- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Tepki neden olmasin pardon? Bu mu şanli askerimizin gorevi sizlerin pisligini temizlemek miÇünkü böyle bir tepki olacağını düşünmedim.Sizi inandırmak gibi bir gayretim olmaz ben belirtiyorum durumu
Zaten bi parayla sildiriyoruz diyo bide bu işi yaptığı için kek börek diyo merdiven silemez ama kek börek tepsi tepsi yaparBen kusura bakmayın parayla yaptırdığını düşünmüyorum. Ama allaha kendi arasında o.bilemem. yalnız rutbelinin biri gelecek benim çocuğuma askerdeyken merdiven sildirecek.vay haline o zaman yapamayacağım şey yok.
Insanlar evlatlarını sizin bokunuzu temizlesin diye yollamıyor asker ocağına.verirsiniz parasını adam tutarsınız. Insanların başından aşağı birşeyler silkelemeniz ayrı bir ayıp. Ne yazacagimi bilemedim. Keşke sizi şikayet etseler.Kızlar 1 senelik evliyim 1 senedir lojmanda tek basima kaliyordum.Alt katimiza yeni evlenen bir cift yerleşecek.Gecen hafta ailesiyle evi görmeye gelmişti evlenecek olan bayan ben de 5 dakka eşimle hoşgeldinize inmistik.Neyse dün de esyalarinin bir kısmını getirmişlerdi.O arada askerin biri bizim merdiveni siliyordu ben 5 aylik hamileyim bel ağrım cok fazla oluyor bu yuzden ve apartmana çok giren cikan oluyor diye eşim askere sildiriyor ama ben kendi kapimin önünü hep temiz tutarim zaten.Neyse evi silerken kapiyi actim o arada evlenecek olan kızin ablasi askere sen niye siliyorsun ki oh ne güzel gibi laf etti.Birsey demedim sonra evin paspasini silkelemek için balkona ciktim silkelerken aşağıdan ablasi kafasini uzatıp silkelemeye de birini tutsaydi eşin dedi güldü bende " onun içinde seni tutacak" dedim sonra girdim içeri ve gerçekten cok sinirim bozuldu.Aslinda kardeşiyle alakasi yok ama ablasinin bu lafi beni direk ondan da uzaklasmam gerektiğine itti.Hakli miyim?Yüz göz olmak istemiyorum böyle ayarsiz birileriyle.Belki kardesi böyle degildir ama balkonda oturuyorlardi birsey diyebilirdi ablasina.1 ay sonra gelecekler.Belli bir sınırdan öteye gecmek istemiyorum bunlarla.
O zaman haklı miyim demişsiniz ya cevabımiz size haksızsıniz.umarım dikkat edersiniz.Çünkü böyle bir tepki olacağını düşünmedim.Sizi inandırmak gibi bir gayretim olmaz ben belirtiyorum durumu
aynen ya bende ona takildimbi parayla sildiriyoruz diyo bide bu işi yaptığı için kek börek diyo merdiven silemez ama kek börek tepsi tepsi yapar
Lojmana neden çok asker girip çıksın ki ?Doğacak cocugumun üstüne yemin ederim ki bizim askeri kullandigimiz falan yok tek yanlış veya yalan birşey yazdiysam.Hatta eşim askere ücret verdiğinde bile benim icim rahat etmiyor ben yapayım diye israr ediyorum ama lojmana cok asker girip çıktığı için eşim müsade etmiyor.Gerisi de sizin yorumuza kalmış ama Suan gerçekten büyük günaha giriyorsunuz ama devam edin belli ki dökülmeye ihtiyaciniz var
Diyelim ki öyle,Doğacak cocugumun üstüne yemin ederim ki bizim askeri kullandigimiz falan yok tek yanlış veya yalan birşey yazdiysam.Hatta eşim askere ücret verdiğinde bile benim icim rahat etmiyor ben yapayım diye israr ediyorum ama lojmana cok asker girip çıktığı için eşim müsade etmiyor.Gerisi de sizin yorumuza kalmış ama Suan gerçekten büyük günaha giriyorsunuz ama devam edin belli ki dökülmeye ihtiyaciniz var
Konu sahibinin şanssızlığı, sinirden saflıkla ağzından kaçıverdi.Tabi tabi çevir kazı yanmasın
Sizin gibi çok rütbeli var erleri kullanan Allah görsün
Hatun hamile bir prens veya prenses taşıyor tabi ki milletin çocuğu ona hizmet edecek ne demek
Askerler para ile iş yapar mi asker eşi oldugunuz için soruyorum bilginiz var miBende bir zamanlar asker eşiydim. Çok yakın bi zaman da bıraktı.
Ne yorum yapacağımı bilemedim. Emir komuta olayı. Kocanız emir verdi mi, er yapmak zorunda.
Madem siz silemiyorsunuz eşiniz silsin. Sorun çözülsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?