Haklısınız ilk günde olsa gece 1 kadar tadilat yapılmaz matkap çalıştırılmaz.Biz de taşındık bizimkide büyük bir siteydi işlerimizin bitenini bitirdik bitmeyeni ertesi güne bıraktık matkaplık işlerde vardı matkaplık işleride sabah yine erken bir saatte değil saat 10 dan sonra başladık.Bir de merak ediyorum, kaç kişi gece 12 de matkap çalıştırıyor burada? İnsaat sesleri derken şaka değil. Tek şikayet eden de biz değildik zaten.
Güvenliğin en son dediği 6-7 kişinin daha sürekli aradığı oldu.
Bunun üzerine güvenlikle problem cozulemiyorsa esim kendi kapıya çıkmak yerine polis çağırdı.
bu sorunlu komsu heryerde var..Acikcasi anlayışsız bulana da saygı duyarım.
İmkanım olsa bu şekilde yaşamak yerine müstakil evde oturmaya tercih ederdim zaten. Kimse kimsenin derdini çekmemis olur.
Kutu gibi apartmanlar balık istifi gibi insanlar durumundan zaten mutlu değilim.
Ki insanlığa aykırı olduğunu falan düşünüyorum. 1 buçuk yaşındaki oğlum uyuduğu sürede her seste sıçradı. Ona da yazık. Sabah erken kalkacak öğrenciye, çalışana da..
cok rahatlarmış bu böyle devam eder gibi bugun mobilya yarın süpürge olurBugünlerde komşu olayları patladı diye düşünürken bir tane de benden olsun.
Büyük bir sitede oturuyoruz, genelde sessiz sakin, nezih bir yer. İnsanlarda birbirlerine saygılı. 4 yıldır bir problem yaşamadık çok şükür.
Bugün üst katımıza yeni biri taşındı saat akşam 10 hala yukarıdan tak tak sesler mobilya çekme sesleri falan geliyedu.
Normalde sitede 8 den sonra boyle bir şey yapılması zaten yasak.
hadi yeni taşındı dedi, 10 a kadar bir şey olmaz dedik
10 da güvenlik görevlisine rica ettim gidip uyarın evde çocukta var çok rahatsız oluyoruz diye.
Güvenliğe 10 dakikalık is kaldı demişler.
Saat 12 de bir daha aradım hala yukarıdan inşaat var gibi ses geliyordu. Güvenlik tekrar gitmiş adamın kapısına. Adam bitti zaten falan dedi sanırım ki güvenlik yerine geçti.
Saat 1 hala devam ediyorlar bu sefer güvenliği eşim aradı ağzına geleni saydı üstüne de polis çağırdı. Bana göre gereksiz fazla bir tepki ve polisi boşa işgal etmek.
Öte yandan2 kere kapısına gidildiginden anlamayan adam/kadın 3te de anlamaz.
Üstüne de en azindan gece 1 de hala komşusunu rahatsız etmekten çekinmeyen adam da ugrassin polisle diye de düşünüyorum..
Gece gece yok yere can sıkıntısı...
yeni komsulariniza biraz uzuldum..yeni komşularınıza polis çağırarak hoş geldin demeniz hoş olmamış tabii ama geri kalan her şeyde size katılıyorum. bunu başına gelmeyen gerçekten anlamaz. benim de sayılamayacak kadar geri zekalı/gereksiz komşum var. bi de kaç kere uyarmışsınız. günler torbaya mı girdi yahu. taşınıyor sonuçta, ne aciliyeti olabilir? işler çabucak bitsin, olsun bitsin'den başka ne gibi bi aciliyet olabilir? yarın devam etsin ne işi varsa. hiç kimsenin onca insanı rahatsız etmeye hakkı yok. böyle bi şey yurt dışında yapılsa cezası var. bizim milletimiz saçma olan her konuya destek verdiği için ülke ne halde yani kimsenin huzuru yok. çünkü adam gibi bi düzen yok. her şeyin bi yolu yordamı olmalı. gece 1 lere kadar matkaplar/çekiçler filan bence de biraz fazla.
Ahh şu komşular.. Ben de konu açmıştım onlarla ilgili. Allah bize sabır versin başka bir şey diyemiyorum artık. Anlamıyorlar çünkü!!Bugünlerde komşu olayları patladı diye düşünürken bir tane de benden olsun.
Büyük bir sitede oturuyoruz, genelde sessiz sakin, nezih bir yer. İnsanlarda birbirlerine saygılı. 4 yıldır bir problem yaşamadık çok şükür.
Bugün üst katımıza yeni biri taşındı saat akşam 10 hala yukarıdan tak tak sesler mobilya çekme sesleri falan geliyedu.
10 da güvenlik görevlisine rica ettim gidip uyarın evde çocukta var çok rahatsız oluyoruz diye.
Saat 12 de bir daha aradım hala yukarıdan inşaat var gibi ses geliyordu. Güvenlik tekrar gitmiş adamın kapısına. Adam bitti zaten falan dedi sanırım ki güvenlik yerine geçti.
