Yeni komşuya sınır koyma

Bu detayi yazmamissiniz.ayrica inanin askerin para ile iş yaptigini düşünmüyorum

Tabi tabi çevir kazı yanmasın

Sizin gibi çok rütbeli var erleri kullanan Allah görsün

Hatun hamile bir prens veya prenses taşıyor tabi ki milletin çocuğu ona hizmet edecek ne demek

bir de demiş ki kadına onun içinde seni tutacak.
Herkesi garibim asker sandılar zaar, emirle iş yaptırmak maharet malum.
Kadın laf sokmuş aslında ama anlamış olsa gerek ki zoruna gitmiş ondan celallenmiş.
Ben olsam agzıma geleni sayardım buna.
Dua etsin taşınan ben degilim alt katına

Bende bir subay kızıyım ne annem ne babam askerlere bırak yer sildirmeyi görevleri haricinde birşey rica etmemişlerdir bile. Babam yıllarca sizin gibi hak yiyen insanlarla uğraştı.
Devletin imkanlarını kendi çıkarlarınız için kullanmak harama girer.
Emir aldığı için merdiven silmek zorunda kalan ana kuzusunun hakkına giriyorsunuz, bir kişinin mesleği bu değilse zorla yaptırdığınız için askerin nefsine hakarettir bu.
Umarım yazılanları ciddiye alır ve hak gözetirsiniz bundan sonra.

Yalnız kadına ayarsız demiş de verilen cevaplardan ayarsız olan tam da bu cevap.

Hamile falan dinlemem o lafı yediririm umrunda olmaz

Kadın yine iyiymiş bunun ne olduğunu anlayıp bir şey dememiş

Para verdiginizi konu içinde okuyan var mı ?

konunu bu şekilde düzenle bence. hatta direk anlattığın şekli ile (askere sildiriyoruz kısmı) o komşunun ablasının tepkisi çok normal. herkes evladını asker ocağına memlekete faydalı olsun diye gönderirken birisi (açıklaması ne olursa olsun) böyle yazınca bu tepkiler çok normal, anormal karşılamayın. ben de rütbeli asker eşiydim ama eşim mesleği bıraktı, ben de lojmanda oturdum hamilelik geçirdim ama ne parası ile ne başka sebeple askere asla iş yaptırmadım. yaptırandan da hazzetmedim.

Para verdiginizi konu içinde okuyan var mı ?

Benim de oğlum var 18 yaşında. Askerlik zamanı geliyor. Umarım allah sizin gibileriyle karşılaştırmaz. Nasıl kandırıyorsunu eşlerinizi de bu kadar zor durumda olduğunuza inanıp ASKER gönderiyorlar pisliğiniz için.alt tarafı 5 aylık Hamilesin bacım. Hasta sakat değil. Hazmedemedim, edebilen var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…