İki gundur kacirdim ben biraz ipin ucunu. Yani aksamlari yemek yedim yao yuzden bakalim pzt gunu kac kilo olcak 2 hafta doluo.kolada ictim cipste yedim dun pek umudum yok ama geri toplamam lazim kendimi
İnşallah canım bekliyoruz senii :)Kızlar bende yarın tekrardan tartılıp size katılcam.
Bu aralar baya kilo aldım yarın tartılıp başlıycam sizinle. :)
meraba cevap verdiğiniz için beni çok sevindirdiniz daha önce 83 kiloydum bebeğimi emzirme döneminde 18 kilo verdim 65 kiloyum 60 kiloya inmek istiyorum boyum 1.63 şimdi süt veremediğim için kilo veremiyorum bana bir liste verirmisiniz :)
Kızlar tarıldım ve tahmin ettiğim gibi 58 kiloyum tam.
Sabah: 1 dilim ekmek ve bir kaşık menemen, şekersiz çay.
Ara: biraz üzüm.
Akşam yemeğinde de sanırım Izgara çupra yiycem daha sağlıklı olucak :)
canım ben genelde spor yapmaya önem veriyorum. şuan tatilde olduğum için sürekli geziyoruz yürüyüş niyetine.yaa ben 58 olsam çok mutlu olcaam :)
Başarılar canım, kendi topiğinden de takip ediyorum seniii :)
Senin kuralların ne , bahsetsene biraz :)
canım ben genelde spor yapmaya önem veriyorum. şuan tatilde olduğum için sürekli geziyoruz yürüyüş niyetine.
Akşam yemeğini 5-6 gibi yiyoruz ama az yemeye özen gösteriyorum.
Akşam yemeğinden sonra Jillian Michaels'in 30 günde sıkılaşma programını yapıcam.
Ve basen eritme hareketlerini yapıcam benim asıl sıkıntım orda zaaten :)
İnşallah canım bekliyoruz senii :)
Canlansın burası azcıkk :)
Liste mi :)
Aslında herkesin kendine göre olur , arkadaş kalori sayımından bahsetmiş. Ona önerebilirim size :)
Ben bugün bayaa bi sıkı diyete girdim mesela artık kaçamaklar falan da yok çünkü 1-2 derken bozuluyor diyet :)
Porsiyonlarınızı küçültün. Ekmek hiç yemeyin.. Başlayın bi yerden :) Spor yapabiliyorsanız yapın.. Elbet verirsiniz , siz 18 kilo vermişsiniz benden daha tecrübelisinizdir :)
İnşallah hedeflerimize oulaşacaııız.
Pes etmek yooooooooook. !! :)))
tabi canım ama benim sırt yağlarım bir türlü gitmiyor birde kabızlık sorunum var ne yapa bilirim ??????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?