Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşıne aşırı takmışsınız. Beğenmediğiniz icin olabilir bence ya da is konusunda beklentiniz mi yuksek? yanlis anlamayin yardimci olmak icin soruyorum. Bende genelde 6 yaş farktan yukarısını hoş görmem. Sizin gibi öğretmenim. Bana da öğretmen, muhendis ve kendi işini yapan kişileri tavsiye etmişlerdi ama ya aramızda 8 yaş vardı ya da evlenip boşanmış genç bireylerdi. Bende kabul etmedim açıkçası yaşım da 28 29 arasıydı o zamanlar.Yarı özel yarı resmi kurum da çalışıyormuş ziraat mühendisi normalde ama kendi işini yapmıyor olabilir bende bilmiyorum
Siz 35-36 falansiniz. Adam o yaşta ailesiyle yaşıyor. Daha önceden evlilik yapmış mı, çocuğu var mı? Yaşı da bence daha büyük sen kabul et en azından görüş diye küçültme mye çalışıyorlar. Bana kalsa yaş farkı çok, sana ayak uydurabilecegini sanmıyorumHerkese günaydınlar öncelikle eski konumdan beni hatırlayanlar eniştemin yegeni,sizi dinleyip Yok demiştim.arkadasimin eşinin arkadaşı varmış illa görüş diyor bense kararsızım adam için önce 41 dediler sonra ki gün 43 imiş.yas olarak bana büyük geldi resim bı tane attı ondada çok yaşlı duruyordu yani beğenmedim arkadaş dedi resimde öyle çıkmış aslında iyi dedi resimden.yani nekadar daha iyi olabilir ki adam ziraat mühendisi imiş yarı ozel yarı devlet kurumunda çalışıyormuş bunu da pek anlamadım yani bir şirket mi oluyor.adam ailesi ile yaşıyormuş.cok iyi bir insanmış bilmiyorum bu korona olmasa iş yerine gider gizliden adama bir bakardım resimde çok yaşlı duruyordu.bir yandanda yanlış mı yapıyorum zaten kismetim çıkmıyor aramızda sekiz yaş fark var.kararsiz kaldım hani ilerde pişman olur muyum korkuyorum.birde bu işi yarı devlet yarı özel kafamı karıştırdı mühendis diploma si var ama başka iş mi yapıyor acaba? Fikirleriniz önemli biliyorsunuzki sizi dinledim daha önce ve yine dinleyeceğim bana akıl verin lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Çok seçici biri misiniz ?Hayır hiç evlenmemiş adam yaşı 43 yani yanlışlık Yok benden önce birini göstermişler adam onu beğenmemiş mesala
Bu tarz eş dost yakıştırmalarını sevmiyorum, fiyat performans arıyormuş gibi geliyor. Yaşı var ama memur, dişleri çarpık ama evi var, boşanmış ama doktor... Katalogdan secer gibi evlenilir mi?
ayrica madem katalogdan seçiliyor sizin yasitiniz , yani otuzlarin sonlarindaki erkekler de bir fiyat performans hesabı yapıp daha genç biriyle evlenmek isteyebilir. Öğretmen -maasi tatili iyi ama yaşı var- çocuk sahibi olmak istediğimizde sıkıntı çekebiliriz, diye düşünebilir.
o yüzden bence bu tarz katalog eş seciminde 35-43 gayet normal bir oran.
Bence sosyal medyadan bir ekleşin. Bakalım huyu da huyuna uyuyor mu... Herşey güzel giderse virüs sonrası bulusursunuz. Baktınız başka noktalar da var sizi rahatsiz edecek,adamın dükkanının önünü kapatmadan 'elektrik alamadim' der gidersiniz
genelde kapalı çevrelerde yaşayan Kişiler tercih ediyor bu tip evlilikleri ( konu sahibi yanlış anlama sakın senin için demiyorum tabi ki )Bu tarz eş dost yakıştırmalarını sevmiyorum, fiyat performans arıyormuş gibi geliyor. Yaşı var ama memur, dişleri çarpık ama evi var, boşanmış ama doktor... Katalogdan secer gibi evlenilir mi?
ayrica madem katalogdan seçiliyor sizin yasitiniz , yani otuzlarin sonlarindaki erkekler de bir fiyat performans hesabı yapıp daha genç biriyle evlenmek isteyebilir. Öğretmen -maasi tatili iyi ama yaşı var- çocuk sahibi olmak istediğimizde sıkıntı çekebiliriz, diye düşünebilir.
o yüzden bence bu tarz katalog eş seciminde 35-43 gayet normal bir oran.
Bence sosyal medyadan bir ekleşin. Bakalım huyu da huyuna uyuyor mu... Herşey güzel giderse virüs sonrası bulusursunuz. Baktınız başka noktalar da var sizi rahatsiz edecek,adamın dükkanının önünü kapatmadan 'elektrik alamadim' der gidersiniz
'Teyze kıvamı'na koptum şuanyaa aklıma geldi, 5 sene önce bir aile dostumuz başka ailece görüştükleri bir ailenin oğlu ile aramı yapmak istemişti. bir de bana söylemiyor, anneme anlatıyor önce. evden-işe,işten-eve, gezmeyen, barlara klüplere gitmeyen biri, hiç sıkılmaz evde demiş.
anneme direkt asıl öyle sıkılırım demiştim :)
insanlar kendi hayatlarındaki eksikleri bu şekilde tamamlamak istiyor bence.
mesela kendi kocası içen gezen biriyse ve o bundan rahatsızsa sanıyor ki bunu yapmayan erkek iyi koca olur. ama bilmiyor ki benim idealim beraber bunları yapabileceğim erkek benim idealimdir.
o nedenle hele teyze kıvamındaki kişilerin aracılığı aslında anlamsız oluyor.
Tek amacı sadece ve sadece evlenmek olan,21. Yaş doğumgününde evlilik teklifi alan kızın hayranlikla övülüp kıza özenildiği, erkek olsun taştan olsun düsturuyla kendisini döven sevgiliden bile vazgeçilemeyen, görücü usulü çocuktan önce çocuğun annesiyle buluşan insanlarla dolu bir ofiste çalışıyorum.genelde kapalı çevrelerde yaşayan Kişiler tercih ediyor bu tip evlilikleri ( konu sahibi yanlış anlama sakın senin için demiyorum tabi ki )
Benim okuldan arkadasım vardı mesela 22 yasına kadar hiç sevgilisi vs olmamıştı kızın. Görücü usulü ile bir akrabasını buldu evlendi.
Hem de o yasta.
Hiç çalışmadı , gezmedi , evde çocuğunu büyütüyor.
Bana göre çok sıkıcı bir yaşam.
Ama başta dediğim gibi kapalı çevrede yaşayan Kişiler ilk tanıdığı kişiye ilk gösterilen kişiye aşık oluyor , mutlu da oluyor.