• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni komşu

arkadasiniz laf tasiyacagina kizin agzinin payini versin o zaman. en son yakin bir arkadasim benim hakkımda ona konusan birinin lafini bana anlatirken "o bunca lafi soylerken sen de ağzın acik dinledin mi?" dedim. arkadaslik laf tasimayla olmaz.

arkadasiniz laf tasiyacagina kizin agzinin payini versin o zaman. en son yakin bir arkadasim benim hakkımda ona konusan birinin lafini bana anlatirken "o bunca lafi soylerken sen de ağzın acik dinledin mi?" dedim. arkadaslik laf tasimayla olmaz.

işte bana diyorki ben seni korudum sen o zaman yanımda değildin kadına dediğide şu o iyi biri böyle deme susturmak böyle olmaz bunu dedin tamam Allah razı olsunda kadın hakkımda konuşmaya devam etti sende gelip bana söyledin ne deişti hani korumak bunun neresinde var gördüm işte gerçek yüzünü

yorumların hepsini okuyamadım ilk mesaja göre yazıyorum.
yeni komşu da arada laf getirip götüren arkadaş da, ikisi de yaramaz. kafanızın selameti için bunları çıkarın hayatınızdan.

yorumların hepsini okuyamadım ilk mesaja göre yazıyorum.
yeni komşu da arada laf getirip götüren arkadaş da, ikisi de yaramaz. kafanızın selameti için bunları çıkarın hayatınızdan.

komşuyu çıkarmıştım zaten hayatımdan arkadaşıda dün çıkardım bana kendini ispatlamak zorunda değilmiş arkadaş demeye utanıyorum

işte bana diyorki ben seni korudum sen o zaman yanımda değildin kadına dediğide şu o iyi biri böyle deme susturmak böyle olmaz bunu dedin tamam Allah razı olsunda kadın hakkımda konuşmaya devam etti sende gelip bana söyledin ne deişti hani korumak bunun neresinde var gördüm işte gerçek yüzünü

benim yanimda bir kere biri yakin arkadasim hakkinda dedikodu yapmaya kalkti. agzinin payini öyle bir aldi ki hem ozur diledi hem bi daha asla tekrarlayamadi. susturmak isteyen adam susturur. ve bi de soyle bi sey var ki insan tek basina bu kadar lafi soylemez. yani dusunsenize birine biri hakkinda kotu bir sey söylüyorsunuz. o soyle o boyle o soyle yapti o boyle yaptı diyorsunuz ve bitiyor mu yani? karsidaki muhabbete katilmasa bu kadar lafı soyleyemez arka arkaya. belli ki dedikodunuz yapiliyor ve arkadaşınız size sadece karsi tarafin dedigini aktariyor. kendi hiçbir şey demiyormus gibi. bu dedigim aklinizda olsun aynısını ama aynısını yasadim.

benim yanimda bir kere biri yakin arkadasim hakkinda dedikodu yapmaya kalkti. agzinin payini öyle bir aldi ki hem ozur diledi hem bi daha asla tekrarlayamadi. susturmak isteyen adam susturur. ve bi de soyle bi sey var ki insan tek basina bu kadar lafi soylemez. yani dusunsenize birine biri hakkinda kotu bir sey söylüyorsunuz. o soyle o boyle o soyle yapti o boyle yaptı diyorsunuz ve bitiyor mu yani? karsidaki muhabbete katilmasa bu kadar lafı soyleyemez arka arkaya. belli ki dedikodunuz yapiliyor ve arkadaşınız size sadece karsi tarafin dedigini aktariyor. kendi hiçbir şey demiyormus gibi. bu dedigim aklinizda olsun aynısını ama aynısını yasadim.

evet biliyorum zaten söylediğimde o kadar büyük tepki verdi ki panikledi masum olsaydı bu şekilde tepki vermez açıklar ederdi bu direk sildim bittin benim için falan ben anladım o zaman neyin ne olduğunu engelledi falan beni hani ben şaşıp kaldım böyle izledim yaptıklarını

Boş tenekeden çoook ses çıkar o yüzden başkasının dediğini umursamayın bile. Ama arkadaşınızın laf taşıması cok ilginç geldi bana , bence siz gidin yüzyüze konuşun bi sorun varsa eger yuzunuze soylesın madem.

Benim anlamadigim yillarca tanisik oldugunuz arkadasiiniz bu hanima agzinin payini vermiyorda size niye laf tasiyor bana garip geldi.

Yalnız senin bu yakın arkadaşında bir tuhafmış sürekli senin arkandan şöyle dedi böyle dedi demesi bana kalırsa oda güvenilir biri değil senin söylediklerini de anında ona yetiştiriyordur belki de yanına bin katarak?
sen o kadın hakkında iyi konuştukça kıskanıp ikinizi birbirinize düşman etmek istemiş olabilir.

Back
X