- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
Tarık Mengüçün de yok aha dayıya sorSedanın hadisenin bıyığı yok kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarık Mengüçün de yok aha dayıya sorSedanın hadisenin bıyığı yok kuzum
He yaa adını unuttu diye ben adını dedim benzeten oydu yaa![]()
Az değilsiniz. Bak bu hanımlar gerçek dostun değil Fıstıklı kadayıf saçlı Burhanım. Dost dediğin acı söyler.Kiz seni Tarik Menguce bu artemissisipi benzett burhanim, ben kibariye demistim ilk
Ne var kafamda
Trasli halini görmüşsündür senTarık Mengüçün de yok aha dayıya sor
Hastayım bacım, ilaçlar falan, kafa gidik yaniKoptumformundasin, senin yorumlarini ozlemisim.
Kuzum sen bu konuları geyik yapalım diye açmıyor musun?Yoksa aklımızla mi oynuyorsun anladım kiGeyik yapiyorsunuz ne yaziyim ki
Bu ışıltılı hayatı sen seçtinGalp közü diye bir şey var bacım. Ayrıca hepiniz bana yazıyorsunuz yetişemiyorum imdaaat!
Sedanin ve hadisenin böyle bıyığı çıkmaz bebitom. Onlara benzetsem bıyıklarına haksızlık etmiş olurdum.Ama bebişim seda sayan varken hadise varken neden tarık Mengüç anlatsana biraz![]()
Yo ben ciddiyim konularimdaKuzum sen bu konuları geyik yapalım diye açmıyor musun?Yoksa aklımızla mi oynuyorsun anladım ki?
Ama foto atmazsan nereen bilebiliriz ki ?Kizlar geyik yapmayi ne kadar cok seviyorsunuz. Konudan sapmayin
Ahaa erkeksiz galdıhhSana bakmayan ölsün kızzz![]()
Sen de yap, modunu degistir biraz, erkekler neseli gadin sever, aslinda herkes neseli guleryuzlu, hos muhabbet insan sever. Habire cirkinim cirkinim diyip durma, yukarda saydığım ozellikler icin beni örnek alabilirsin istersenhxhxhxhxhxh. Daha napiim ben, makyak yaptir da dedim. Onu da yaptir sonra bakicaz ileri ki maclaraGeyik yapiyorsunuz ne yaziyim ki
Hastayım bacım, ilaçlar falan, kafa gidik yani![]()
Haklısın çok ciddili bir konu. Bayanlar lütfen konuya dönelimKizlar geyik yapmayi ne kadar cok seviyorsunuz. Konudan sapmayin
Saç? Uzatacak mısın, söyle.Ne var kafamda
O zaman at fotonu,yorumlayalim.Cirkin falan değilsin,bunu biliyoruz.Yo ben ciddiyim konularimda
Ben de camasir suyuna bulandim benim de kafa gidikHastayım bacım, ilaçlar falan, kafa gidik yani![]()
Kız sana o kadar tavsiye yazdım hep bu kıskanç kadınlar su kattı konuya. Git oku bak.Geyik yapiyorsunuz ne yaziyim ki
Sana neden bakmiyorlarAhaa erkeksiz galdıhh![]()