- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
bakın şimdide kız gelene geçene laf atıyor diyosunuz.özetlersek sürekli farklı farklı adamlar geliyor ama ne hikmetse sabah kavga ediliyor gelen adamla Kızı desen balkona çıkıp kendini gösteriyor yoldan geçenlere laf atıyor. Daha bir sürü şey direk bunları anlatmak istemedim çünkü herkes o kadar muhalefet ki kesin beni suçlayacak Bişey bulurlardı
neden konunun başında külot olayını belirtmediniz. sadece balkonda kavga dedinizBi önceki mesajda açıkça anlattım artık size de anlatayım maalesef bu insanlar belayı kendileri yapıyor kızı çıplak olarak balko
Valla konuyu açtığıma pişman ettiniz. Ben önyargılı değilim bunu bilin. İkincisi balkonlar karşılıklı mecburen görüyoruz çünkü sıcak evde oturamıyoruz. Çıplak derken sadece kilot vardı eşim direk içeri girdi zaten bende iyi akşamlar diyip kaçtım. Bakmak zorunda değilim tabiki. Arkadaşlar kocasıdır eve gelen bela olmuştur dedikleri için söyledim 2 erkek ikisi de kocası olacak değil ayrıca akraba olsa herkes ismiyle hitap etmez birbirine. Abi amca tarzı şeyler de olur. Ve son olarak evin içinde ne yaparsa yapsın ama çevreyi rahatsız etmeye hakları yok
Yalan olmasın detayını ben de bilmiyorum. Hukukçular bizi aydınlatsın. Ama kamusal alan bile sayılsa, yani değil balkonda, parkta bahçede sevişseniz bile para cezası ile sınırlı diye biliyorum.
20 li yaşlarda sanırım öyle görünüyorKaç yaşında bu kız sadece kilodu var derken memeleri dışardamuydı
yoo bunları anlatsanız neden suçlayalalımözetlersek sürekli farklı farklı adamlar geliyor ama ne hikmetse sabah kavga ediliyor gelen adamla Kızı desen balkona çıkıp kendini gösteriyor yoldan geçenlere laf atıyor. Daha bir sürü şey direk bunları anlatmak istemedim çünkü herkes o kadar muhalefet ki kesin beni suçlayacak Bişey bulurlardı
Memeler freeymiş anlafığım kadarıylaçıplaklıktan kasıt nedir yani kız komple mi çıplak çıkmış altı üstü? öyleyse evet durum sıkıntı gerçekten.ama kısa giydiği bir şeye diyorsanız bilmiyorum.kadının balkonda öpüşmesine ise hoş gelmese de uyarsanız bile benim evim sizene der geçer
Buna da hiç inanmadim.size selam vermiş kilotla öyle mi.siz ne yaptınız kavga çıkar normalde.esimle otururken Külotlu kadın selam verecek!!!Sadece kilot vardı kızda o kadar
Sadece kilot vardı kızda o kadar
kapı karşı komşuymuş bende onu anlamadım ?!
balkonda rakı bence normal.eve farklı erkeklerin girmesi de ilgilendirmez.fakat kızın göğüsler açık sadece külotla çıkması şoka sokar insanıAyrıca balkonda öpüşmek isteyebilir ama çevreye rahatsızlık verecek şekildeyse hatalıdır.Bknz.:
Tüzünataç'ın balkonda öpüşme davasında karar.konusuna.Zira balkon kamuya açık alan olarak nitelendirilmiştir.Ayrıca çok çok belalıysa zaten ev sahibide bulaşmak istemeyebilir ben nasılsa paramı alıyorum diye.Bir de balkonlarınız nasıl karşı karşıya aynı aprtmanda değil misiniz?
Memeler freeymiş anlafığım kadarıyla
Ay kız Femen üyesi falan mı acaba, belki bir şeyi protesto ediyordu o anda. :/Sadece kilot vardı kızda o kadar
anne kız olunca aile olmuyorlarmı ki?
okadar rahatsız olacak bişey görmedim ben, bekleyin biraz daha izleyin, emin olmadan günahlarını almayın
Anne kız olunca da aile oluyor anlayamıyorum sizde eşinizden ayrılmak zorunda kalırsan çoçuğunla senide dışlanırsanız bu yazdğınızı unutmayınız sizinde garantiniz yok yarına evlilik tapu değildir tamam çok gürültülü olabilirler o ayrı mevzu gider konuşursunuz ama ınsanları küçük göremezsiniz sizin evliliğinizde heran bitebilir unutmayın
konu sahibi ben değilim yanlış alıntıAnne kız olunca da aile oluyor anlayamıyorum siz eşinizden ayrılmak zorunda kalırsan çoçuğunla senide dışlanırsanız bu yazdğınızı unutmayınız sizinde garantiniz yok yarına evlilik tapu değildir tamam çok gürültülü olabilirler o ayrı mevzu gider konuşursunuz ama ınsanları küçük göremezsiniz sizin evliliğinizde heran bitebilir unutmayın
kapı karşı komşuymuş bende onu anlamadım ?!
evet nasıl oluyor bu karşılıklı balkonlar var mı böyle evlerkapı karşı komşuymuş bende onu anlamadım ?!
acaba gelene geçene laf atarkendemi üstsüzmüş?yani benimde karşı komşumla balkonlar bitişik nerdeyse ama duvar sonuçta arada kesen kafayı uzatmadan göremiyoruz birbirimizi.konu sahibi açıklarsa iyi olur orayı anlayabilmiş değilim,kız o halde üstü komple çıplakken balkondan kendini sarkıtıp etrafa bakıp sizin balkona kafayı sokup selam vermiş olamaz değil mi? zira fahişeler bile tepki çekmemek için çırılçıplak gezmiyorlar balkonda.hadi diyelim o kadar geniş uzattı kafayı selam verdi.o zaman tutup içeri çekip biraz sevgi gösterseydiniz,karşı blokta deseniz göz önüne getirmesi normal ama bu durumda balkonları hayal edemedim.eski de yenide balkon olsa mutlaka arayı kesen bir duvar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?