- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
ama siz bunları sonradan söylüyosunuz? en başta anne kız dediniz, sonra bu önemli değil gürültü yapıyorlar, makina çalıştıryorlar dediniz, şimdi öpüştüler diyosunuz. ben anlamadım açıkçası. ayrıca polise şikayet etmekten neden korkuyosunuz. polis gidip şu daire sizi şikayet etti demez, hem dese nolur? sizde dersiniz şu şu hareketlerinizden rahatsız olduk diyeÖnyargılı değilim merak etmeyin gördüğüm bir sürü şey var. Ya da en basitinden şöyle düşünün siz eşinizle balkonda otururken komşunuzun kızı çıplak bir şekilde balkona çıksa. Size selam verse. Ertesi akşam 4 kişi balkonda rakı keyfi yapsa bir sonraki akşam yine balkonda anne Bi adamla öpüşse. Sanırım önyargılı biriyim haklısınız bunlar çok normal
İşte dile getirmek istemediğim ama gördüğüm durum bu maalesef ki. Haklısınız göndermek lazımbizim mahalleye de böyle anne ve iki kızı taşındı
kızlar boşanmış ikisi de
aynı boyle kavga gürültü erkeklerle
gelenin gidenin hesabı yok
kapı önlerinde beklemeler vs
yalnız söyle kötü bir durum var bunlar o evı satın almışlardı ne yapıldıysa gönderilemediler maalesef
kaç kere polislik oldu kızlar
öğrendıkkı sonra biri aıdslıymiş
kızlar da bildiğin yollu
bence kiracılarsa nereye olursa şikayet edin
Ne kadar kötü olsalarda insanları rencide etmek istemem ama yanlış anlaşıldığım ve önyargılı göründüğüm için anlatmak zorunda kaldımama siz bunları sonradan söylüyosunuz? en başta anne kız dediniz, sonra bu önemli değil gürültü yapıyorlar, makina çalıştıryorlar dediniz, şimdi öpüştüler diyosunuz. ben anlamadım açıkçası. ayrıca polise şikayet etmekten neden korkuyosunuz. polis gidip şu daire sizi şikayet etti demez, hem dese nolur? sizde dersiniz şu şu hareketlerinizden rahatsız olduk diye
Medeni durumunu sadece ev sahibinin bize söylediğini yapmadığını anlatmak için yazdım. Her sabah 5 civarı kapıda erkek ayakkabısı görüyorum 6 gibi kavga başlıyor 8 de ben evden çıkarken ayakkabı olmuyor orda. Beladan kaçan insanlar eve buyur etmez sanırım
anlatabildiğiniz kadarıyla kadın bi nevi fuhuş yapıyor evde. o zaman polise şikayet için neyi bekliyosunuz?Ne kadar kötü olsalarda insanları rencide etmek istemem ama yanlış anlaşıldığım ve önyargılı göründüğüm için anlatmak zorunda kaldım
Çıplaktan kastınız nedir? Atletle ya büstiyerle gezmek size göre çıplaklık belli ki... Ha yok anadan üryan çıktıysa o yöne bakmazsınız olur biter. Özel mülk neticede. E selamını da almayıverin.Önyargılı değilim merak etmeyin gördüğüm bir sürü şey var. Ya da en basitinden şöyle düşünün siz eşinizle balkonda otururken komşunuzun kızı çıplak bir şekilde balkona çıksa. Size selam verse. Ertesi akşam 4 kişi balkonda rakı keyfi yapsa bir sonraki akşam yine balkonda anne Bi adamla öpüşse. Sanırım önyargılı biriyim haklısınız bunlar çok normal
Fikir komşudan çıktı zaten arayalım ev sahibini diye. Tabii destek olacaklar herkes aynı fikirde
Çıplaktan kastınız nedir? Atletle ya büstiyerle gezmek size göre çıplaklık belli ki... Ha yok anadan üryan çıktıysa o yöne bakmazsınız olur biter. Özel mülk neticede. E selamını da almayıverin.
4 kişi rakı balık keyfi neden yapamasın? Siz 4 kişi kadınlı erkekli ya da siz ve 3 erkek akşam balkonda okey oynamaz mısınız mesela? Ya da çay içmez misiniz? Ne farkı var? Bundan ne anlam çıkar?
Annesi balkonda(yani kendi evinde, özel mülkünde) öpüşürse öpüşür. Anne diye mi ayıp şimdi bu yoksa yaşı ileri diye mi? Başka bir komşunuz balkonda kocasıyla öpüşse tepkiniz bu kadar sert mi olurdu?
Önyargılı biri olduğunuzdan emin oldum böylece.
Diyelim ki kadın ve kızı fuhuş yapıyorlar. Bundan size ne? Hukuki yaptırımı nedir? Kanıtınız var mı?
bakın konuyu açarken direkt böyle açsanız çok gürültü yapıyorlar deseniz,tamam derdim. ancak siz resmen anne kız kiraladı diye önyargıyla dolu bir mesaj yazdınızMilletin evinden banane ben her sabah karşı komşumun kavgasını çekmek zorunda mıyım. Vakitli vakitsiz çalan zillerden ve sürekli çalıştırılan makina seslerinden bıkmış olamaz mıyım.
