• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni komşu

Aynen öyle unutma ki kimse boşluğa kouşmaz! bir karşılık bir yüz buldu ki kadın her fırsatta seni kötüledi ona..yoksa salak mı kendini tersleyen arkadaşını savunan insana neden inatla kişiyi kötülesin söyleyeceğini tahmin eder en başta ..üzgünüm ama arkadaşının amacı çok başkaymış belki de laf eden için demiş ya sadice onla komşu olunsun istiyor diye belkide bu isteğe sahip olan kendisi..
mesela benim yanımda tanıdığım hiç kimse hakkında bir şey söyleyemezler.çünkü anında engel olurum.hatta geçen bir tanıdık senin yanında da dedikodu yapılmıyor ki dedi.:KK48:

evet kesinlikle diyorlar ki bıktırıyor bize gelip gitmekten bıktık artık şöyle bir kadın böyle bir kadın ama maşallah araları çok iyi annene söyleme derken de galiba korktu ortaya çıkmasın duyulmasın diye her şeyi söylediğin gibi bunuda söylemişsindir annene ama bence her şeyi söyleme diyor Allahım ya seni ne ilgilendirir sen hiç mi annenle bir şey paylaşmıyorsun ben anneme demeyeceksem kime diyeceğim çok tuhaf biraz kuyruğuna bastım resmen canavara dönüştü kaç yıllık dostum dediğim insan
Üzülme sen de görmüş oldun annene anlatmanı neden engelliyor tahminim var sen daha yapıcı daha sakin bir insansın anladığım kadarıyla gidipte neden böyle dedin demezsin o da bunu bildiğinden bine bin kattı sanırım..ama anne devreye girerse durum değişir ..anne ikisinide karşısına alıp kızımla sorun ne diyecek bir yapıdaysa yani olayın üstüne gidecek bir anneyse anlatma demiştir..çünkü nasılsa sen bugün ona kızarsın aklın karıştı çünkü ama yarın o seni bi şekilde ikna eder bunu biliyor..ama anneni edebilir mi?? bi kere ispatlaması gereken o laf taşıyan da o .. arkadaşını iyi ölç biç.. senin gibi sakin yapılı insanlar malesef olayın üstüne gitmediği için örtpas ediliyor ve kaldığı yerden devam ediliyor..

mesela benim yanımda tanıdığım hiç kimse hakkında bir şey söyleyemezler.çünkü anında engel olurum.hatta geçen bir tanıdık senin yanında da dedikodu yapılmıyor ki dedi.:KK48:
aynen abla .. annem içinde öyle derler anında susturur ve uzatılırsa daha da gitmez.. çok insandan duydum size söylenenenin anneme söylendiğini :)olması gerekende budur.

ya bende sevmem dedikodu hele sevdiklerim hakkında olmayan şeyleri söyleyenlere tepkim ağır olur sağlam kişilikte birinin yapması gereken de bu zaten of of buraya yazmasam ayakta uyuyacağım ya çok teşekkür ederim sizlere :(

Üzülme sen de görmüş oldun annene anlatmanı neden engelliyor tahminim var sen daha yapıcı daha sakin bir insansın anladığım kadarıyla gidipte neden böyle dedin demezsin o da bunu bildiğinden bine bin kattı sanırım..ama anne devreye girerse durum değişir ..anne ikisinide karşısına alıp kızımla sorun ne diyecek bir yapıdaysa yani olayın üstüne gidecek bir anneyse anlatma demiştir..çünkü nasılsa sen bugün ona kızarsın aklın karıştı çünkü ama yarın o seni bi şekilde ikna eder bunu biliyor..ama anneni edebilir mi?? bi kere ispatlaması gereken o laf taşıyan da o .. arkadaşını iyi ölç biç.. senin gibi sakin yapılı insanlar malesef olayın üstüne gitmediği için örtpas ediliyor ve kaldığı yerden devam ediliyor..

aynen öyle annemi bu işe karıştırma diyor sanki ben ortalığı karıştırdım ondan ona laf taşıdım sustum ben o kadın hakkında kötü tek bir şey de söylemedim Allah biliyor dedim söylesin günahlarımı döksün dedim benimle derdi ne dedim bu yani elinde benim için kullanacak bir kozu yok zaten gerçekten iyiliğimi isteseydi ispatlamak zorunda değilim demek yerine güzelce konuşup halletmeye çalışırdı ama saldırdı resmen kendi bilir benden uzak olsun da bundan sonra umrumda değil kendisi

Çok eleştiren insanın kusuru fazladır, kendi eksikliğini sizi eleştirerek kapatmaya çalışır.

