- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
aile apartmanı olacaak bir de polisi aramak zor değil, gelir uyarır polis ya da ev sahibiyle konuşulur burada konu açıp kadın eve erkek alıyor bela istemese almaz gibi şeyler yazamaya gerek yok bence.Kadın adama sövüyor sanırım sürekli bişeyler fırlatıyor tak tuk ses geliyor. Adam sadece söyleniyor kadın bağrınıyor sürekli böyle. Herkes kısacık sürede bıktı o yüzden kimse muhatap olmak istemiyor
işte bazı insanlar maalesef öyle olmuyor. bayan veya erkek olsun ayılık varsa vardır.Bayan olduğu için düşünceli olması gerektiğini düşündüm sonuçta saat 2 ve çalışan insanlar var hasta olan olabilir
Milletin evinden banane ben her sabah karşı komşumun kavgasını çekmek zorunda mıyım. Vakitli vakitsiz çalan zillerden ve sürekli çalıştırılan makina seslerinden bıkmış olamaz mıyım.
Aynı kişi değil ki sesten farkediliyorişte bazı insanlar maalesef öyle olmuyor. bayan veya erkek olsun ayılık varsa vardır.
sabahın köründe gelip bagırıp cagıran kocası olmasın sakın?
çalışma saati farklı olabilir.
O da her gün sövmesin usturuplu Bi şekilde otursalar kimse Bişey demez kimseye karışan insanlar değiliz rahatsız oluyorum bu da hakkım eşim işe gittikten sonra aklı evde kalıyor doğal olarak. Bütün komşular aynı fikirdeKonunuzun en basında ev sahibim ailelere evi kiralıyordu ama bunlar anne-kız demenizden, evlerine farklı erkekler giriyor demenizden belli rahatsız oldugunuz seyin gürültü olmadığı.
Neyse o komsunuza sabır diliyorum. Butun bir apartman tarafından devamlı gözetlenmek huzursuz edicidir eminim.
üzüldüm haline... iyi insan kötü insan ayrımı yapabiilen biri olarak burda bu kadar kişiye laf anlatmaya çabalaman kötü oldu. sanırım ilk mesajında iyi ifade edemediğin için oldu bu.Bayan olduğu için düşünceli olması gerektiğini düşündüm sonuçta saat 2 ve çalışan insanlar var hasta olan olabilir
Yeni evlilere diye belirtmeyi unutmuşum konu da kusura bakmayınKonunuzun en basında ev sahibim ailelere evi kiralıyordu ama bunlar anne-kız demenizden, evlerine farklı erkekler giriyor demenizden belli rahatsız oldugunuz seyin gürültü olmadığı.
Neyse o komsunuza sabır diliyorum. Butun bir apartman tarafından devamlı gözetlenmek huzursuz edicidir eminim.
evde gürültü kesilmediğinde o zaman poliisi arayınAynı kişi değil ki sesten farkediliyor
O da her gün sövmesin usturuplu Bi şekilde otursalar kimse Bişey demez kimseye karışan insanlar değiliz rahatsız oluyorum bu da hakkım eşim işe gittikten sonra aklı evde kalıyor doğal olarak. Bütün komşular aynı fikirde
Allah razı olsun anlayan biri çıktı evet yanlış ifade etmişim çünkü yazıyı yazarken yine kavga vardı tam dikkat edemedim sanırım. Yönetici yok apartmanda ama en akıllıca yapılacak şey en sahibini oturmaya davet edip kendi şahit olmasını sağlamak. Teşekkür ederimüzüldüm haline... iyi insan kötü insan ayrımı yapabiilen biri olarak burda bu kadar kişiye laf anlatmaya çabalaman kötü oldu. sanırım ilk mesajında iyi ifade edemediğin için oldu bu.
canım birebir muhatap olma derken rahatsız olduğunuz bişey olduğunda gidip söylemeyin. ev sahibine ya da yöneticiye söylersiniz. ben de tedirgin olurdum gece gece öyle şeylerle karşılaşsaydım. hak veriyorum sana..
Ya evlerine gelip giden insanları görünce polisi aramaya korktuk açıkçası.evde gürültü kesilmediğinde o zaman poliisi arayın
madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz...
sizinki de iş değil ama, hem rahatsız oluyorsunuz hem de polisi aramıyorsunuz. eşin bişi demiyor mu? benımkı olaydı sabri beyliğini yapardı hemen.. hem bu konuda polisi aramak en iyisi
Yönetici yok maalesef haklısınız ev sahibinden başka çözüm yolu yokİfade sorunu var sadece bende yazmadan önce etrafılıca düşündüm hak veriyorum sana ev sahibine durumu anlatın olmadı yönetici ile konuşun en güzeli
Ederler. Sizin gibi komşularına rezil olmaktansa şiddeti ev içinde tutmayı tercih edebilirler.Medeni durumunu sadece ev sahibinin bize söylediğini yapmadığını anlatmak için yazdım. Her sabah 5 civarı kapıda erkek ayakkabısı görüyorum 6 gibi kavga başlıyor 8 de ben evden çıkarken ayakkabı olmuyor orda. Beladan kaçan insanlar eve buyur etmez sanırım
ee diyelım ki yan apartmandan aradılarYa evlerine gelip giden insanları görünce polisi aramaya korktuk açıkçası.
Yönetici yok maalesef haklısınız ev sahibinden başka çözüm yolu yok
Önyargılı değilim merak etmeyin gördüğüm bir sürü şey var. Ya da en basitinden şöyle düşünün siz eşinizle balkonda otururken komşunuzun kızı çıplak bir şekilde balkona çıksa. Size selam verse. Ertesi akşam 4 kişi balkonda rakı keyfi yapsa bir sonraki akşam yine balkonda anne Bi adamla öpüşse. Sanırım önyargılı biriyim haklısınız bunlar çok normalEderler. Sizin gibi komşularına rezil olmaktansa şiddeti ev içinde tutmayı tercih edebilirler.
İşlerin iç yüzü sandığınız gibi olmayabilir. Önyargılı davranmamaya çalışın. Dünyanın bin türlü hali var. Yarın sizin de başınıza gelebilir.
Fikir komşudan çıktı zaten arayalım ev sahibini diye. Tabii destek olacaklar herkes aynı fikirdeYönetici olmaması kötü ev sahibi ile detaylı konuşun hatta komşuların da size destek çıkarsa daha iyi olacaktır
Kayınpederim polis zaten ona anlattık durumu önce ev sahibinizle görüşün dedi bana neden söylemediniz demesin diyeee diyelım ki yan apartmandan aradılar
o zaman ne olacak? birileri bir şekilde arar yani.
ohoo bu kadar korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?