yeni komşum

Rahatsız etmeye de kimsenin hakkı yok ama. Her sabah kavga duymak zorunda değiliz ki
kavga, gürültü ayrı o konuda size katılırım ama siz gürültüden değil de 2 bayanın yaşadığı eve erkeklerin girmesinden rahatsızsınız sanırım. öyle olmasa ailelere kiralıyolar diye belirtmezdiniz. belki kadının eski eşi, kızın babası anlaşamıyorlar.

Basan kişi düşüncesiz olabilir. Yanlış bile olsa 1 defa en fazla 2 defa basılır. Biz salonun ışığı açık yatıyoruz evdeyiz diye düşünmüş bile olsalar 15 de boyunca her dairenin ziline basılmaz

Aynı adam olsa gam yemem merak etmeyin. İlk derdim tabii ki kavgalardan oluşan gürültü

Aklima 7 sene once annemle tasinmalarimiz geldi.
babamla yeni ayrilmislar, ben liseye gidiyorum. Kimsemiz yok cepteki para belli.
bizim de gece yarisi tasinmisti esyalarimiz. Tanidigimiz biri tasimisti, gündüz isi vardi napalim.
Bir kere polis de gelmisti kapimiza. Bosanma davasi ile alakali bir ifade almak icin.
Kimbilir bizim de arkamizdan neler soylendi.
Herkes her seyi nasil da iyi biliyor masallah, herkesin hayati cok iyi cok duzgun, anne kiza dil uzatmayi nasil da biliyorsunuz.
Yazik.
Uzak durun insanlardan, onlara yazik.

Hayır tabii ki 5 te eşimi işe yolcu ederken görüyorum tekrar uyumak için yattığımda gürültülerine uyanıyorum öyle az uz ses çıkmıyor anlatamam apartman inliyor seslerden

Düzgün insanı ayırt edebilirim

Bence sorunlu olan sizsiniz, umarım siz gibi milletin evini didik didik inceleyen, kendinde onlar hakkında söz söyleme hakkını bulan, gözü kulağı baskalarının evinde olan bir komsuya denk gelmem.
Milletin evinden banane ben her sabah karşı komşumun kavgasını çekmek zorunda mıyım. Vakitli vakitsiz çalan zillerden ve sürekli çalıştırılan makina seslerinden bıkmış olamaz mıyım.

Hayır tabii ki 5 te eşimi işe yolcu ederken görüyorum tekrar uyumak için yattığımda gürültülerine uyanıyorum öyle az uz ses çıkmıyor anlatamam apartman inliyor seslerden
Ne sesi ? kadın dayak mı yiyor hakaret mi ediyor , adam mı sövüyor ? noluyor ora da hiç mi merak edip polis vs. aranmıyor, nasıl apartman orası

Ne sesi ? kadın dayak mı yiyor hakaret mi ediyor , adam mı sövüyor ? noluyor ora da hiç mi merak edip polis vs. aranmıyor, nasıl apartman orası
Kadın adama sövüyor sanırım sürekli bişeyler fırlatıyor tak tuk ses geliyor. Adam sadece söyleniyor kadın bağrınıyor sürekli böyle. Herkes kısacık sürede bıktı o yüzden kimse muhatap olmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…