Yeni kıyafetler için 65'den 55'e :)

selam kızlar benide alın aranızaaaaaa! uuzn zamandır kk'yı takip ediyordum ama üye değildim en sonunda 2 gün önce üyelik açtım
1 aydır dietteyim 4 temmuzda evlendim ve inanmicaksınız düğün hazırlıkları yaparken 7-8 kilo aldım
5 kilosunu verdim 1 ayda çok şükür. şimdi ideal kiloma 4 kilom kaldı(62) ama ben 58 olmak istiyorum. belkide 55 isterim 58ten sonra bilmiyorum görüntüye bağlı olarak hareket edicem artık... hayatım düzene girdi evlenince. artık göbek basen istemiyorum eskisinden daha da ince olmak istiyorum! ve biliyo musunuz hayatımda ilk defa bu kdr uzun diet yaptım... ben yapabiliyosam herkes yapar cidden! mentalitem şu: diet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum. gerçektende diet kelimesini aç kalmak olarak algılıyordu beynim bu yaşıma kdr. ama gördüm ki öyle değilmiş çünkü ben neredeyse hiç aç kalmıyorum. sadece akşamları günü kurtarma dengeleme amaçlı bikaç kez yemek yememişimdir. isteyen istediğini sorabilir. herkese başarılar! yakında sizlerle resim de paylaşcam önceki ve sonraki diye

kaç gündür giremiyorum fırsat olmadı kaçamak yaptım ya misafir falan geldi
hemen toplayacağım kendimi yeşil çayları falan hep atladım
hemen bi yeşil çay demlicm kendime
bi hafta oldu diyete başlayalı 900 gram verdim zaten 800 gramı ilk 3 gün vermiştim
100 gramda ydeğim halde vermişim su içmenin faydası yani
kızlar ben su içmezdim şimdi içiyom mutlaka bol su için
zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum

selamlaaaar :)
Kaç gündür giremiyordum. O kadar yoğunum ki anlatamam... :)

Neyse bu arada 62 buçuğa kadar düştüm :) - pek spor yapamadım ondan anca yarım kilo gitti :) -
Bir de karnım dümdüz neredeysee yanlarım var çok az onlarda gidecek inşallaaah :)))

Canlaar siz neler yaptınız , kaç kilo verdiniiz. ?

Alış veriş yapmak için sabırsızlanıyoruuum !!

ben bir hafta rejime girdim senin yediklerinden daha az yedim kilo veremedim
ne yapıcam bilmiyorum püf noktasını yazarmısın cnm :)

Cannım öncelikle tebrik ediyorum seni kararından dolayı. Okuduklarıma göre hızla veriyorsun kilo.
Moralini bozmak istemem ama ilk haftalar çok çabuk kilo veriliyor sonrası çok sıkıntı.
Bende burda mart ayında başlamıştım 1 ayda 67den 59a kadar düştüm. Şuan 56 kiloyum.
mayısın başından bırakmıştım diyeti normal düzen devam ediyodum sonra ramazanda 59dan 56ya düştüm.
Bende okullar açılınca 54 falan olmak istiyorum bayağı ilgilenmiyorum kilomla. Çünkü azar azar düşünce insanın sabrı bitiyo. Versem de kurtulsam diyo. Ben kilo verdikçe kendime hediyeler aldım önceden 31 beden pantolon giyiyodum şimdi 29. önceden kilolusun derlerdi şimdi saçmalama kilon çok iyi diyolar cidden mutluluk veren bir his. boyum kısa biraz(157) o yüzden 50 kilo olmak istiyorum tamamen yağdan kaybederek. Umarım sende çıtı pıtı olursun. Bende 17 yaşındayım bu arada hemen hemen aynıyız. :))

Canımm bende başladım artık bir şeyler yapmaya. Ekmeği çok çok azalttım tamamen keseceğim inşAllah. Şeker yok, tuz yok. Zaten tuzu da hiç sevmem.

Sabah yumurta, peynir, domates yedim. Çay içtim. Bir de akşam yemeğinde fasulye biraz da pilav yedim. Çünkü pilava dayanamıyorum. Anneme söyleyeceğim bir daha yapmasın. Yemeği epey erken yemiştim yani akşam yemeği bile sayılmazdı çünkü dışarı çıktım ve geldiğimde çok acıkmıştım. İçebildiğim kadar su içmeye çalıştım pek aram yoktur suyla. Siyah üzüm yedim ve hangi marka olduğunu unuttum yahu bu az kalorili ürünler çıkaran markaların birinden bir iki kreker yedim.

Yarın daha da güzel bir gün olur inşAllah.
Öptüm hepinizi.

