yeni komşum

aile apartmanı olacaak bir de polisi aramak zor değil, gelir uyarır polis ya da ev sahibiyle konuşulur burada konu açıp kadın eve erkek alıyor bela istemese almaz gibi şeyler yazamaya gerek yok bence.

Bayan olduğu için düşünceli olması gerektiğini düşündüm sonuçta saat 2 ve çalışan insanlar var hasta olan olabilir
işte bazı insanlar maalesef öyle olmuyor. bayan veya erkek olsun ayılık varsa vardır.
sabahın köründe gelip bagırıp cagıran kocası olmasın sakın?
çalışma saati farklı olabilir.

Milletin evinden banane ben her sabah karşı komşumun kavgasını çekmek zorunda mıyım. Vakitli vakitsiz çalan zillerden ve sürekli çalıştırılan makina seslerinden bıkmış olamaz mıyım.

Konunuzun en basında ev sahibim ailelere evi kiralıyordu ama bunlar anne-kız demenizden, evlerine farklı erkekler giriyor demenizden belli rahatsız oldugunuz seyin gürültü olmadığı.
Neyse o komsunuza sabır diliyorum. Butun bir apartman tarafından devamlı gözetlenmek huzursuz edicidir eminim.

O da her gün sövmesin usturuplu Bi şekilde otursalar kimse Bişey demez kimseye karışan insanlar değiliz rahatsız oluyorum bu da hakkım eşim işe gittikten sonra aklı evde kalıyor doğal olarak. Bütün komşular aynı fikirde

Bayan olduğu için düşünceli olması gerektiğini düşündüm sonuçta saat 2 ve çalışan insanlar var hasta olan olabilir
üzüldüm haline... iyi insan kötü insan ayrımı yapabiilen biri olarak burda bu kadar kişiye laf anlatmaya çabalaman kötü oldu. sanırım ilk mesajında iyi ifade edemediğin için oldu bu.
canım birebir muhatap olma derken rahatsız olduğunuz bişey olduğunda gidip söylemeyin. ev sahibine ya da yöneticiye söylersiniz. ben de tedirgin olurdum gece gece öyle şeylerle karşılaşsaydım. hak veriyorum sana..

Yeni evlilere diye belirtmeyi unutmuşum konu da kusura bakmayın

Aynı kişi değil ki sesten farkediliyor
evde gürültü kesilmediğinde o zaman poliisi arayın
madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz...
sizinki de iş değil ama, hem rahatsız oluyorsunuz hem de polisi aramıyorsunuz. eşin bişi demiyor mu? benımkı olaydı sabri beyliğini yapardı hemen.. hem bu konuda polisi aramak en iyisi

İfade sorunu var sadece bende yazmadan önce etrafılıca düşündüm hak veriyorum sana ev sahibine durumu anlatın olmadı yönetici ile konuşun en güzeli

Allah razı olsun anlayan biri çıktı evet yanlış ifade etmişim çünkü yazıyı yazarken yine kavga vardı tam dikkat edemedim sanırım. Yönetici yok apartmanda ama en akıllıca yapılacak şey en sahibini oturmaya davet edip kendi şahit olmasını sağlamak. Teşekkür ederim

Ya evlerine gelip giden insanları görünce polisi aramaya korktuk açıkçası.

Ederler. Sizin gibi komşularına rezil olmaktansa şiddeti ev içinde tutmayı tercih edebilirler.
İşlerin iç yüzü sandığınız gibi olmayabilir. Önyargılı davranmamaya çalışın. Dünyanın bin türlü hali var. Yarın sizin de başınıza gelebilir.

Önyargılı değilim merak etmeyin gördüğüm bir sürü şey var. Ya da en basitinden şöyle düşünün siz eşinizle balkonda otururken komşunuzun kızı çıplak bir şekilde balkona çıksa. Size selam verse. Ertesi akşam 4 kişi balkonda rakı keyfi yapsa bir sonraki akşam yine balkonda anne Bi adamla öpüşse. Sanırım önyargılı biriyim haklısınız bunlar çok normal

bizim mahalleye de böyle anne ve iki kızı taşındı
kızlar boşanmış ikisi de
aynı boyle kavga gürültü erkeklerle
gelenin gidenin hesabı yok
kapı önlerinde beklemeler vs
yalnız söyle kötü bir durum var bunlar o evı satın almışlardı ne yapıldıysa gönderilemediler maalesef
kaç kere polislik oldu kızlar
öğrendıkkı sonra biri aıdslıymiş
kızlar da bildiğin yollu
bence kiracılarsa nereye olursa şikayet edin
onlarda boyledir diye alatmıyorum ama huzur kalmayıncada yşanmıyor
sizi çok rahatsız ediyorlarsa şikayet edip attırın her yerin kendine göre bir yaşam stili var

Aile apartmanında anne kız oturmasının bi sakıncasını göremedim ama biraz değişik tipler galiba rahatsız oluyorsanız şikeyet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…