- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
selam kızlar benide alın aranızaaaaaa! uuzn zamandır kk'yı takip ediyordum ama üye değildim en sonunda 2 gün önce üyelik açtım
1 aydır dietteyim 4 temmuzda evlendim ve inanmicaksınız düğün hazırlıkları yaparken 7-8 kilo aldım
5 kilosunu verdim 1 ayda çok şükür. şimdi ideal kiloma 4 kilom kaldı(62) ama ben 58 olmak istiyorum. belkide 55 isterim 58ten sonra bilmiyorum görüntüye bağlı olarak hareket edicem artık... hayatım düzene girdi evlenince. artık göbek basen istemiyorum eskisinden daha da ince olmak istiyorum! ve biliyo musunuz hayatımda ilk defa bu kdr uzun diet yaptım... ben yapabiliyosam herkes yapar cidden! mentalitem şu: diet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum. gerçektende diet kelimesini aç kalmak olarak algılıyordu beynim bu yaşıma kdr. ama gördüm ki öyle değilmiş çünkü ben neredeyse hiç aç kalmıyorum. sadece akşamları günü kurtarma dengeleme amaçlı bikaç kez yemek yememişimdir. isteyen istediğini sorabilir. herkese başarılar! yakında sizlerle resim de paylaşcam önceki ve sonraki diye
ben bir hafta rejime girdim senin yediklerinden daha az yedim kilo veremedim
ne yapıcam bilmiyorum püf noktasını yazarmısın cnm :)
Cannım öncelikle tebrik ediyorum seni kararından dolayı. Okuduklarıma göre hızla veriyorsun kilo.
Moralini bozmak istemem ama ilk haftalar çok çabuk kilo veriliyor sonrası çok sıkıntı.
Bende burda mart ayında başlamıştım 1 ayda 67den 59a kadar düştüm. Şuan 56 kiloyum.
mayısın başından bırakmıştım diyeti normal düzen devam ediyodum sonra ramazanda 59dan 56ya düştüm.
Bende okullar açılınca 54 falan olmak istiyorum bayağı ilgilenmiyorum kilomla. Çünkü azar azar düşünce insanın sabrı bitiyo. Versem de kurtulsam diyo. Ben kilo verdikçe kendime hediyeler aldım önceden 31 beden pantolon giyiyodum şimdi 29. önceden kilolusun derlerdi şimdi saçmalama kilon çok iyi diyolar cidden mutluluk veren bir his. boyum kısa biraz(157) o yüzden 50 kilo olmak istiyorum tamamen yağdan kaybederek. Umarım sende çıtı pıtı olursun. Bende 17 yaşındayım bu arada hemen hemen aynıyız. :))
Canımm bende başladım artık bir şeyler yapmaya. Ekmeği çok çok azalttım tamamen keseceğim inşAllah. Şeker yok, tuz yok. Zaten tuzu da hiç sevmem.
Sabah yumurta, peynir, domates yedim. Çay içtim. Bir de akşam yemeğinde fasulye biraz da pilav yedim. Çünkü pilava dayanamıyorum. Anneme söyleyeceğim bir daha yapmasın.Yemeği epey erken yemiştim yani akşam yemeği bile sayılmazdı çünkü dışarı çıktım ve geldiğimde çok acıkmıştım. İçebildiğim kadar su içmeye çalıştım pek aram yoktur suyla. Siyah üzüm yedim ve hangi marka olduğunu unuttum yahu bu az kalorili ürünler çıkaran markaların birinden bir iki kreker yedim.
Yarın daha da güzel bir gün olur inşAllah.
Öptüm hepinizi.
71.3
azar azarda olsa zayıflıyorum
ya aslında düzenli bi diyetim yok yeşil çay içmek iştahı kapatıyor
pilav yemiyom yersem az yiyom
ekemeği azalttım suyu çok içmeye çalışıorum
bu sabah tamm 64.5 kilo çıktım! oleeeeeeeey ilk hedefime 2 buçuk kilo kaldıııııı
Bugun 1 haftayi tamamladim. 71 den 69,5 e dustum. Umarim boyle devam eder. Daha cookk var. Ama artik istahim kesildi. Pek bi yemek yiyesimde gelmio zaten.ekmegi kestim pirinc pilavi yerine az bisey bulgur pilavi yiyorum. Cayi sekersiz asla icemem o yuzden cayida biraktim :)) bi sabah bi aksama dogru yiyorum. Arada da yogurt meyve sebze atistiriorum. Bide yesil cay ve bol su iciyorum. Bakalim haftaya nolucak. 1 hafta daha rahat veririmde. Ondan sonra yavaslio ya ozaman rejimi birakasim gelio ama bakalim artik araliga kadar 55 olurum insallah:) hepimiz istedigimiz kiloya ulasalim :)
kimse niye uğramıyor
sabah bi bardak su içtim
birbuçuk dilim ekmek yarım domates 3 çatal peynr 1 bardak siyah çay
öğlen ablamdaydım. sadece kçük bi poğça çeyrek dilim börek siyah çay içtim.
akşam eve geldim 2 diilim karpuz yedim doğadan limonlu form çayı içtim tadı çok hoş
1 kçük patatesi küçük doğradım tavada 1 kaşık yağla biraz çevirdim üstünü aşıcak kadar sıcak su koydum az tuz pulbiber tuzot attım. kaynayınca altını kıstım pişince açtım suyunu çektirdim. çok leziz oldu.
yani akşam yemeği olarak 1 patates 2 dilim karpuz yedim.toplam 610 kalori yani günlük 1000 kalori hakkım var
diyet şeklimi değiştirdim yani kalori cetveli buldum günde 1000 kalori aşılmyacak hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?