Burasi istanbul, kimin ne oldugu belli degil esin gidip kavga edebilirdi sonucu daha kotu de olabilirdi. Polis zaten bizim huzurumuzu saglamak icin var hic de uygunsuz bir davranis degil, kati. O kadar. Benim ust katimda zenciler oturuyor, asla irkci degildim Ama nefret ettirdiler artik, esim araliksiz 3 aydir kapilarini caliyor her seferinde ozur dileyip yarim saat sonra tekrar devam ediyorlar, en sonunda bi sabah 5te polis cagirdim, ses bitti mi? Hayir... alt katada birileri geldi yeni evli, sevismelerini kadininin inlemelerini dinliyoduk her gece, ilk geldikleri gun aynen matkap sesi. Esim asagiya da bi 10 kere inmistir. Ses bitti mi? Hayir... insanlara taviz vermemenin en dogrusu oldugunu dusunuyorum.
Aynennn oyle.Acikcasi anlayışsız bulana da saygı duyarım.
İmkanım olsa bu şekilde yaşamak yerine müstakil evde oturmaya tercih ederdim zaten. Kimse kimsenin derdini çekmemis olur.
Kutu gibi apartmanlar balık istifi gibi insanlar durumundan zaten mutlu değilim.
Ki insanlığa aykırı olduğunu falan düşünüyorum. 1 buçuk yaşındaki oğlum uyuduğu sürede her seste sıçradı. Ona da yazık. Sabah erken kalkacak öğrenciye, çalışana da..
İnsanlar tasınmanın yorgunluguyla canı burnunda bir seyler yetiştirmeye calısıyorlar belli ki. Eminim sizden daha cok dinlenmeye ihtiyacları vardır ama o saatte yapıyorlarsa mecburlardı belki de. Bu neyin tahammülsüzlüğü böyle 1 gün için? Hele eşinizin güvenliği arayıp hiç sucsuz adama ağzına geleni sayması falan. Çok nezihmişsiniz gercekten.
Yani rutine binse her gun yapılsa haklısın da ortada taşınma gibi ekstrem bir durum var bir günlük anlayış ve hoşgörü gösterebilirdiniz. Bu ne tahammülsüzlük.
Polis gelince ne oldu peki
Bence iyi yapmışsınız,kurallar neyse uyulmak zorunda,eğer başka çareleri yoksa binadaki komşulara bizim işimiz biraz geç saatlere uzayacak musadeniz var mı diye nezaketen haber vermeleri gerekirdi.bu işin ilk günü son günü yok,oturduğum bina yeniydi taşındığımızda ,ilk taşınanlardanız ,bizden sonra bir çok kişi geldi ,hiç gece 1 e kadar gürültü yaparak taşınana şahit olmadım.yatacağın yatağı kur ertesi gün devam et işine.işk gün nasılsa kimse bir şey demez diye hiç umursamıyor,onların ilk günü olabilir ama gürültüyle uyutmadığı komşusunun ertesi gün çok önemli bir işi görüşmesi sınavı olabilir,erken kalkmak zorunda olabilir.Bir de merak ediyorum, kaç kişi gece 12 de matkap çalıştırıyor burada? İnsaat sesleri derken şaka değil. Tek şikayet eden de biz değildik zaten.
Güvenliğin en son dediği 6-7 kişinin daha sürekli aradığı oldu.
Bunun üzerine güvenlikle problem cozulemiyorsa esim kendi kapıya çıkmak yerine polis çağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?