Onu bunu bilmem de sizin arkadasiniz da ilginc bi insan. Sürekli laf tasiyor hem karsi tarafi size sikayet ediyor hem agzini acip da o oyle bi insan degildir ben onu tanirim cok yanlis dusunuyorsun deyip susturamiyor. O da nasil arkadas anlamadim dogrusu.

işin rengi çok farklı olabilir.
açıkçası ben senin arkadaşını hiç sevmedim.ne o öyle?sürekli laf taşıyor sagopam o kadın sana yine böyle dedi yine böyle böyle dedi diye..bence herşey senin arkadaşının başının altından çıkıyor.güvenme ona kesinlikle.bak şimdi eğer arkadaşın bu ortamı yaratmasa o kadın bu kadar rahat ve sürekli bunu konuşamaz.yani her sefer her sefer..kadın deli mi yani tek derdi sen misin?arkadaşın ağzının payını verse bir daha konuşamaz,senin arkadaşın çanak tutuyor ona.bence ikisi her seferinde oturup bir güzel seni çekiştiriyolar.sonra da arkadaşın gelip bunları sana anlatıyor.büyük ihtimal senden de alıp ona götürüyodur.haspam eğlence çıkarmış kendine...belki arkadaşın sırf sen o komşunla samimi olma istiyordur.bence üçünüzün olduğu bir ortamda pat diye konuyu aç.arkadaşım bana her sefer laf getiriyor hakkımda konuşuyormuşsun komşum derdin nedir diye sor.işte o zaman herkesin gerçek yüzünü görür ak mı kara mı anlarsın zaten.

Onu bunu bilmem de sizin arkadasiniz da ilginc bi insan. Sürekli laf tasiyor hem karsi tarafi size sikayet ediyor hem agzini acip da o oyle bi insan degildir ben onu tanirim cok yanlis dusunuyorsun deyip susturamiyor. O da nasil arkadas anlamadim dogrusu.

arkadaş değilmiş bana açıklama yapmak yerine saldırdı ne arkadaşı :(

işin rengi çok farklı olabilir.
açıkçası ben senin arkadaşını hiç sevmedim.ne o öyle?sürekli laf taşıyor sagopam o kadın sana yine böyle dedi yine böyle böyle dedi diye..bak şimdi eğer arkadaşın bu ortamı yaratmasa o kadın bu kadar rahat ve sürekli bunu konuşamaz.yani her sefer her sefer..kadın deli mi yani tek derdi sen misin?arkadaşın ağzının payını verse bir daha konuşamaz,senin arkadaşın çanak tutuyor ona.bence ikisi her seferinde oturup bir güzel seni çekiştiriyolar.sonra da arkadaşın gelip bunları sana anlatıyor.büyük ihtimal senden de alıp ona götürüyodur.haspam eğlence çıkarmış kendine...belki arkadaşın sırf sen o komşunla samimi olma istiyordur.bence üçünüzün olduğu bir ortamda pat diye konuyu aç.arkadaşım bana her sefer laf getiriyor hakkımda konuşuyormuşsun komşum derdin nedir diye sor.işte o zaman herkesin gerçek yüzünü görür ak mı kara mı anlarsın zaten.

gördüm canım arkadaşın gerçek yüzünü evde yoklar zaten hakkımda bunları diyende memlekete gitmiş bende dayanamadım telefonda söyledim bir sayfa geride var tartışmamız bana söyledikleri ona arkadaş dediğim için kendime çok kızıyorum şimdi :(

Bi anda ofkelenip sildim seni demesi sucunu bildigini gosteriyo bence. O da farkinda diger kadinla da konusacagini ogrendigi icin sivismaya calisiyo. Agzinin payini verse komsu her firsatta arkandan konusamazdi. Ayrıca sana anlatirken de boyle böyle dedi ama agzinin payini verdim susturdum merak etme derdi. Komsuyla konusmalisin bence ama hemen arkamdan konusmussun falan diye cullanmadan. Cunku arkadasin cok ilginc bi kisilikmis abartmis da olabilir.