önce anne kız, sonra gürültü yapıyorlar, sonra eve erkek giriyor, sonra eve değişik erkekler giriyor, sonra balkonda rakı balık, kız çıplak, anne bambaşka biriyle öpüşüyor. kafam sulandı.bakın konuyu açarken direkt böyle açsanız< çok güğrültü yapıyorlar deseniz,tamam derdim. ancak siz resmen anne kız kiraladı diye önyargıyla dolu bir mesaj yazdınız
Bi önceki mesajda açıkça anlattım artık size de anlatayım maalesef bu insanlar belayı kendileri yapıyor kızı çıplak olarak balkobazen öyle psikopata çatarki insanlar karşıdaki gitmiyorsa kadın ne yapsın belki canını ayrıca kendi kızının canını da tehlikeye atmak istemediği için mecburen alıyordur.
Valla konuyu açtığıma pişman ettiniz. Ben önyargılı değilim bunu bilin. İkincisi balkonlar karşılıklı mecburen görüyoruz çünkü sıcak evde oturamıyoruz. Çıplak derken sadece kilot vardı eşim direk içeri girdi zaten bende iyi akşamlar diyip kaçtım. Bakmak zorunda değilim tabiki. Arkadaşlar kocasıdır eve gelen bela olmuştur dedikleri için söyledim 2 erkek ikisi de kocası olacak değil ayrıca akraba olsa herkes ismiyle hitap etmez birbirine. Abi amca tarzı şeyler de olur. Ve son olarak evin içinde ne yaparsa yapsın ama çevreyi rahatsız etmeye hakları yokÇıplaktan kastınız nedir? Atletle ya büstiyerle gezmek size göre çıplaklık belli ki... Ha yok anadan üryan çıktıysa o yöne bakmazsınız olur biter. Özel mülk neticede. E selamını da almayıverin.
4 kişi rakı balık keyfi neden yapamasın? Siz 4 kişi kadınlı erkekli ya da siz ve 3 erkek akşam balkonda okey oynamaz mısınız mesela? Ya da çay içmez misiniz? Ne farkı var? Bundan ne anlam çıkar?
Annesi balkonda(yani kendi evinde, özel mülkünde) öpüşürse öpüşür. Anne diye mi ayıp şimdi bu yoksa yaşı ileri diye mi? Başka bir komşunuz balkonda kocasıyla öpüşse tepkiniz bu kadar sert mi olurdu?
Önyargılı biri olduğunuzdan emin oldum böylece.
Diyelim ki kadın ve kızı fuhuş yapıyorlar. Bundan size ne? Hukuki yaptırımı nedir? Kanıtınız var mı?
Neler gördüğümü yazdım mesajlardabakın konuyu açarken direkt böyle açsanız çok gürültü yapıyorlar deseniz,tamam derdim. ancak siz resmen anne kız kiraladı diye önyargıyla dolu bir mesaj yazdınız
Önyargılı değilim merak etmeyin gördüğüm bir sürü şey var. Ya da en basitinden şöyle düşünün siz eşinizle balkonda otururken komşunuzun kızı çıplak bir şekilde balkona çıksa. Size selam verse. Ertesi akşam 4 kişi balkonda rakı keyfi yapsa bir sonraki akşam yine balkonda anne Bi adamla öpüşse. Sanırım önyargılı biriyim haklısınız bunlar çok normal
4 kişi balkonda rakı keyfi niye yapmasıın. bizde yaparız.Önyargılı değilim merak etmeyin gördüğüm bir sürü şey var. Ya da en basitinden şöyle düşünün siz eşinizle balkonda otururken komşunuzun kızı çıplak bir şekilde balkona çıksa. Size selam verse. Ertesi akşam 4 kişi balkonda rakı keyfi yapsa bir sonraki akşam yine balkonda anne Bi adamla öpüşse. Sanırım önyargılı biriyim haklısınız bunlar çok normal
Yalan olmasın detayını ben de bilmiyorum. Hukukçular bizi aydınlatsın. Ama kamusal alan bile sayılsa, yani değil balkonda, parkta bahçede sevişseniz bile para cezası ile sınırlı diye biliyorum.Özel mülk olabilir ama balkon dışında odaları da mevcuttur o özel mülkün detayı bilmiyorum hatalı da olabilirim ama balkona çıkıpta ohh benim evim şöyle doya doya öpüşeyim demek bence yanlış etik de değil
özetlersek sürekli farklı farklı adamlar geliyor ama ne hikmetse sabah kavga ediliyor gelen adamla Kızı desen balkona çıkıp kendini gösteriyor yoldan geçenlere laf atıyor. Daha bir sürü şey direk bunları anlatmak istemedim çünkü herkes o kadar muhalefet ki kesin beni suçlayacak Bişey bulurlardıönce anne kız, sonra gürültü yapıyorlar, sonra eve erkek giriyor, sonra eve değişik erkekler giriyor, sonra balkonda rakı balık, kız çıplak, anne bambaşka biriyle öpüşüyor. kafam sulandı.
Sadece kilot vardı kızda o kadarçıplaklıktan kasıt nedir yani kız komple mi çıplak çıkmış altı üstü? öyleyse evet durum sıkıntı gerçekten.ama kısa giydiği bir şeye diyorsanız bilmiyorum.kadının balkonda öpüşmesine ise hoş gelmese de uyarsanız bile benim evim sizene der geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?