Arkadaşlar biliyorum bu dert değil ama ben çok üzüldüm sizinlede paylaşmak istedim. Benim tam karşı daireme yeni gelin geldi 1 ay falan oluyor yaşıda daha küçük en fazla 20 dir.
Dün akşam eve giderken baktım ışığı yanıyor (mutfakta yemek yapıyordu) kapıdan bir merhaba diyeyim tanışalım dedim hem burda yabancı kendisini yanlız hissetmesin dedim.
Ziline bastım 5 dk falan bekledim delikten baktı ama bana kapıyı açmadı. Çok sinirlerim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum akşamdan beri. Ben yanlız kalması diye onu düşünürken
onun yaptığı ayıp değilmi? Sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım ona karşı sonuçta kapı komşum.
en güvendiğim EN CANIMI ACITAN ..-11 Ekim 2012 *niyaa
karamsarım şimdilerde..çok dengeli çok fazla uyumluyuz onunla.. eşimle yani.. bide minik bi oğluşumuz var.. böylesine uyumlu kavgasız ,oldukça aşk dolu sevgi neşe mutluluk HUZURR dolu bi evlilik bizimkisi...herşeyy çokkk güzell özelll .....vs...vs... kapı komşum,canım dedim dostum dedim kardeş dedim... canımı yaktı defalarca üzdü benide eşimide... eşim eşinin amiri ama çok rahat çünkü ben zamanında eşler hiç karıştırmayalım boşver rahat ol dedim can dedimmm pisliğe.... tanıyan herkess nasıl yapar böyle terbiyesizlikler dedi...canımı sıkann yorgunummm dedirttiren durumsa şu: eşim tepkimi koydum onun eşine,,,naptıın diyorumm odama geldiğinde oturtturmuyorum bile ayakta bekletiyorum eskiden otur der çay söylerdim... ya diyorummm yetmezz...istiyorumki al karşına bak senin karın böyle böyle seyler yaptı....çünkü bardagı taşırannn tüm apartmanı çağırıp gün yapıp hiçbişi yokken üstelik 2 gun evvel haksızlıgını kabul edip doğru sölüyosunn dediği bir sorun yaşatmışken bana,,, apartmanı güne çağırdıgı gün aynı anda kapıları açıyoruzzz yüzüne bakıyorummm yüzüme bakmadı...düşünebiliyomusunzzz benim yapmam gerekirkennnn 3 kere hata yaptıgında özür dileyip unutalım geçenleriii dediğindeee tamam diyip yine devam etmişkennn bu son yaptıgını kaldıramadım... eşim den isteiğimmm kaldır gururumu dedim çokmu şey istedimm nolur söylesin biri sıyıracam artık........... senden çekinseee bana bunları 1 tanesini yapamazzz dedim,, en basta ben rahat ol eşim eşinin ammiri bile olsa sen rahat ol dedimmm tepeme çıktı yetmedi,, baktı sen tepki vermiyosunnn iyi tamam eşi bi girişim de bulunmuyo nasıl olsa deyip deyip ayaklar altına aldı...şimdi artık gururumu basımı yerlerden kaldırma sırası SENDE dedim... çokmu şey bu? bu mutluluga bu sevgiye çokmu? yapım bu sonuna kadar haklısın ama ben sadece tepki koyarım en agırı lafımı söler bidaha yuzune bile bakmam ben buyum dedi eşim...... sen benim kadar delikanlı değilsin dedim,doğru diyosunn sen böyle erkeklik yapamazsınnn sıkar dedim... sabahdan beri açım yiyemedim odaaiyi değil............. noldu peki? dğermi...değdimi.....harekete geçme sen dedim ben utanıyorumm senin böyle yapman lazım alıp kocasını bak yeter asrtık eşinin yaptıklarına sus suss yeter...... gece 1 lere kadar muhabbett yaptıgın adamı alıp bunları ona söyleyemezmisin?????............ nerde yanlışş?...
