• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni komşu

Sen nasıl anladın ki :D
Konunda nokta ve virgül yokmuş ta anlayamamış daha ne konular var burda:KK70:

Ben senin yerinde olsam; Önce arkadaşıma derim ''Nedeb böyle yapıyor sor bakayım ?''
O sorup cevabı sana gelir. Ses kaydına al ama..
Sonra diğeriyle aynı ortama girin orda konusunu aç '' Sen ben haz etmiyor musun diye ?''
Sonrası çorap söküğü hee arkadaşınız ''yoookkk ben laf taşımadımm'' derse açın ses kaydını dinlettiğiniz gibide silin sonra..
Çıkın gidin evden bidada konuşmayın..

Durum bundan farklıda olabilir..

EDİT: Bu ses kaydını ben denemiştim :)

çok güzel bir fikir ama ben beceremem elime yüzüme bulaştırırım ya :))) arkadaşın inkar edeceğini sanmıyorum zaten söylesem kadına kimin söylediğini bilir herhalde kimse inkar edemez dimi

çok güzel bir fikir ama ben beceremem elime yüzüme bulaştırırım ya :))) arkadaşın inkar edeceğini sanmıyorum zaten söylesem kadına kimin söylediğini bilir herhalde kimse inkar edemez dimi

Bişey olmaz dene bence..
Ya o 3. şahıştan uzak durucaksınız veya arkaaadaşın doğru değil onu kaybediceksiniz..
Hoş, kaybetmenizde kötüyse çokta iyi olur sizin açınızdan :)

Bişey olmaz dene bence..
Ya o 3. şahıştan uzak durucaksınız veya arkaaadaşın doğru değil onu kaybediceksiniz..
Hoş, kaybetmenizde kötüyse çokta iyi olur sizin açınızdan :)

arkadaş inkar etmez bence ya beni kaybedeceğini bilir öyle bir şey yapmaz gibime geliyor yaparsa da kendi bilir artık dediğin gibi kötü niyetliyse oda iyi olur benim için

Telefonu uluorta yere koymadım ki :KK76:
Yatağımda yastığın yan kısmına koydum duvar dibindeydi yatağım :KK45::KK45:

belki bunda değil ama başka bir olayda kullanabilirim bu fikri hoşuma gitti :KK48::KK48::KK48:

Çok teşekkür ederim hepinize kızlar çok yardımcı oldunuz rahatladım dedikleriniz aklımda en kısa zamanda halledeceğim bu sorunu inşallah :)

arkadaş inkar etmez bence ya beni kaybedeceğini bilir öyle bir şey yapmaz gibime geliyor yaparsa da kendi bilir artık dediğin gibi kötü niyetliyse oda iyi olur benim için

belki bunda değil ama başka bir olayda kullanabilirim bu fikri hoşuma gitti :KK48::KK48::KK48:

Bende daha ne fikirler var ohooo :KK70:
konuş bakalım çıkar ortaya bişeyler mutlaka:KK68:

evet çıkar eminim daha kim bilir bilmediğim neler çıkacak bakalım çok teşekkür ederim tekrardan :) bende hiç fikir yok böyle oturur üzülürüm hep

Mutlaka haberdar et beni :)
Üzülme üzülme herkesin iyi yönünüde, kötü yönünüde bi şekilde görürsün :D

bence senin o iyi dedigin arkadasinda arkadas degil , bir konusur iki konusur varsayalim dogru daha neyine konusturuyor dinliyor ve sana yetistiriyor, madem arkadasin, birisi senin arkandan konustugunda onu orta susturmali , bence yeni komsu degil arkadasin sorun

görüşmeyin olsun bitsin, değer mi bu kadar düşünmeye :KK66:

Arkadaşınızda fazla güvenmeyin derim sonuçta insanoğlu ne yapacağı belli olmaz.

Son günlerde yaygın bir söz var, pek beğeniyorum. "Bana benim hakkında ne söylediklerini anlatma. Senin yanında benim hakkımda nasıl konuşabiliyorlar onu anlat"
Bilmem anlatabildim mi?

Back
X