- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
yani cidden bende merak ettim çok. benim karşı komşumla balkonlarımız çok ters o ön tarafa bakıyor ben arka tarafaevet nasıl oluyor bu karşılıklı balkonlar var mı böyle evler
Canım özür biıyorum sızın mesajı beğenmıstım ekleyım de yazam demştşmkonu sahibi ben değilim yanlış alıntı
zaten gitti konu sahibi açıklama yapmadan belli ki uydurdu bu konuyu hadi bize geçmiş olsunyani cidden bende merak ettim çok. benim karşı komşumla balkonlarımız çok ters o ön tarafa bakıyor ben arka tarafa
öyle deme ban alırsınzaten gitti konu sahibi açıklama yapmadan belli ki uydurdu bu konuyu hadi bize geçmiş olsun
Açıklama yapar o zaman bekleyelim bakalım.öyle deme ban alırsınuydurmadı ama abarttı bence.
etik olmaz ama suçta değildir. polise bunu dese bir şey olmaz. o zaman sokata öpüşen gençleri polis toplasınÖzel mülk olabilir ama balkon dışında odaları da mevcuttur o özel mülkün detayı bilmiyorum hatalı da olabilirim ama balkona çıkıpta ohh benim evim şöyle doya doya öpüşeyim demek bence yanlış etik de değil
vede buna o kadar ters bakan konu sahibide kıza iyi günler diyecek.Buna da hiç inanmadim.size selam vermiş kilotla öyle mi.siz ne yaptınız kavga çıkar normalde.esimle otururken Külotlu kadın selam verecek!!!
etik olmaz ama suçta değildir. polise bunu dese bir şey olmaz. o zaman sokata öpüşen gençleri polis toplasın
balkonda öpüşmüş sevgilisiyle... bu suç olsa sokakta öpüşen gençleri toplardı polis dedimÖzür dilerim ben anlamadım tam olarak ne demek istediğinizi af edin
balkonda öpüşmüş sevgilisiyle... bu suç olsa sokakta öpüşen gençleri toplardı polis dedim
ee olsunlar,kime ne !!!!Ev sahibimiz anlayışlıdır aslında ama bilemiyorum.
Biraz öyle sanırım. Biraz haşır neşir olduklarını görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?