Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç polislik olmadım şu ana kadar. kendim gidip çekişirim canımı sıkarlarsa.yeni komsulariniza biraz uzuldum..
gece ses yapamalari iyi olmamis ..
ama ilk yeni ev alma evlerine gelme heyecaninin icine etmisler..
yani yapmissiniz..
o yonde sinor olmuslardir..
birisi polisi arsa ben bile sinir olurum sanki cinayet var da polis araniyor..
ilk gunden damga yer gibi..
O laf çok doğru bizde iki yıldır çekiyorduk. Şimdi müstakil ev aldık komşu yüzünden. Bu arada ev alma planımız yoktu normalde.Kotu komsu insani ev sahibi yapar diye bi laf var cok dogru.
ilk gun diye bir sey var ama oda en gec 10 hadi bilemedin 10.30 olsun . gece 12 de matkap ne demek yahu ? komsu gurultusunden tam 6 yil cekmis birisi olrak konu sahibini anliyorum . guvenlik kac kere gitmis yuzsuzler hala devam etmis demekki yobazin en onde gidenleriymis tipki benim eski komsu gibi . bu gibilere anladigi dilden konusacaksin . cok iyi yapmis konu sahibi .
tek merakim : biz komsumuza polis cagirmistik ertesi gunde benim kapima polis geliyor benim cocukalrim (terorislerim ) etkileniyor pisikologileri bozuluyor sikayetciyim diye onlarda bize polis gondermsiti pislik .
siz o aileyle tekrar karsilatiniz mi konusma tavrindan falan notunu verebilirsiniz ???