Herkese günaydınlar öncelikle eski konumdan beni hatırlayanlar eniştemin yegeni,sizi dinleyip Yok demiştim.arkadasimin eşinin arkadaşı varmış illa görüş diyor bense kararsızım adam için önce 41 dediler sonra ki gün 43 imiş.yas olarak bana büyük geldi resim bı tane attı ondada çok yaşlı duruyordu yani beğenmedim arkadaş dedi resimde öyle çıkmış aslında iyi dedi resimden.yani nekadar daha iyi olabilir ki adam ziraat mühendisi imiş yarı ozel yarı devlet kurumunda çalışıyormuş bunu da pek anlamadım yani bir şirket mi oluyor.adam ailesi ile yaşıyormuş.cok iyi bir insanmış bilmiyorum bu korona olmasa iş yerine gider gizliden adama bir bakardım resimde çok yaşlı duruyordu.bir yandanda yanlış mı yapıyorum zaten kismetim çıkmıyor aramızda sekiz yaş fark var.kararsiz kaldım hani ilerde pişman olur muyum korkuyorum.birde bu işi yarı devlet yarı özel kafamı karıştırdı mühendis diploma si var ama başka iş mi yapıyor acaba? Fikirleriniz önemli biliyorsunuzki sizi dinledim daha önce ve yine dinleyeceğim bana akıl verin lütfen yorumlarınızı bekliyorum