- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Bu detayi yazmamissiniz.ayrica inanin askerin para ile iş yaptigini düşünmüyorumBilmeden yorum yapmak bu olsa gerek.Bedavaya sildirdigimizi kim söyledi?Bizim lojman dağın basinda olunca malesef gundelikci bulmak da zor oluyor Oyuzden 15 gunde bir asker gelip siliyor eşim üstüne düşeni de yapiyor.Ki askeri kullanacak en son kisiyiz de kapiya esime gorevle ilgili bilgi vermek icin geldiklerinde bile kapidaki çöpü atayim dediklerinde hayir asla diyoruz ki biliyoruz bunun ayip olduğunu da.Ayrıca ben sirf bunun için olmasa da haftada bir tepsilerle börek kek yapar yollarim askerlere.Bilmeden yargilamayin insanlari
Bizimle beraber yasiyorsun da haberimiz mi yok?
Allah a sükür sizin gibi insanlarla yaşamiyorum.Bizimle beraber yasiyorsun da haberimiz mi yok?
Tabi tabi çevir kazı yanmasınBilmeden yorum yapmak bu olsa gerek.Bedavaya sildirdigimizi kim söyledi?Bizim lojman dağın basinda olunca malesef gundelikci bulmak da zor oluyor Oyuzden 15 gunde bir asker gelip siliyor eşim üstüne düşeni de yapiyor.Ki askeri kullanacak en son kisiyiz de kapiya esime gorevle ilgili bilgi vermek icin geldiklerinde bile kapidaki çöpü atayim dediklerinde hayir asla diyoruz ki biliyoruz bunun ayip olduğunu da.Ayrıca ben sirf bunun için olmasa da haftada bir tepsilerle börek kek yapar yollarim askerlere.Bilmeden yargilamayin insanlari
bir de demiş ki kadına onun içinde seni tutacak.Utanmadan bir de burada konu açıyorsun piskinlikte son nokta
O askerin görevi senin pis merdivenini silmek mi milletin cocugunu kendi ozel isleriniz icin kullaniyorsunuz kadin öyle haklı ki ben olsan yukarı kara çıkar o lafı sana yedirirdim
Çünkü böyle bir tepki olacağını düşünmedim.Sizi inandırmak gibi bir gayretim olmaz ben belirtiyorum durumuBu detayi yazmamissiniz.ayrica inanin askerin para ile iş yaptigini düşünmüyorum
Yalnız kadına ayarsız demiş de verilen cevaplardan ayarsız olan tam da bu cevap.bir de demiş ki kadına onun içinde seni tutacak.
Herkesi garibim asker sandılar zaar, emirle iş yaptırmak maharet malum.
Kadın laf sokmuş aslında ama anlamış olsa gerek zoruna gitmiş ki ondan celallenmiş.
Ben olsam agzıma geleni sayardım buna.
Dua etsin taşınan ben degilim alt katına
Hamile falan dinlemem o lafı yediririm umrunda olmazbir de demiş ki kadına onun içinde seni tutacak.
Herkesi garibim asker sandılar zaar, emirle iş yaptırmak maharet malum.
Kadın laf sokmuş aslında ama anlamış olsa gerek zoruna gitmiş ki ondan celallenmiş.
Ben olsam agzıma geleni sayardım buna.
Dua etsin taşınan ben degilim alt katına
Para verdiginizi konu içinde okuyan var mı ?Bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek.Bedavaya sildirdigimizi kim söyledi?Bizim lojman dağın basinda olunca malesef gundelikci bulmak da zor oluyor Oyuzden 15 gunde bir asker gelip siliyor eşim üstüne düşeni de yapiyor.Ki askeri kullanacak en son kisiyiz de kapiya esime gorevle ilgili bilgi vermek icin geldiklerinde bile kapidaki çöpü atayim dediklerinde hayir asla diyoruz ki biliyoruz bunun ayip olduğunu da.Ayrıca ben sirf bunun için olmasa da haftada bir tepsilerle börek kek yapar yollarim askerlere.Bilmeden yargilamayin insanlari
Bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek.Bedavaya sildirdigimizi kim söyledi?Bizim lojman dağın basinda olunca malesef gundelikci bulmak da zor oluyor Oyuzden 15 gunde bir asker gelip siliyor eşim üstüne düşeni de yapiyor.Ki askeri kullanacak en son kisiyiz de kapiya esime gorevle ilgili bilgi vermek icin geldiklerinde bile kapidaki çöpü atayim dediklerinde hayir asla diyoruz ki biliyoruz bunun ayip olduğunu da.Ayrıca ben sirf bunun için olmasa da haftada bir tepsilerle börek kek yapar yollarim askerlere.Bilmeden yargilamayin insanlari
Para verdiginizi konu içinde okuyan var mı ?Bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek.Bedavaya sildirdigimizi kim söyledi?Bizim lojman dağın basinda olunca malesef gundelikci bulmak da zor oluyor Oyuzden 15 gunde bir asker gelip siliyor eşim üstüne düşeni de yapiyor.Ki askeri kullanacak en son kisiyiz de kapiya esime gorevle ilgili bilgi vermek icin geldiklerinde bile kapidaki çöpü atayim dediklerinde hayir asla diyoruz ki biliyoruz bunun ayip olduğunu da.Ayrıca ben sirf bunun için olmasa da haftada bir tepsilerle börek kek yapar yollarim askerlere.Bilmeden yargilamayin insanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?