yeni komşum

bakın şimdide kız gelene geçene laf atıyor diyosunuz.
siz kısıtlı anlatıyosunuz, bizde ne anladıysak ona göre yorum yapıyoruz

Okudum ama işin içinden çıkamadım.
Bu anne kızın hayatı sizden farklı diye mi istemiyorsunuz yani ahlak anlayışları açık giyim anlayışları sizden farklı olabilir.sizi eşinizi rahatsız eden ne.bulasiyorlar mi size ya da eşinize göz mu kirptilar eve mi davet ettiler.anlattiginiz olaylar bunlara ait balkonda geçiyor sizle bir bağlantısı var mı balkonun.raki içmiş icer isterse kupune girer.çıplak çıkmış. Çıplak dediginiz ne şort filan mi.
Farklılıklara saygı duyulabilir herkes aynı ahlak anlayışına göre yaşamak zorunda değil.
Benzer aile yapılarının olduğu apartmana farklı birileri gelince tüm komşu kadınlar birleşip voltrani oluşturma olayı gibi.
Tabi o evde ticari bir davalar donuyorsa onu bilemem.
Kapıda olan erkek ayakkabısı arastirir olmussunuz.sabah 5te 6da 8de...raporlamissiniz...bu nedir şiştim ya.

neden konunun başında külot olayını belirtmediniz. sadece balkonda kavga dediniz

Son düzenleme:
Yalan olmasın detayını ben de bilmiyorum. Hukukçular bizi aydınlatsın. Ama kamusal alan bile sayılsa, yani değil balkonda, parkta bahçede sevişseniz bile para cezası ile sınırlı diye biliyorum.

Parası ne ise veririz diyen çift rahatlıkla sevişebilir yani ilginçmiş bu durum aslında bana göre etik değil özel olmalı

Hoş ben çıplaklığı çok önemsemiyorum uzun yıllar alanyada yaşadım yabancılar hep çırılçıplak balkona çıkarlardı ister istemez alışıyorsun ama bilemedim şimdi çıplak çıkmak isteyen çıksın banane derdim heralde

yoo bunları anlatsanız neden suçlayalalım

Memeler freeymiş anlafığım kadarıyla

Korkacak saklanacak şeyleri olan insanlar göze batmamak için çabalarlar. Ama anlattıklarınıza göre komşularınız gayet rahat davranıyorlar. Bence göründükleri gibilerdir yani saklayacak bir şeyleri yoktur biraz fazla rahat davranıyorlardır hepsi bu. Bir de konuyu açarken çoğu insana normal gelecek şeyler anlatmışsınız konu ilerledikçe sanırım destek görmek için insanlara ters gelebilecek şeyler anlatmışsınız. Bu yüzden aklımızın karışması normal değil mi?

Sadece kilot vardı kızda o kadar

balkonda rakı bence normal.eve farklı erkeklerin girmesi de ilgilendirmez.fakat kızın göğüsler açık sadece külotla çıkması şoka sokar insanı Ayrıca balkonda öpüşmek isteyebilir ama çevreye rahatsızlık verecek şekildeyse hatalıdır.Bknz.:
Tüzünataç'ın balkonda öpüşme davasında karar.konusuna.Zira balkon kamuya açık alan olarak nitelendirilmiştir.Ayrıca çok çok belalıysa zaten ev sahibide bulaşmak istemeyebilir ben nasılsa paramı alıyorum diye.Bir de balkonlarınız nasıl karşı karşıya aynı aprtmanda değil misiniz?

kapı karşı komşuymuş bende onu anlamadım ?!

konu sahibi ben değilim yanlış alıntı

kapı karşı komşuymuş bende onu anlamadım ?!

yani benimde karşı komşumla balkonlar bitişik nerdeyse ama duvar sonuçta arada kesen kafayı uzatmadan göremiyoruz birbirimizi.konu sahibi açıklarsa iyi olur orayı anlayabilmiş değilim,kız o halde üstü komple çıplakken balkondan kendini sarkıtıp etrafa bakıp sizin balkona kafayı sokup selam vermiş olamaz değil mi? zira fahişeler bile tepki çekmemek için çırılçıplak gezmiyorlar balkonda.hadi diyelim o kadar geniş uzattı kafayı selam verdi.o zaman tutup içeri çekip biraz sevgi gösterseydiniz,karşı blokta deseniz göz önüne getirmesi normal ama bu durumda balkonları hayal edemedim.eski de yenide balkon olsa mutlaka arayı kesen bir duvar oluyor.

acaba gelene geçene laf atarkendemi üstsüzmüş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…