Yeni komşu

Ay ama polis geldiginde saat 01.30u geciyormus ve gurultu hala devam ediyormus. Ben hak verdim konu sahibine,kimse o saatte gurultu cekmek zorunda degil

Haklısınız ilk günde olsa gece 1 kadar tadilat yapılmaz matkap çalıştırılmaz.Biz de taşındık bizimkide büyük bir siteydi işlerimizin bitenini bitirdik bitmeyeni ertesi güne bıraktık matkaplık işlerde vardı matkaplık işleride sabah yine erken bir saatte değil saat 10 dan sonra başladık.

bu sorunlu komsu heryerde var..
seninkiler yeni tasinmis..
sen burdaki komsuya ne de dersin peki..
gecenin abartmiyorum 2 si ..
yukardan takor tukur ses geliyor mobilya cekme sesi abartmiyorum ya..
gecenin 2 sinde napiyorlar anlamadim..
birde yeni tasinma falan yok..
sinir ildum..
sadece o mu bu sene yan daireye dengesiz komsu tasindi ..
al basina belayi..
kadin oyle piskopat ki herhun agirmalar kavgalar..
ama bu lavgalar kocasiyla degil cocuklariyla..
hergun cocuklarina agzina s...
babanin agzina..s....
daha ne kufurler cocugun biri daha ilkokul bire gidiyor yazik o cocuga..
daha gecenlerde apartmandan cocuk aglama sesi geliyor ..
ben ta doger odadayim..
bi bekledim iki beklemdim cocuk hala agliyor kim bu diye disari ciktim..
sonra baktim ki bizim dengesiz kadinin cocugu annesi cocugu eve kitlemis..
yukardaki komsuya gitmis..
ayyy bir sinir oldum ya..
cocuk nasil agliyor belkide korkty..
sonra ust katfaki zile bastimda cagirdim..
biz simdi bu komsuyu nasil gonderecz kiraci..
parayla mi sectiler anlamadim bunalri..
ben rahatsiz oluyorum boule aglamaalr bagrismalar..
yan oda oldugi icin oldugu gibi ses bizim evde..
cok zor ya..
insanin moralini bozuyorlar..
ben boyek kavagalardan bagrislardan nefret ederim kadinin 18 yasinda kizi var ..
hele onunla hergun kavga ediyor..
onlarin bi kavgalarindan gurultulerinden biktim ya..

cok rahatlarmış bu böyle devam eder gibi bugun mobilya yarın süpürge olur

yeni komsulariniza biraz uzuldum..
gece ses yapamalari iyi olmamis ..
ama ilk yeni ev alma evlerine gelme heyecaninin icine etmisler..
yani yapmissiniz..
o yonde sinor olmuslardir..
birisi polisi arsa ben bile sinir olurum sanki cinayet var da polis araniyor..
ilk gunden damga yer gibi..

4 ay kadar önce bizimde üst katımıza çocuklu çocuklu aile taşındı. İlk gün saat gece 12 ye kadar eşya çekme,itme gürültüleri geldi. Eşim de bende olur daha bugün taşındılar dedik, ses etmedik. Ertesi gün kadın, biz bişey demeden kapımıza kadar geldi. Dün geç saate kadar gürültü yaptık, ilk gün olduğu için ksr bakmayın hakkınızı helal edin diye.
ileri boyutta olmadığı sürece karşılıklı anlayış lazım. misal bebeğiniz olur, geceler boyu ağlar, susmazsa, ve üst komşu şikayete gelirse, canınız çok sıkılır eminim...
İlk gün özellikle anlayış gösterilebilir yani. Kaldı ki Yüz yüze bakacaksınız. Öyle araya polisi falan sokmanıza hiç gerek yoktu.

Ahh şu komşular.. Ben de konu açmıştım onlarla ilgili. Allah bize sabır versin başka bir şey diyemiyorum artık. Anlamıyorlar çünkü!!

normal zamanda olsa haklısınız ama taşınan bir ailenin ilk gününde biraz daha toleranslı davranabilirdiniz.
polis çağırmak falan abartı olmuş.
sonuçta yuz yuze bakacaksınız bu insanlarla

Bu anlattığınız komşu rahatsizligindan ziyade çık dok daha farklı bir boyut üzüldüm çocuklar için..

ilk günleri diye sineye cekebılırdınız bence
belkı calısan ınsanlar ve kısıtlı aralıklarla evlerıne yerlesıyorlar
ben aynı sekılde davranmam ama ılk gun kesınlıkle olayı polis cagırmaya kadar götürmezdim

ha sonrasında da devam edecek olursa, sonrakı gunlerde tabıkı de uyarırdım.

normal taşıma sesleri sandım ilk ondan sizi haksız bulacaktım
ama matkap çekiç vs ise bende çok tepki verirdim
benim de bebeğim var sizi anlıyorum
onların çocukları yok herhalde

Bu sabah üst katta oturan komsum geldi, ise gitmeden 5 dk ugradi. Avukat kız. Yeni komşu onların yanına taşınmış.
Onlar da gece 12 olunca güvenliği aramislar. En son kapıya çıkıp gece 1i geçti hala matkap çalıştırıyorsunuz yarına bırakmaz misiniz diye rica etmiş kadın,
Aldığı cevap kes sesini içeri gir olmuş.
Bu sefer eşi çıkmış ayıp olmadı mı komşuyuz diye, adamı da terslemisler bir güzel. İş büyümesin diye geçtik içeri oturduk diyor.
Bana da, ben şimdi napayım sessiz kalip bu terbiyesizligi yutayim mi diyor.

Demem o ki, evet haklısınız, ilk gün için tolerans gösterilebilir.
Ama gece 12-1 olmuş hala matkap çalıştıracak kadar düşüncesiz, kapıya gelen güvenliğe yalan söyleyecek kadar, başından savarak yollayan insanların da tarzı bellidir. Ki diğer komşumuzun yaşadığın bakarsak yaniltmadi da.
Herkes taşınmıştır burada da illaki kaç kişi gece 12-1 matkap çalıştırdı? Çekiç vurdu?

1 gecede cokacil bi ihtiyac olmaz. Yataklarini yere serip disardan da yemek yediler mi tamam. Yada saatini iyi ayarlasalardi daha erken baslasalardi. Cocugu olanlar bilir. Gunduz bile matkap tadilat sesi cocuklari korkutuyor. En iyisini yapmissiniz. Uyarilara kulak assalardi onlar da.

Şİkayet etmekle haklısınız ama içimden bir ses bu komşudan çok çekeceksiniz diyor tabi ön yargılı olmak istemem ama verdiği cevap bunu düşündürdü kusura bakmayın bugünlük böyle birşey oldu bir daha yapmayız demesi gerekirken kes sesini demek ne kadar güzel.

Bu komşularla işiniz var gibi. Resmen huzur bozmaya gelmiş gibiler. Aman bulasmayin siz takmasinlar size sonra her turlu pisligi yapabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…