- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
bence adam astsubay yada uzman ama bilmem öyle emirlerinde asker nasıl oluyorki ilk yazdıpında adam albay binbaşı sanmıştım . 4000 tl demişsiniz ya onu nereden öğrendiniz konu sahibi ile ilgili yada ben mi yanlış anladım beynim yandı sinirdenBenim eşim astsubay ama uzman eşleri var çok samimi arkadaşlarımdan .
Birgaripinsan konu sahibi değil ki.
Yanlış oldu galiba.
Yok kızlar biliyorum konu sahibine saydirirken klavye kaydetmiş ona yazarken kelimeleri telefon kendinden de katmış :) yolladiktan sonra farkedip düzelttimHatlar karıştı. Konu sahibi o değil.
Ayni eski konuyu okuduk sanirim benim oradan anladigim konu sahibinin abisinin esi 4000 maas aliyormus.Adamin yasini ve 4000 tl maasi ben soyledim konularini okudum oradan ogrendim. Bu arada rutbeli oldugunu sanmiyorum.cunku rutbeli olanlarin esleri egitimli oluyor boyle varosluklar yapmazlar.
Önceki konularda yazmış sanırsam.Eski konularda vardı.istisna olabiliyor ama öyle yüksek rütbeli birinin eşi de mahalle ağzıyla dalaşmaz sanırsam böyle.Onlar biraz daha cool takılıyor evet havaları oluyor ama böyle de çirkefleşmiyorlar :) Sınıf ayırımı yapmam ben.Benim eşim de astsubay Azcık havasını görsem anında söndürürüm onun da havasını.bence adam astsubay yada uzman ama bilmem öyle emirlerinde asker nasıl oluyorki ilk yazdıpında adam albay binbaşı sanmıştım . 4000 tl demişsiniz ya onu nereden öğrendiniz konu sahibi ile ilgili yada ben mi yanlış anladım beynim yandı sinirden
nedemek istediginizi anladim zaten oda bir var sayim tabi ama soylediklerimden yola cikarsak yanlista verse yuksek rutbeli olmasi ihtimali cok düşük gibi geliyo bana yaniliyorda olabilirim insanoglu cig sut emmis sonucta omuzundan galaksi akan birinin eside cikabilir alt kattakine boyle calim attigina gore ya rutbeli yada hadsiz insallah o alttaki daha rutbelidir de buraya kocama paspas attiriuolar diye konu actirtir :))Dogrudur cnm diyorumya cok anlamiyorum sadece inanilmaz egosundan buralar hep bizim tavrindan belki yas maas bgilerini yanlis vermistir aslinda yuksek rutbelidir diye dusundum
O zaman insallah kafasina paspas silkeledigi insanlar daha rutbelidir de o paspastaki pislikleri yedirirler bunlaraAdamin yasini ve 4000 tl maasi ben soyledim konularini okudum oradan ogrendim. Bu arada rutbeli oldugunu sanmiyorum.cunku rutbeli olanlarin esleri egitimli oluyor boyle varosluklar yapmazlar.
eğer cidden 4000 se uzman yani açık net eee nasıl askere merdiven sildiriyor kiÖnceki konularda yazmış sanırsam.Eski konularda vardı.istisna olabiliyor ama öyle yüksek rütbeli birinin eşi de mahalle ağzıyla dalaşmaz sanırsam böyle.Onlar biraz daha cool takılıyor evet havaları oluyor ama böyle de çirkefleşmiyorlar :) Sınıf ayırımı yapmam ben.Benim eşim de astsubay Azcık havasını görsem anında söndürürüm onun da havasını.
Kesinlikle katılıyorum. Yüksek rütbelilerin eşleri kendilerine denk oluyor eğitim anlamındaAdamin yasini ve 4000 tl maasi ben soyledim konularini okudum oradan ogrendim. Bu arada rutbeli oldugunu sanmiyorum.cunku rutbeli olanlarin esleri egitimli oluyor boyle varosluklar yapmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?