- 17 Aralık 2015
- 27.122
- 49.578
- 598
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
yuksek rutbeliler aldiklari egitimden dolayi esleri genelde fazlasiyla kulturlu oluyor fazla yuksek rutbeli oldugunu sanmiyorum herkesi ayni kefeye koyamam tabi her uzmanin esi boyle diyemem ama bence uzman cavuş eşiKimlik aciga cikmasin diye carpitilmis bilgide cok oluyor burada ben boyle bir egoya dusuk rutbe oldugunu dusunmuyorum
İlk sayfada biri konuyu alıntılamis. Gelen kutusuydu sanirimKızlar konu silinmiş, olay nedir?
Sağolasınİlk sayfada biri konuyu alıntılamis. Gelen kutusuydu sanirim
Kızlar konu silinmiş, olay nedir?
hayır değişen bir şey olmamış diye bir şey yok 90 larda bu durum serbestti 99-2000 arasında askerlere eşya taşıtılması boya badana yapılması yasaklandı eskiden serbestti.yani şu an yapılan yasak ,suç teşkil ediyor ,nitekim çocukluğunuzda olanlar doğru olmasa da maalesef yasal şeylerdimaalesef bizde de kiracılar 3-5 askeri önden gönderip bütün temizlik badana boya eşya taşıma her işlerini yaptırıyordu , 5 kuruş da para vermedikleri gibi övünçle anlatıyorlardı! daha çocuktum ben o zaman. gerçi şimdi de değişen bişey olmamış.... yazık...
Rutbe konusunda cok bilgim yok sizler veya esi asker olan asker cocugu olan daha iyi bilir bende gariplik olabilir hani ben dedim bunca tavan ego benim kocam seni bile tutar cirkinligi falan cok kendine guven var rutbe yuksek heraldeyuksek rutbeliler aldiklari egitimden dolayi esleri genelde fazlasiyla kulturlu oluyor fazla yuksek rutbeli oldugunu sanmiyorum herkesi ayni kefeye koyamam tabi her uzmanin esi boyle diyemem ama bence uzman cavuş eşi
uzmanların batı maaşı 3bin küsürlerde adıyaman doğunda çift doğu vs hiç birşey yok canım uzmanla astsubay arasında çok az bir fark var şuan bence adam astsubay olsa gerekAslı'nda bana da öyle geldi 30 yaşında 10 yıllık asker muhtemelen askerlikten sonra devam etti.Çünkü astsubay maaşları daha fazla sanırım uzman çavuşlar 3.5 4 E yakın alıyorlar diye biliyorum
Kek, börek yapıyormuş ama hakkını yemeyelim şimdi :)
Sanırsın asker kek börek için gelip siliyor kapısının önünü.
Al kekini kendin ye !
Tabiki.Ben eminimki erler korkudan yapıyorlar. Para veriyorum diyor üç kuruş verip 'bak parada veriyorum hizmetçiliğimi yapmıyorsun' kafasındalar. Kek börek içinde 'hanım o kadar ayak işi yaptırıyoruz yavvv sus payı olarak yap bişiler ' tarzında dolu insan var bunlarda onlardan sanırım...
KesinlikleBen eminimki erler korkudan yapıyorlar. Para veriyorum diyor üç kuruş verip 'bak parada veriyorum hizmetçiliğimi yapmıyorsun' kafasındalar. Kek börek içinde 'hanım o kadar ayak işi yaptırıyoruz yavvv sus payı olarak yap bişiler ' tarzında dolu insan var bunlarda onlardan sanırım...
Umarım bulunurBen kk hatunlarini taniyorsam o adamı! bulur
O yaşta astsubay bizim burda 5000 alıyor uzman çavuşlar da 4 alıyor öyleyseuzmanların batı maaşı 3bin küsürlerde adıyaman doğunda çift doğu vs hiç birşey yok canım uzmanla astsubay arasında çok az bir fark var şuan bence adam astsubay olsa gerek
Umarım öyle olur çocuklarıda yapar temizlikKeske sizin ve esinizin kim oldugunu bulsa yonetim de sikayet etsek
Yaziklar olsun size de zihniyetinize de
Bide balkonda oturan insanlarin tepesinden paspas silkeliyorsunuz , gorgusuzluge bak , varosluga bak , cehalete bak
Ileride birgun cocuguniza da komutani evinin tuvaletini temizletirse o zaman gorursunuz hanyayi konyayi da sizde bu akil varken ona da basmaz kafaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?