Kizlar dun biriyle tanistim netten bana stajdaki kizin vucudunu atti kafasini kesip gozumuz doyuyordu bacaklari guzeldi falan dedi. Ne diyim. Boyle sey denir mi ya?
Sen erkeklerle konusmuyordun ya bunu diyen kadin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dun biriyle tanistim netten bana stajdaki kizin vucudunu atti kafasini kesip gozumuz doyuyordu bacaklari guzeldi falan dedi. Ne diyim. Boyle sey denir mi ya?
Bunlari nerden buluyorsun rainy ya
Trollüğe doyamadın
Yine mi sen ve super konularinKizlar dun biriyle tanistim netten bana stajdaki kizin vucudunu atti kafasini kesip gozumuz doyuyordu bacaklari guzeldi falan dedi. Ne diyim. Boyle sey denir mi ya?
Helal olsun yiğidim aşık oldum sana deyanı evet
Ay yok, kafa buluyor yahu. Yoksa kimse arka arkaya bu kadar sacmalayamazAh rainyy saçma sapan insanlarla yazılıp duruyorsun. Bunlardan bir sey olacak diye bekliyorsun. Şu yazdığin muhabbeti yapan birinden bile medet umuyorsun. Kendini bu kadar küçük düşürme. Saçma sapan yazışmaları yapacağına kişisel gelişimin için uğraşsan biraz yol katederdin.
Gercek olduğunu düşünüyorum malesef.Ay yok, kafa buluyor yahu. Yoksa kimse arka arkaya bu kadar sacmalayamaz
Arkadaş olarak görüyorum diyorsa muhabbeti devam ettirmenin anlamı yok zaten bırakKizlar yeni tanistik arkadas olarak goruyorum dedi keske bir sey demeseydim hos olmadi falan dedim
Ama yeni tanistik acele ediyorsun. Ben bir sevgili yaptim falan dedi.Arkadaş olarak görüyorum diyorsa muhabbeti devam ettirmenin anlamı yok zaten bırak
Rainy sapik degil ki![]()
![]()
Ne konuda acele ediyormuşsun?Ama yeni tanistik acele ediyorsun. Ben bir sevgili yaptim falan dedi.
Sevgililik falan.Ne konuda acele ediyormuşsun?
Eger gercek ise numune alinip incelenmesi gerek....enteresan bir tür ziraGercek olduğunu düşünüyorum malesef.
Bunlari nerden buluyorsun rainy ya