski cikarmaya calisiyor.

Back
X