Yeni komşuya sınır koyma

Bende bir zamanlar asker eşiydim. Çok yakın bi zaman da bıraktı.

Ne yorum yapacağımı bilemedim. Emir komuta olayı. Kocanız emir verdi mi, er yapmak zorunda.

Madem siz silemiyorsunuz eşiniz silsin. Sorun çözülsün.

düğün arefesi havalı havalı konuşmalara takılmayın

karşı taraf merdiven olayını, bilmediği için söylenmiş olabilir (bende çünkü er lerin kişisel işlere yardımına karşıyım karı halledemiyorsa koca ne güne duruyor(ama hamilelik, hastalık başka kadın bilmiyor olabilir))

ettiği laf ablasının yanlış ama iyi cevap vermişsiniz

hamilesiniz kendi içinizde ki boşluktan bartmayın
daha 1 ay var

Zaten askerler üstlerinin köpeğini gezdirir
Duvarını boyar
Merdiven siler

Ondan sonra da...

Neyse çok ağır konusucam susayim !
Asker sizin usaginiz değil az yiyin de bı yardımcı hanım tutun.

Hepimiz hamile olduk dogurduk ameliyat olduk ... Bunun arkasına siginmayin

Ben o ablanın yerinde olsam hem o lafı söyler hemde başka türlü resmi şeyler de yapardım .

Hamileysen kendine hamilesin ayrıca temizlik için ücretli birini tutun çok sinirlendim
Zaten bi parayla sildiriyoruz diyo bide bu işi yaptığı için kek börek diyo merdiven silemez ama kek börek tepsi tepsi yapar

Insanlar evlatlarını sizin bokunuzu temizlesin diye yollamıyor asker ocağına.verirsiniz parasını adam tutarsınız. Insanların başından aşağı birşeyler silkelemeniz ayrı bir ayıp. Ne yazacagimi bilemedim. Keşke sizi şikayet etseler.

Doğacak cocugumun üstüne yemin ederim ki bizim askeri kullandigimiz falan yok tek yanlış veya yalan birşey yazdiysam.Hatta eşim askere ücret verdiğinde bile benim icim rahat etmiyor ben yapayım diye israr ediyorum ama lojmana cok asker girip çıktığı için eşim müsade etmiyor.Gerisi de sizin yorumuza kalmış ama Suan gerçekten büyük günaha giriyorsunuz ama devam edin belli ki dökülmeye ihtiyaciniz var

Reactions: Rkb
Bi de araya nasıl mesafe koyarım demişsin ya gel de delirme! Merak etme o insanlar çoktan bu mesafeyi koymuştur. Allah hesabını sorar merak etme. Gün gelir bu garibanlara yaptırdıklarınızın hesabını çekersiniz.. inşallah da çekersiniz.
Ben evladımı askere milletin b.kunu temizlesin diye değil vatan görevini yapsın diye gönderiyorum! Ama sizin gibiler oldukça bu çocuklar daha çok kullandırılır!
Ama Allah görüyor, gece vicdanın rahat yatıyorsan sana Allah vicdan versin!

Lojmana neden çok asker girip çıksın ki ?
Bizde Türkiye'nin bir çok ilinde lojmanda kaldık
Aksine askerler lojmanlara komutanları göndermezse giremezler !!

Askere merdiven sildiriyorsun ki kim bilir daha hangi ayak işlerine yolluyorsun orası da ayrı Allah sorsun bir de buna tepki veren kadına iğrenç cümleler kuruyorsun dahası da kendini nasıl haklı görüyorsan utanmadan buraya konu açıyor destek bekliyorsun

O komşu kadın gibi insanların olduğunu bilmek çok güzel sizin gibilerin sayısı azalsin inşallah

Diyelim ki öyle,
Balkondan bir şey silkelenmez, yıllarca alt katta oturdum ve bu büyük sorundur.
Kusura bakmayın, demek yerine verdiğiniz cevap ilk imajınız için bu kadar insancıl olduğunuzu düşündürmez. Mesafe demissiniz ya zaten bu "ayarsiz" cevabinizdan sonra o mesafe oluşmus.
Yanlış olan yine sizsiniz ozetle.

Tabi tabi çevir kazı yanmasın

Sizin gibi çok rütbeli var erleri kullanan Allah görsün

Hatun hamile bir prens veya prenses taşıyor tabi ki milletin çocuğu ona hizmet edecek ne demek
Konu sahibinin şanssızlığı, sinirden saflıkla ağzından kaçıverdi.
Allah bilir o lojmanlarda gencecik delikanlılara ne işler yaptırıyorlarda dile gelmiyor.

Çok yazık ya..çoook..

Askerler para ile iş yapar mi asker eşi oldugunuz için soruyorum bilginiz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…