Yeni kısmetim... görüşmelimi?

Rasyonel bakarsak;
sizin yaşınız itibariyle adamn yaşı hiç büyük değil.

Sız çok cok güzel değilseniz bu yaşlarda adaylarınız olacaktır.

Tavsiye usulu işler böyel olur. Herkes rasyonel bakar.

Siz genc gosteriyor olsanız da matematik yaşı ile yaşıyoruz.

Doğurganlığımız, hayat tecrubemiz olgunluğumuz, gösterdiğimiz'e göre değil, gercek yasa göre degerlendirilir.

Sizinle ayni yaşta adaylar hiç evlenmedilerse muhtemelen daha gencleri tercih edecekler.

Erkekler icin 30lu yaslar genç eş bulma yaslarının sonları. 40tan sonra onlar da yaş kriterini degistiriyo.

35-43 bence problem degil.

Maddiyata gelirsek, sizin için onemliyse bu , 43 yaşında adamın az çok birikimi vardır.

Yarı ozel yarı devlet, benm bildigim daha avantajli olabiliyor.

Hem iş garantisi hem ozel yan imkanlar olabiliyor. Bence problem değil.

Ailesiyle yasaması büyük problem.

Bu yaşlardaki insanların tavsiye ile ilişki yasasi da biraz problem gibi geliyor, emin olamadım.

Duygusal bakarsak ; hic heyecan duymamişsıniz, boşverin görüsmeyin.
Ne güzel akıllar veriyosunuz ya. Tane tane.

Dert sahibi olup konu açasım geldi😍

Yarı özel kurumları biliyorum tabiki orda çalışanları 657 memur sanıyordum öyle değil mis

Ben katiliyorum. Yani 30-38 denk olabilir, 32-37 denk olabilir ama 43 cok. 35 hala enerjinin yerinde oldugu genc bir yas, 43 ise evde pijama terlik muhabbeti yasi. Konu sahibesi yasiti birini baksin bence. Devir degisti, yasiti kadinla olmak isteyen erkek cok. kendinden 5 yas buyuk kadinla olan arkadasim var, kendisi 32 yasinda bir erkek.
Valla devir değişti ama herkes dünyayı kendi mahallesinden ibaret sandığı için kabullenemediler bunu hala. Yani bi kadın hemcinsine sen de genç değilsin yaşın 34 nasıl der anlamıyorum 🤦🏻‍♀️30lu yaşlar bi kadının tam manasıyla bir kadın olduğu ne istediğini bildiği bir yaşken asla da yaşlı değilken üstelik. Ki konudaki erkek başlı başına ofsayt, 43 yaşında olup ailesiyle yaşıyor enerjisi durumu apaçık belli burdan bile.

Biz kadınlar olarak dahi, erkek her yaşta çıtır ister her yaşta da oluru var ama kadınlar 30dan sonra 45 üstüne layık kafasından çıkamadıkça bu deviri ülke geneli bağlamında değiştiremeyeceğiz maalesef.

beğenmediğiniz insanı beğenmeye çalışmaya kasmayın bence. olmuyor öyle. üst beyin alt beyni kısa bir süre için alt edebiliyor.

40 erkekler için bıçak sırtı gibi bir şey. Kimi 30 gösteriyor, kiminde de saçlar beyazlıyor tam bir ortayaşlı gibi duruyor. Anlattığınıza göre bu bey ikinci gruptan.

Zaten ben olsam en çok ailesiyle yaşıyor olmasına takılırdım. Es geçin bence.

İnsanlar fotoğrafta olduklarından farklı çıkabiliyor
Bunlardan birisi sevgilim fotoda hem yaşı büyük çıkıyor hemde kara Kaş Kara saç çıkıyor ama kumral ve genç normalde
Görüşmeden etmeden iş görüşmesi gibi cv üzerinden karar vermek çok mantıklı değil bence

8 yaş farkı çok fazla ruhen anlaşmanız sıkıntılı olur

ben de yarı kamu yarı özel bir yerde çalışıyorum, dışardan şaibeli gözükebileceğini hiç düşünmemiştim:halay: neyse salgın bu yaza ancak biter belki de bitmez o zamana kadar kimseyle görüşmeyin bence

Erkekler geç olgunlaşır yazanlar olmuşta bunun bir sınırı var. 30 yaşından küçükse evet kişiliği karakteri oturmamıştır ama 43 yaşındaki adamın daha ne karakter oturması olacak.
Ben 32 yaşındayım ne kendim küçüğü isterim nede 8 yaş büyüğünü.
kaç tane 30'ların sonunda, 40'ların başında adam tanıştırıldıysam, içi geçmiş, aşka sevgiye doymuş artık bi yuvam olsun çocuğum olsun diyen tiplerdi.
Konu sahibi İyi düşün evlenmek için evlenme pek normal gelmedi
yaşını düzgün söylemeyen, annesi ile yaşan adamdan uzak dur bence

Birçok görücü usulü maceram olmuştur, zorla ite kaka gönderildiğim de.
Ama eğer resimden birini beğenmediysem( beğenmek derken hoşlantı ve elektrik anlamında ), yanına gittiğimde yanılmışım demedim hiç.
Karşı tarafın aşırı yakışıklı, resimde böyle değil dediği adamlar da tam benim resimde gördüğüm gibiydi.
Huyu çok güzel dediklerinin huyları zaten evlere şenlik.
Velhasıl kalbin ısınmadıysa, gitme derim.

insanlari fotolarda daha duzgun olani
gosterirlerki😊 sahsen kendim en iyi cikani paylasirim. okullar tatil olmadan once benim fotomu goren bi ogrenci okula gittigmde esime fotolarda guzel hocam esiniz gercek te o kadar degilmis demis 😂.yani resimde gordugunden iyi olacagini dusunmuyorum.

Bence siz onu beğenmemişsiniz. Zaten Corona var sosyal platformdan konuşun belki muhabbeti iyidir.

Herkese günaydınlar öncelikle eski konumdan beni hatırlayanlar eniştemin yegeni,sizi dinleyip Yok demiştim.arkadasimin eşinin arkadaşı varmış illa görüş diyor bense kararsızım adam için önce 41 dediler sonra ki gün 43 imiş.yas olarak bana büyük geldi resim bı tane attı ondada çok yaşlı duruyordu yani beğenmedim arkadaş dedi resimde öyle çıkmış aslında iyi dedi resimden.yani nekadar daha iyi olabilir ki adam ziraat mühendisi imiş yarı ozel yarı devlet kurumunda çalışıyormuş bunu da pek anlamadım yani bir şirket mi oluyor.adam ailesi ile yaşıyormuş.cok iyi bir insanmış bilmiyorum bu korona olmasa iş yerine gider gizliden adama bir bakardım resimde çok yaşlı duruyordu.bir yandanda yanlış mı yapıyorum zaten kismetim çıkmıyor aramızda sekiz yaş fark var.kararsiz kaldım hani ilerde pişman olur muyum korkuyorum.birde bu işi yarı devlet yarı özel kafamı karıştırdı mühendis diploma si var ama başka iş mi yapıyor acaba? Fikirleriniz önemli biliyorsunuzki sizi dinledim daha önce ve yine dinleyeceğim bana akıl verin lütfen yorumlarınızı bekliyorum
niye herkes elbirliğiyle sizi evlendirmeye çalışıyo sürekli? bulunan kısmetler için arkadaşlar gerekli yorumları ve uyarıları yapmış zaten de bence siz de çok seçicisiniz, kaşının üstünde gözü var diye bahane bulacak gibisiniz.

Back
X