yeni komşum

etik olmaz ama suçta değildir. polise bunu dese bir şey olmaz. o zaman sokata öpüşen gençleri polis toplasın

balkonda öpüşmüş sevgilisiyle... bu suç olsa sokakta öpüşen gençleri toplardı polis dedim

Doğrudur da evindesin geç içeri naparsan yap özelin sonuçta bu eylem gençler evet kıyı köşe durmaz zaten yani ben balkonda otururken karşımda çift özel alanı diye öpüşmeye başlarsa ki masumane ise asla sesim çıkmaz ben onlar yüzünden içeri girmek zorunda rahatımı bozmak zorunda değil düşün ben ayy canlarım diye zaten oturamam orada rahatsız olurum

Zinanın suc olmadıgı bi ulkede yasiyoruz pekte birsey fark etmez bence. Anlattklaronzn hepsi dogruysa rahatsz olunacak bi duru . Kimse yasamadan bilemez. Ama polise şikayer etsenizde brsey degismez . ev sahibinizle konusup evden cikarabilirsniz ancak

Bence siz konuyu toparlayıp yeniden yazın çünkü ben çoğunlukla yorum yapanlara bazen de size hak verdim konu bambaşka başladı araya başka ayrıntılar girdi iyice karıştı

Ben inanıyorum konu sahibinin anlattığına cünkü kızkardeşimin başına geldi aynısı onun üst katına taşındılar abimle oturucam demiş
Fabrikada sekreterim diye tanıtmis kendini
Taşındıktan sonra kız gece geç saatlerde eve gelmeye başladı sonra sürekli değişik tipler girip çıkıyordu zillere basıyorlardi.üst katta olduğu için sesleri duyuluyordu dayak vardı
Karşı binadan gôrüyorlarmis Abim dediği kişiyle balkonda sevisiyorlarmis çok uğraştılar çıkarabilmek için en sonunda polis zoruyla çıktılar
Aklıma o geldi konu sahibi şüphelerinde haklı olabilir

kapı komşuysa...balkonlar nasıl birbirini görüyor...
straplez falan giymiştir kı bence .duvar da varsa arada çıplak gibi görünmüş olabilir...
bir külotlA memeler free çıkmak için zihinsel bir hastalığın olması lazım....

seks işçisi bile yapmaz bunu

İnanan inanmayan herkese teşekkür ederim. Ben kötü bir insan değilim en kötü insana bile allahın selamını esirgemem.
Anlattıklarım doğrudur komşularla ev sahibini arama kararı alıp aradık 8 buçuk gibi gelecek.
Şu şekilde anlatayım bizde her katta 2 daire var ama balkonlar L şeklinde apartman girişine dönüyor. Orda ister yan yana diyin ister karşı karşıya. Otursanız bile görüyorsunuz birbirinizi.
Kız normal kıyafetle sokaktan geçenlere hişt naber hava çok sıcak tarzında şeyler söyleyerek aşağıdan geçenlere sesleniyor.
Çıplak çıktığını bizzat gördüm üstünde bir şey yoktu selaaaaam komşuuuuu diye seslendi eşim hemen içeri geçti bende kaçıyor gibi olmasın diye ters bakıp Iyı akşamlar dedim ve içeri girdim.

Kadın istediği yerde öpüşür ama sürekli gözü komşularda ya da sokaktan geçenlerde olmaz nerden gördün demeyin hava kararmamıştı sofra kuruyordum balkona.

Asıl derdim hoş kokular almamış olmam ama şimdi bile bana Bi ton laf ettiniz direk bunları söylesem emin olun iftira atıyorsunuz falan derdiniz. Bende diğer şikayetleri yazdım

Umarım anlatabildim derdimi. İster inanın ister inanmayın ben gerçekten yazdığıma pişman oldum. Asıl önyargılı olanlar vana önyargılı diyenler. Ben kimse rencide olmasın istedim ama olmadı teşekkür ederim herkese

Apartmanda yaşamayı göze alan bir insan belli kuralları yaşamına getirmek zorundadır. Özel mülk istediği gibi yaşar dersek işin içinden çıkamayiz.
Özel mülk diye herkes olur olmaz vakitlerde gürültü yapsa, evinde davet verse, temizlik diye süpürge açsa, dis kapi gece vakti carpsa, kavga sesleri huzursuzluk girla yuruse mesela hoş olur mu?

Bebeği var yaslisi var hastası var çalışanı var. Herkes bir zahmet dikkat etsin yaşantısına buna göre. Yok ben dikkat edemem diyen de müstakil evler falan seçsin bir zahmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…