Saat 1 hala devam ediyorlar bu sefer güvenliği eşim aradı ağzına geleni saydı üstüne de polis çağırdı. Bana göre gereksiz fazla bir tepki ve polisi boşa işgal etmek.
Üstüne de en azindan gece 1 de hala komşusunu rahatsız etmekten çekinmeyen adam da ugrassin polisle diye de düşünüyorum..
bu sorunlu komsu heryerde var..
seninkiler yeni tasinmis..
sen burdaki komsuya ne de dersin peki..
gecenin abartmiyorum 2 si ..
yukardan takor tukur ses geliyor mobilya cekme sesi abartmiyorum ya..
gecenin 2 sinde napiyorlar anlamadim..
birde yeni tasinma falan yok..
sinir ildum..
sadece o mu bu sene yan daireye dengesiz komsu tasindi ..
al basina belayi..
kadin oyle piskopat ki herhun agirmalar kavgalar..
ama bu lavgalar kocasiyla degil cocuklariyla..
hergun cocuklarina agzina s...
babanin agzina..s....
daha ne kufurler cocugun biri daha ilkokul bire gidiyor yazik o cocuga..
daha gecenlerde apartmandan cocuk aglama sesi geliyor ..
ben ta doger odadayim..
bi bekledim iki beklemdim cocuk hala agliyor kim bu diye disari ciktim..
sonra baktim ki bizim dengesiz kadinin cocugu annesi cocugu eve kitlemis..
yukardaki komsuya gitmis..
ayyy bir sinir oldum ya..
cocuk nasil agliyor belkide korkty..
sonra ust katfaki zile bastimda cagirdim..
biz simdi bu komsuyu nasil gonderecz kiraci..
parayla mi sectiler anlamadim bunalri..
ben rahatsiz oluyorum boule aglamaalr bagrismalar..
yan oda oldugi icin oldugu gibi ses bizim evde..
cok zor ya..
insanin moralini bozuyorlar..
ben boyek kavagalardan bagrislardan nefret ederim kadinin 18 yasinda kizi var ..
hele onunla hergun kavga ediyor..
onlarin bi kavgalarindan gurultulerinden biktim ya..
ilk günleri diye sineye cekebılırdınız benceBugünlerde komşu olayları patladı diye düşünürken bir tane de benden olsun.
normal taşıma sesleri sandım ilk ondan sizi haksız bulacaktım42 daireli bir apartman. Her katta 6 daire var. 7. Kata tasinildi.
6. Ve 7. Katta dolu dairelerin hepsinden güvenliğe şikayet gitmiş. Adam da kaç kere kapıya gitmis.
Tahammülsüz olmayalım, yine de daha anlayışlı yaklaşalım tabiki, ama 1 i bizde 4 te bebek var dairelerde.
Muhtemelen ısrarla şikayet eden de o aileler.
Gece 12 de çalışan matkap in acil olabileceğini düşünmedim, haklı olabilirsiniz. Genelde is bugün bitsin evde yarın is kalmasın mantığıyla hareket edilir ki Durum farklı olsa güvenliğe 10 dakikalık işimiz kaldı diyen adam geçerli bahaneyi de pekala söyleyebilirdi
Polis kapıya gelip uyardı. Polis geldiğinde saat 1 buçuk geçiyordu, ve ayni gurultu devam ediyordu. Ama en azından ise yaradı ve ses kesildi.
Şİkayet etmekle haklısınız ama içimden bir ses bu komşudan çok çekeceksiniz diyor tabi ön yargılı olmak istemem ama verdiği cevap bunu düşündürdü kusura bakmayın bugünlük böyle birşey oldu bir daha yapmayız demesi gerekirken kes sesini demek ne kadar güzel.Bu sabah üst katta oturan komsum geldi, ise gitmeden 5 dk ugradi. Avukat kız. Yeni komşu onların yanına taşınmış.
Onlar da gece 12 olunca güvenliği aramislar. En son kapıya çıkıp gece 1i geçti hala matkap çalıştırıyorsunuz yarına bırakmaz misiniz diye rica etmiş kadın,
Aldığı cevap kes sesini içeri gir olmuş.
Bu sefer eşi çıkmış ayıp olmadı mı komşuyuz diye, adamı da terslemisler bir güzel. İş büyümesin diye geçtik içeri oturduk diyor.
Bana da, ben şimdi napayım sessiz kalip bu terbiyesizligi yutayim mi diyor.
Demem o ki, evet haklısınız, ilk gün için tolerans gösterilebilir.
Ama gece 12-1 olmuş hala matkap çalıştıracak kadar düşüncesiz, kapıya gelen güvenliğe yalan söyleyecek kadar, başından savarak yollayan insanların da tarzı bellidir. Ki diğer komşumuzun yaşadığın bakarsak yaniltmadi da.
Herkes taşınmıştır burada da illaki kaç kişi gece 12-1 matkap çalıştırdı? Çekiç vurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?