- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
adıyaman güneydoğuya giriyor ya orada tek doğu var bak biz siirtteyiz çift doğu eşim uzman 5200 civarı alıyoruz ama çift doğu ile bu 4000 tl nereden çıktı ki 4000 tl ise o zaman adıyaman tek doğu ve adam uzman mı ohaaaaO yaşta astsubay bizim burda 5000 alıyor uzman çavuşlar da 4 alıyor öyleyse
Malesef aci ama gercek bi bu degil ki boyle rutbelerini kullanip kole gibi calistiran cok komutan var hicbir sey yaptirmasa ozel soforluk yaptiriyolar evinin ihtiyaclarini gorduyolarKeşke şuan rüyada olsam bu bı kabus olsa.
Hiç mi yüzü kizarmaz insanın
Aboo
canim esi nerdeyse 10 senelik askermis ve 29 yasindaysa fazla rutbeli olamaz hadi diyelimki rutbeli onlarin genelde evde yardimcilari falan oluyo cikacak paspas silkeleyecek alt komsuyla agiz dalasi yapacak sanmiyorum 2 kuzenim var askeriyede kardes gibi ic ice buyuduk babalarida yuksek rutbeli ve onlarin hanimlari cocuklari salon cocugu olur genelde boyle agiz dalasi falan onlarin isi degil sanmiyorum iyi egitim almis karaharptan falan mezun olanlar boyle askeri harcamazlar pek egitimde yaparlar ama sahsi islerinde kullanmazlar disiplinlidir onlarRutbe konusunda cok bilgim yok sizler veya esi asker olan asker cocugu olan daha iyi bilir bende gariplik olabilir hani ben dedim bunca tavan ego benim kocam seni bile tutar cirkinligi falan cok kendine guven var rutbe yuksek heralde
Bence tepki alacağını düşünmedi.Yani bukadar tepki alacağını, linç edileceğini bile bile açmışsın zaten konuyu, helal olsun iyi arsızlık..
Eşinde yükselirken az silmemiştir biyerleri, zaten balık baştan kokuyor..
Askeriyenin içindeki katı, saçma sapan kurallar bu olayları doğuruyor..
Neyse, sinirim bozuldu durduk yere..
Bende takibime aldımBundan sonra actiginiz her konunuza burada yazdiklarinizi yazacagim
Insanlar bilsin ne oldugunuzu da ona gore yorum yapsinlar size
Bana da öyle geliyor.Biz de batıdayız ve 4000 küsur alıyor uzman çavuşlar o yaştakiler.adıyaman güneydoğuya giriyor ya orada tek doğu var bak biz siirtteyiz çift doğu eşim uzman 5200 civarı alıyoruz ama çift doğu ile bu 4000 tl nereden çıktı ki 4000 tl ise o zaman adıyaman tek doğu ve adam uzman mı ohaaaa
Bir de balkonda oturan kadınların varlıgını bile bile paspas silkele üstüne de mesafe koyacagım ayarsız bu tipler deYani bukadar tepki alacağını, linç edileceğini bile bile açmışsın zaten konuyu, helal olsun iyi arsızlık..
Eşinde yükselirken az silmemiştir biyerleri, zaten balık baştan kokuyor..
Askeriyenin içindeki katı, saçma sapan kurallar bu olayları doğuruyor..
Neyse, sinirim bozuldu durduk yere..
Evet bunu çok iyi biliyoruz tıpkı konu sahibinin merdiven sildirmesi gibi..Malesef aci ama gercek bi bu degil ki boyle rutbelerini kullanip kole gibi calistiran cok komutan var hicbir sey yaptirmasa ozel soforluk yaptiriyolar evinin ihtiyaclarini gorduyolar
uzman mı eşinizBana da öyle geliyor.Biz de batıdayız ve 4000 küsur alıyor uzman çavuşlar o yaştakiler.
Benim eşim astsubay ama uzman eşleri var çok samimi arkadaşlarımdan .uzman mı eşiniz
Dogrudur cnm diyorumya cok anlamiyorum sadece inanilmaz egosundan buralar hep bizim tavrindan belki yas maas bgilerini yanlis vermistir aslinda yuksek rutbelidir diye dusundumcanim esi nerdeyse 10 senelik askermis ve 29 yasindaysa fazla rutbeli olamaz hadi diyelimki rutbeli onlarin genelde evde yardimcilari falan oluyo cikacak paspas silkeleyecek alt komsuyla agiz dalasi yapacak sanmiyorum 2 kuzenim var askeriyede kardes gibi ic ice buyuduk babalarida yuksek rutbeli ve onlarin hanimlari cocuklari salon cocugu olur genelde boyle agiz dalasi falan onlarin isi degil sanmiyorum iyi egitim almis karaharptan falan mezun olanlar boyle askeri harcamazlar pek egitimde yaparlar ama sahsi islerinde kullanmazlar disiplinlidir onlar
Birgaripinsan konu sahibi değil ki.Evet bunu çok iyi biliyoruz tıpkı konu sahibinin merdiven sildirmesi gibi..
Çok kişi yapıyor deyip kendisini aklayamaz
Evet maalesef bu dünya da iyiler az ...
Evet bunu çok iyi biliyoruz tıpkı konu sahibinin merdiven sildirmesi gibi..
Çok kişi yapıyor deyip kendisini aklayamaz
Evet maalesef bu dünya da iyiler az ...
Hiç şaşırmam çünkü yok değil-di şimdi biraz daha rahatlar. İşte kaldı böyle iki üç tane daha tsk'daArkadaşım,aylarca komutanının köpeğinin dişlerini fırçaladığı için diş fırçasından tiksinip kullanamayan,aynada kendi dişlerine bakamayıp öğüren civan gibi bir genç psikiyatrik tedavi görüyordu yıllar önce.İnşallah milletin evlatlarına bu muameleyi layık görenler,bin beter olmuşlardır.
Keske bulabilsek kim oldugunu da sikayet etsek kocasiniŞimdiGelenKutusu alıntılamış konunu buldum okudum . Sen ne terbiyesiz bir insansın. Üst kattaysan altında balkon varsa birşey silkelenmez bu bir. İkincisi çevreden araştırsaydınız mutlaka bulurdunuz değerli merdivenlerinizi sildirecek ihtiyaç sahibi birini. Siz kimsinizki elin garip kınalı kuzusuna temizlik yaptırıyorsunuz. Benim rahmetli dedem general di. Sizin gibi yapan çok adamın ilişiğini kesti ordudan. Lütfen bilgileri verilsin bu şahsın şikayet edeceğim sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?