Yeni kisi hakkinda

Kizlar 30 yasinda bes aylik bir iliskisi olmus ondan boyle sacma konusmus olabilir mi sebebi ne anlamadım
Ben size artık inanmıyorum. Ya milleti kandırıyorsunuz ya da sizin iq 70 civarında. Eğer gerçekseniz tüm sosyal medyalarınızı kapatın. Ayrıca bu sapkınları bulduğunuza göre siz de aynı zihniyettesiniz ki size denk geliyor böyleleri. Midem bulandı ya.

Ben de gecen konusunda bunu sordum, neden cevap vermiyorsun R rainyy , aklima gelen tek ihtimal Tinder, Bumble vs.gibi bir dating app ? Su ana kadar hayatimda baska hic kimsenin her gun internetten yeni biriyle tanistigini duymadim 😬 Ozellikle rainy sacma sapan tipleri bulup onlardan bile bir iliski cikarmaya calisiyor.
İnternet abazalarını buluyor instadan, adam bakıyor bundan ekmek çıkmayacak, leş erkek muhabbeti yapmaya başlamış, friendzone'nin de böylesi. Rezillik.

Ben de gecen konusunda bunu sordum, neden cevap vermiyorsun R rainyy , aklima gelen tek ihtimal Tinder, Bumble vs.gibi bir dating app ? Su ana kadar hayatimda baska hic kimsenin her gun internetten yeni biriyle tanistigini duymadim 😬 Ozellikle rainy sacma sapan tipleri bulup onlardan bile bir iliski cikarmaya calisiyor.

Tinder icin "tek gecelik iliski arayanlar" cogunlukta demisti biri. Bumble nedir bilmiyorum ama tindere benziyorsa oda öyledir

Tinder icin "tek gecelik iliski arayanlar" cogunlukta demisti biri. Bumble nedir bilmiyorum ama tindere benziyorsa oda öyledir

Bumble da oyle eslesmeli, ama ilk mesaji kadinlar atabiliyor, erkekler atamiyor eslesse bile. Slogani da 'Women make the first move'😬 Benim Bumble'dan tanisip evlenen bir arkadasim var.

Kizlar dun biriyle tanistim netten bana stajdaki kizin vucudunu atti kafasini kesip gozumuz doyuyordu bacaklari guzeldi falan dedi. Ne diyim. Boyle sey denir mi ya?
Pislik deyın. Emgelleyın. Prım verırsek bunlara olmaz

Back
X