71.3
azar azarda olsa zayıflıyorum
ya aslında düzenli bi diyetim yok yeşil çay içmek iştahı kapatıyor
pilav yemiyom yersem az yiyom
ekemeği azalttım suyu çok içmeye çalışıorum

bu sabah tamm 64.5 kilo çıktım! oleeeeeeeey ilk hedefime 2 buçuk kilo kaldıııııı

ben bir hafta rejime girdim senin yediklerinden daha az yedim kilo veremedim
ne yapıcam bilmiyorum püf noktasını yazarmısın cnm :)

eskiden ben de az yesem de veremezdim ama formül şu :
ne yersen ye 2 katı hareke et. Yanii yediklerin az, hareketin bol olsun :)
Basit ve kolay :)

Benimle devam edebilirsiniz isterseniiz :)
Yediklerinizi kontrol ederiz :)

teşekkür ederiiim :)
İlk başta dediğin gibi hızlı olması ödem falandı canım sanırım :) Günde yaklaşık 200 gr veriyorum. Bu da 1 haftada 1 buçuk kilo kadar oluyor :)
Ben de seni tebrik ederim gerçekten iyi kilo vermişsiin :) Sen neler yaptın canım ?
Bu arada yaşıt birini bulmak çok mutlu etti beniii :))

Çok doğru yapmışsınız ekmeği 0 layarak :)
öneriiim ; Ne yerseniz yiyin dediğim gibi 2 katı hareket etmek !! e haliyle yediklerin harcadıklarından az olursa kolayca verirsin :)
İnşallah başarıcaz canıım :)

71.3
azar azarda olsa zayıflıyorum
ya aslında düzenli bi diyetim yok yeşil çay içmek iştahı kapatıyor
pilav yemiyom yersem az yiyom
ekemeği azalttım suyu çok içmeye çalışıorum

Tebrikler canımm :)
Az olsun öz olsun dimii:)

bu sabah tamm 64.5 kilo çıktım! oleeeeeeeey ilk hedefime 2 buçuk kilo kaldıııııı

Tebrik ederim canımm senii :)

VE bugüüün 62 çıktım :)
Hedefe 7 kaldı :)
Okullar açılana kadar en azından 58 olsam yeter ya :)

Bugün yediklerime gelirseek ;

Sabahları artık güne kahve ile başlıyorum. Yoksa tüm gün uykulu oluyoruum
Sonra kahvaltıda 1 kase k fleks yiyorum :)

Ve ikinci öğünüm olarak ; 1 tabak barbunya+ yoğurt+ salata yedim.

Aslında bir diğer formülde bu sanırım. Akşam yemek yememek. Hem artık bünyem alıştı. İstemiyo yemeyi :)
Akşam üstü bisiklet + spor yapıp sonra da 1 fincan yeşilçayımı içeriiim :)

Bugun 1 haftayi tamamladim. 71 den 69,5 e dustum. Umarim boyle devam eder. Daha cookk var. Ama artik istahim kesildi. Pek bi yemek yiyesimde gelmio zaten.ekmegi kestim pirinc pilavi yerine az bisey bulgur pilavi yiyorum. Cayi sekersiz asla icemem o yuzden cayida biraktim :)) bi sabah bi aksama dogru yiyorum. Arada da yogurt meyve sebze atistiriorum. Bide yesil cay ve bol su iciyorum. Bakalim haftaya nolucak. 1 hafta daha rahat veririmde. Ondan sonra yavaslio ya ozaman rejimi birakasim gelio ama bakalim artik araliga kadar 55 olurum insallah:) hepimiz istedigimiz kiloya ulasalim :)

aynı besleniyoruz canım :))
Evet taaam gaz devam :)

günaydın
ben hala kahvaltı yapmadım
şimdi domates peynir 1 dilim ekmek yeşil çayla kahvaltımı yapcam tabi öncesinde 2 bardak su

kimse niye uğramıyor
sabah bi bardak su içtim
birbuçuk dilim ekmek yarım domates 3 çatal peynr 1 bardak siyah çay
öğlen ablamdaydım. sadece kçük bi poğça çeyrek dilim börek siyah çay içtim.

akşam eve geldim 2 diilim karpuz yedim doğadan limonlu form çayı içtim tadı çok hoş

1 kçük patatesi küçük doğradım tavada 1 kaşık yağla biraz çevirdim üstünü aşıcak kadar sıcak su koydum az tuz pulbiber tuzot attım. kaynayınca altını kıstım pişince açtım suyunu çektirdim. çok leziz oldu.

yani akşam yemeği olarak 1 patates 2 dilim karpuz yedim. toplam 610 kalori yani günlük 1000 kalori hakkım var
diyet şeklimi değiştirdim yani kalori cetveli buldum günde 1000 kalori aşılmyacak hadi bakalım

İki gundur kacirdim ben biraz ipin ucunu. Yani aksamlari yemek yedim ya o yuzden bakalim pzt gunu kac kilo olcak 2 hafta doluo.kolada ictim cipste yedim dun pek umudum yok ama geri toplamam lazim kendimi

Canim o kalori cetveli nedir? Nerden buldun nasil buldun :) bende deniyim :)

Kızlar bende yarın tekrardan tartılıp size katılcam.
Bu aralar baya kilo aldım yarın tartılıp başlıycam sizinle. :)

meraba cevap verdiğiniz için beni çok sevindirdiniz daha önce 83 kiloydum bebeğimi emzirme döneminde 18 kilo verdim 65 kiloyum 60 kiloya inmek istiyorum boyum 1.63 şimdi süt veremediğim için kilo veremiyorum bana bir liste verirmisiniz :)

sevet canım googlee ye diyet kalori listesi yaz çıkıyor birsürü. bende evde en çok tükettğimiz yicekleri not ettim buzdolabıma astım. mesela 1 domates 14 kalori salatalık 11. tüm gün yiyeceklerini listeye bakıp hesaplıyorsun 1000 kaloriyi gecmicek. o zman zayıflatıyormuş. vaktim olunca bende kalori cetvelini paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…