çok karmaşık yazmuşsınız ama anladığım kadarıyla ilk başta eşlerimizi hiçbişeye karıştırmayalım demişsiniz şimdide aranızda sorun çıkmış ve siz eşinizden kendinizi savunmanızı istiyorsunuz.yani eşiniz hemde amir oln eşiniz kadın kavgalarını işine taşısın bide altında çalışan adama karısından şikayet etsin.olacak iş mi.siz kendi sorunlarınızı kendiniz çözseniz.
eşlerimizi hiçbirşeye karıştırmayalım derken; eşim eşinin amiri olabilir ,rahat ol kasma kendini sizli bizli olmaya gerek yok,rütbeleri birkenara bırakmak lazım onlar bize ait değil onlara ait dedim.. 2. si , eşleri karıştırma durumuna gelince ilk yaptıgı hatada eşleri karıştıran o zaten,şöyle izah edeyim; eşinin nöbetçi oldugu bir gün , canı sıkıldıgı için arıyor birşeyler yapalım diyor,eşim evde diyorum,( bu arada gece 1lere 2 lere kadar eşlerle birlikte çok zaman geçirdiğimiz için) ee tamam gelin işte otururuz oyun oynarız diyor,, ee hadi tamam madem diyoruz gidiyoruzz,kafeye giricez geriden gördüğümüzz arkadaşımın masada toplam 5 bayan,, eşim ben eve dönüyüm 5 bayanın içinde sap gibi olmaz yakışı kalmaz diyor,, bidakka yaaa ben seninle program yapabilridm,dışarı çıkabilirdik ailecek sen ben ve küçük bebeğimizlee,,ama canım sıkılıyo bişiler yapalım illa gelin diye 3 kere aradıı mutlaka bir açıklaması -olmalı diyorum telefonla arıyorum,,oda görüyorr telefonu açıncaaa, masadakiler kim? ne alaka,ya sen eşin sen gelin die davet etmedinmi,, yaa onlar kALKACAK BİRAZDAN,, eşin oyalansın oralarda birazz yada istemiyosa gitsin eve ,,sen gell.... sen dalgamı geçiyosun dedimm bu ne saygısızlık...... masadan kalkıp telefonda aradıgımı görüyosun,,geldiğimizide gördün bu ne demek? yanına gelmiyosam yanındakiler üstüne alınmasınlar rahatsız olmasınlar diye aradım,masadan kalkmadın üstünee dalga geçer gibiii eşin oyalansın yada gitsin sen gell... lafa bak: ee sen gelseydin yanımaa,,, biraz gelsene deseydin bende sana açıklasaydım......... şimdiiiiiii eşleri ilk evrede sokan o,,, bunun üstüne,,aradan birkaç gün sonraa,,konuşma ortamımız oldu, dedimki eşime karşı yaptıgın çok büyük saygısızlıktı,,konser dönüşü gece yarısı eşin karnım acıktı bi omlett olsa keşke dedi,,gecenin körüü istediğim için değer verdiğim için sofra kurdum,,eşin oldugu için sanada kardeşim dediğim için,,senin benim eşime verdiğin değer bumudur diyorum,,,"""" valla eşinin benım için ne düşündüğü umrumda bile değil benı sen ilgilendiriyorsun "" dedi...daha neler neler.....eşim şimdiye kadar hep sessiz kaldıgı için zatenn,,,,, bana kalırsa kendince edepsizliklerine nasıl olsa eşim ses çıkarmıyrr (eşi noktasında) tavrına devam etti gibi geliyo.... velhasıl eşimin müdahelede bulunmasını istememin sebebine gelince;;; bak bazı problemler oldu eşler arası,hepsinin farkındayım,sen farkındamısın bilmiyorum,,eşinin davranışları gitgide seviyeyi aştı müdahele etmende fayda var demeli diye düşünüyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?