Gece 1 de ve sabah 5 te uyanıp ise gidecek olsak bile mi?ilk gün diye musamma gösterilebilirdi bence
Iyi yapmissin bence. Onu dusunmeyen insana az bile, polisler zaten tutanak bile tutmuyor...Gece 1 de ve sabah 5 te uyanıp ise gidecek olsak bile mi?
Yeni tasinan bir komsunun ilk gun gec saatlere kadar eviyle ugrasmasi beni cok rahatsiz etmezdi.birde komsunuz yuz yuze bakacaksiniz.polise haber vermekte abarti.
İlk gün. Evde herhangi bir iş için usta olabilir. On dakikada bitebilecek bir iş bir sürü aksilikle uzamış olabilir. Ertesi güne bırakılmaması gereken Bi ihtiyaç malzemesi için olabilir bu gürültüler. Tekrarlıyorum taşınmalarının ilk günü. Sizin üst kat komşunuz olmak ne büyük şanssızlık.
Öyle oldu malesef.Geldikleri gün mü yaptınız tüm bunları?
Şaka gibisiniz. İçimden size komşu olup 10 gün tadilat yapmak geldi. Çok acımasızsınız. Sizin gibi komşu düşman başına. İlk gün yahu ilk gün. Şimdi size bilenmişlerdir de onlar, asıl bundan sonra görün. Ben olsam size huzur vermezdim.Öyle oldu malesef.
Burasi istanbul, kimin ne oldugu belli degil esin gidip kavga edebilirdi sonucu daha kotu de olabilirdi. Polis zaten bizim huzurumuzu saglamak icin var hic de uygunsuz bir davranis degil, kati. O kadar. Benim ust katimda zenciler oturuyor, asla irkci degildim Ama nefret ettirdiler artik, esim araliksiz 3 aydir kapilarini caliyor her seferinde ozur dileyip yarim saat sonra tekrar devam ediyorlar, en sonunda bi sabah 5te polis cagirdim, ses bitti mi? Hayir... alt katada birileri geldi yeni evli, sevismelerini kadininin inlemelerini dinliyoduk her gece, ilk geldikleri gun aynen matkap sesi. Esim asagiya da bi 10 kere inmistir. Ses bitti mi? Hayir... insanlara taviz vermemenin en dogrusu oldugunu dusunuyorum.Bir de merak ediyorum, kaç kişi gece 12 de matkap çalıştırıyor burada? İnsaat sesleri derken şaka değil. Tek şikayet eden de biz değildik zaten.
Güvenliğin en son dediği 6-7 kişinin daha sürekli aradığı oldu.
Bunun üzerine güvenlikle problem cozulemiyorsa esim kendi kapıya çıkmak yerine polis çağırdı.
Şaka gibisiniz. İçimden size komşu olup 10 gün tadilat yapmak geldi. Çok acımasızsınız. Sizin gibi komşu düşman başına. İlk gün yahu ilk gün. Şimdi size bilenmişlerdir de onlar, asıl bundan sonra görün. Ben olsam size huzur vermezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?