Bi anda ofkelenip sildim seni demesi sucunu bildigini gosteriyo bence. O da farkinda diger kadinla da konusacagini ogrendigi icin sivismaya calisiyo. Agzinin payini verse komsu her firsatta arkandan konusamazdi. Ayrıca sana anlatirken de boyle böyle dedi ama agzinin payini verdim susturdum merak etme derdi. Komsuyla konusmalisin bence ama hemen arkamdan konusmussun falan diye cullanmadan. Cunku arkadasin cok ilginc bi kisilikmis abartmis da olabilir.

evet baya bir öfkelendi çok şaşırdım beklemiyordum :)))))) konuşacağım kesinlikle zaten bu yıl arkadaşlar ve komşularla sınandığım bir yıl hakkımızda hayırlısı bakalım daha neler göreceğim

gördüm canım arkadaşın gerçek yüzünü evde yoklar zaten hakkımda bunları diyende memlekete gitmiş bende dayanamadım telefonda söyledim bir sayfa geride var tartışmamız bana söyledikleri ona arkadaş dediğim için kendime çok kızıyorum şimdi :KK43:

okudum şimdi,küçük hanım tutuşmuş.vay be,9 yılda arkadaş olsan huy bu değişmiyor işte.haklısın,ben yeterince susturamamışım diyeceğine hemen seni sildim falan filan olayı kapatmaya çalışıyor.yazık,iyi olmuş ama gerçek yüzünü görmen.bunları da bence annene de anlat,başka arkadaşlarına da hatta denk gelirsen o komşuya da.

okudum şimdi,küçük hanım tutuşmuş.vay be,9 yılda arkadaş olsan huy bu değişmiyor işte.haklısın,ben yeterince susturamamışım diyeceğine hemen seni sildim falan filan olayı kapatmaya çalışıyor.yazık,iyi olmuş ama gerçek yüzünü görmen.bunları da bence annene de anlat,başka arkadaşlarına da hatta denk gelirsen o komşuya da.

anneme anlattım dedi kadının yanına ineyim mi dedim sen dur ben halledeceğim bulaştırmak istemiyorum hadsiz bir şey söyler de annemi üzer falan zaten ne olduysa arkadaşın evine gittiğim için oldu artık rahatım inşallah yapmam gereken son şey kadına söylemem böyle demişsin hayırdır derdin ne diye komşularda duyar bir şekilde bu apartmanda imkanı yok gizli kalmaz hiçbir şey :) evet iyi oldu görmem şimdi baktımda fbden engellemiş beni :))))

gördüm canım arkadaşın gerçek yüzünü evde yoklar zaten hakkımda bunları diyende memlekete gitmiş bende dayanamadım telefonda söyledim bir sayfa geride var tartışmamız bana söyledikleri ona arkadaş dediğim için kendime çok kızıyorum şimdi :KK43:
Arkadaşınız,siz o bayanla yüzleşmek isteyince nasıl sinirlenmiş değil mi ,demekki ortada farklı bir olay var,siz yüzleşmek istediğinizde tamam arkadaşım demesi gerekti,ama arkadaşınız şuan yan çizmiş durumda,belkide yeni komşunun hiç suçu yoktur.

hic bosuna sinirini bozma , bu sana cok güzel bir ders olsun , bunuda unutma , o arkadasin gibi nice insanlar var disarda , bunlarin kalpleri kötü fesat kiskanc ve böyle insalarla daha nice karsilasacaksin bu yasananlardan ders cikar ve hicbirzaman böyle dedikodulara kolay kolay inanma , bir insan hakkinda baskalarin dediklerine bakma kendi fikrini sen kendin olustur, dolturusa gelme hicbirzaman ..

Arkadaşınız,siz o bayanla yüzleşmek isteyince nasıl sinirlenmiş değil mi ,demekki ortada farklı bir olay var,siz yüzleşmek istediğinizde tamam arkadaşım demesi gerekti,ama arkadaşınız şuan yan çizmiş durumda,belkide yeni komşunun hiç suçu yoktur.

evet çok sinirlendi nefret ettim kendisinden resmen :( hiç ummadım böyle bir tepki halen daha etkisindeyim

hic bosuna sinirini bozma , bu sana cok güzel bir ders olsun , bunuda unutma , o arkadasin gibi nice insanlar var disarda , bunlarin kalpleri kötü fesat kiskanc ve böyle insalarla daha nice karsilasacaksin bu yasananlardan ders cikar ve hicbirzaman böyle dedikodulara kolay kolay inanma , bir insan hakkinda baskalarin dediklerine bakma kendi fikrini sen kendin olustur, dolturusa gelme hicbirzaman ..

çok iyi ders oldu gerçekten ama çok üzüldüm ya ben onun hakkında hep iyi düşünürken aman kırılmasın aman üzülmesin diyip her dediğini yaparken onun takmaması verdiği değerin bu kadar olduğunu görmek çok üzdü beni :(

Back
X