Yeni komşuya sınır koyma

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar 1 senelik evliyim 1 senedir lojmanda tek basima kaliyordum.Alt katimiza yeni evlenen bir cift yerleşecek.Gecen hafta ailesiyle evi görmeye gelmişti evlenecek olan bayan ben de 5 dakka eşimle hoşgeldinize inmistik.Neyse dün de esyalarinin bir kısmını getirmişlerdi.O arada askerin biri bizim merdiveni siliyordu ben 5 aylik hamileyim bel ağrım cok fazla oluyor bu yuzden ve apartmana çok giren cikan oluyor diye eşim askere sildiriyor ama ben kendi kapimin önünü hep temiz tutarim zaten.Neyse evi silerken kapiyi actim o arada evlenecek olan kızin ablasi askere sen niye siliyorsun ki oh ne güzel gibi laf etti.Birsey demedim sonra evin paspasini silkelemek için balkona ciktim silkelerken aşağıdan ablasi kafasini uzatıp silkelemeye de birini tutsaydi eşin dedi güldü bende " onun içinde seni tutacak" dedim sonra girdim içeri ve gerçekten cok sinirim bozuldu.Aslinda kardeşiyle alakasi yok ama ablasinin bu lafi beni direk ondan da uzaklasmam gerektiğine itti.Hakli miyim?Yüz göz olmak istemiyorum böyle ayarsiz birileriyle.Belki kardesi böyle degildir ama balkonda oturuyorlardi birsey diyebilirdi ablasina.1 ay sonra gelecekler.Belli bir sınırdan öteye gecmek istemiyorum bunlarla.

Rezilsiniz. O askerin görevi sizin pisliğinizi temizlemek değil!
Şu an varya sinirden çıldırıyorum..
Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah o karnındaki çocuğu da insanlar kendi pislikleri için her zaman kullanırlar! ( Size bu gerek! )
O kadına da helal olsun çok iyi demiş. Reziller! Reziller!
Daha çok şey derdim ama inşallah bu size yeter!
Az yiyin de temizlikçi tutun o zaman! Kimse çocuğunu askere bu yüzden göndermiyor!

Ya cidden elim ayağım titriyor! Allah kahretsin ne pis insanlarsınız!

...

Bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek.Bedavaya sildirdigimizi kim söyledi?Bizim lojman dağın basinda olunca malesef gundelikci bulmak da zor oluyor Oyuzden 15 gunde bir asker gelip siliyor eşim üstüne düşeni de yapiyor.Ki askeri kullanacak en son kisiyiz de kapiya esime gorevle ilgili bilgi vermek icin geldiklerinde bile kapidaki çöpü atayim dediklerinde hayir asla diyoruz ki biliyoruz bunun ayip olduğunu da.Ayrıca ben sirf bunun için olmasa da haftada bir tepsilerle börek kek yapar yollarim askerlere.Bilmeden yargilamayin insanlari

Bu durumda bide kendinizi haklı sanıp konu açıyorsunuz.
Eşiniz konumunu hiç haketmiyor bence askere merdiven sildirmek ne demek?
Balkondan halı paspas sofra bezi silkelenmesinden de nefret ederim!!
Bu konuda da hata sizde balkobda oturuyorlarmış üstelik.
Allah yeni taşınan bayana sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…