Yeni komşuya sınır koyma

Kimlik aciga cikmasin diye carpitilmis bilgide cok oluyor burada ben boyle bir egoya dusuk rutbe oldugunu dusunmuyorum
yuksek rutbeliler aldiklari egitimden dolayi esleri genelde fazlasiyla kulturlu oluyor fazla yuksek rutbeli oldugunu sanmiyorum herkesi ayni kefeye koyamam tabi her uzmanin esi boyle diyemem ama bence uzman cavuş eşi

Az bile söylemiş. Askerlerimizin rütbelilerin özel işlerini yapmasına çok karşıyım. Eşimde nizamiyede yaptı biliyorum ev temizletiliyor, boya badana, taşıma her işe koşturuluyor. Bedava işçi muamelesi yapılıyor utanmadan. O ana kuzusu sizin işinizi gücünüzü yapmak için orada değil.
Ayrıca ne kadar titiz olduğunuz alt balkonunuzda oturan varken paspas silkelemenizden belli, apartmanın temizliği önemli ama halınızı çırpabilirsiniz başkasının üzerine değil mi? pes cidden.

hayır değişen bir şey olmamış diye bir şey yok 90 larda bu durum serbestti 99-2000 arasında askerlere eşya taşıtılması boya badana yapılması yasaklandı eskiden serbestti.yani şu an yapılan yasak ,suç teşkil ediyor ,nitekim çocukluğunuzda olanlar doğru olmasa da maalesef yasal şeylerdi

yuksek rutbeliler aldiklari egitimden dolayi esleri genelde fazlasiyla kulturlu oluyor fazla yuksek rutbeli oldugunu sanmiyorum herkesi ayni kefeye koyamam tabi her uzmanin esi boyle diyemem ama bence uzman cavuş eşi
Rutbe konusunda cok bilgim yok sizler veya esi asker olan asker cocugu olan daha iyi bilir bende gariplik olabilir hani ben dedim bunca tavan ego benim kocam seni bile tutar cirkinligi falan cok kendine guven var rutbe yuksek heralde

Aslı'nda bana da öyle geldi 30 yaşında 10 yıllık asker muhtemelen askerlikten sonra devam etti.Çünkü astsubay maaşları daha fazla sanırım uzman çavuşlar 3.5 4 E yakın alıyorlar diye biliyorum
uzmanların batı maaşı 3bin küsürlerde adıyaman doğunda çift doğu vs hiç birşey yok canım uzmanla astsubay arasında çok az bir fark var şuan bence adam astsubay olsa gerek

Kek, börek yapıyormuş ama hakkını yemeyelim şimdi :)
Sanırsın asker kek börek için gelip siliyor kapısının önünü.
Al kekini kendin ye !

Ben eminimki erler korkudan yapıyorlar. Para veriyorum diyor üç kuruş verip 'bak parada veriyorum hizmetçiliğimi yapmıyorsun' kafasındalar. Kek börek içinde 'hanım o kadar ayak işi yaptırıyoruz yavvv sus payı olarak yap bişiler ' tarzında dolu insan var bunlarda onlardan sanırım...

Keske sizin ve esinizin kim oldugunu bulsa yonetim de sikayet etsek

Yaziklar olsun size de zihniyetinize de

Bide balkonda oturan insanlarin tepesinden paspas silkeliyorsunuz , gorgusuzluge bak , varosluga bak , cehalete bak

Ileride birgun cocuguniza da komutani evinin tuvaletini temizletirse o zaman gorursunuz hanyayi konyayi da sizde bu akil varken ona da basmaz kafaniz

Tabiki.
Yazık yapmam dese askerliği yanacak garibimin.

Kesinlikle

Umarım öyle olur çocuklarıda yapar temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…