- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Kızlar 1 senelik evliyim 1 senedir lojmanda tek basima kaliyordum.Alt katimiza yeni evlenen bir cift yerleşecek.Gecen hafta ailesiyle evi görmeye gelmişti evlenecek olan bayan ben de 5 dakka eşimle hoşgeldinize inmistik.Neyse dün de esyalarinin bir kısmını getirmişlerdi.O arada askerin biri bizim merdiveni siliyordu ben 5 aylik hamileyim bel ağrım cok fazla oluyor bu yuzden ve apartmana çok giren cikan oluyor diye eşim askere sildiriyor ama ben kendi kapimin önünü hep temiz tutarim zaten.Neyse evi silerken kapiyi actim o arada evlenecek olan kızin ablasi askere sen niye siliyorsun ki oh ne güzel gibi laf etti.Birsey demedim sonra evin paspasini silkelemek için balkona ciktim silkelerken aşağıdan ablasi kafasini uzatıp silkelemeye de birini tutsaydi eşin dedi güldü bende " onun içinde seni tutacak" dedim sonra girdim içeri ve gerçekten cok sinirim bozuldu.Aslinda kardeşiyle alakasi yok ama ablasinin bu lafi beni direk ondan da uzaklasmam gerektiğine itti.Hakli miyim?Yüz göz olmak istemiyorum böyle ayarsiz birileriyle.Belki kardesi böyle degildir ama balkonda oturuyorlardi birsey diyebilirdi ablasina.1 ay sonra gelecekler.Belli bir sınırdan öteye gecmek istemiyorum bunlarla.
EmirAskere sildiriyor derken ücretlimi sildiriyor yoksa emirmi veriyor anlamadım
Yazik yaaa :Sssssss birde marifetmis gibi anlatiyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?