Yeni konu?

Evet mutlu olucagima inaniyorum en azindan su eksiklik duygusundan kurtulucam insallah

Sen erkek arkadaşın olmadığı için "eksik" değilsin, erkek arkadaşı olanlar da "tam" değil. Hayatını doğal akışında sürdür. İçine kapanma. İnstagram'ı da sil telefondan. Çalışıyor muydun hatırlamıyorum ama mutlaka bir rutinin olsun. Kurslara eğitimlere git. Gönüllülük üzerine kurulu etkinliklere katıl. Spora git. Maddi durumun elveriyorsa küçük seyahatlere çıkmaya çalış.

Sevgili durumunun sadece güzellik veya çirkinlikle alakası yok biliyorsun değil mi? Sosyal bir çevren yoksa çok güzel de olsan birini bulamayabilirsin.
Farzet çok güzelsin birini buldun toksiksen yanında tutmayabilirsin.
Lütfen acaba çirkin miyim me bağlama bu durumu.

Sorma Rainyy işe başladım baya yoğun ara ara girip çıkıyorum ama ben nedense senin çirkin olduğunu düşünmüyorum ama kendinden bahsetsene biraz boy kilo saç vb yani anonim bir site olmasa fotoğrafini görsem daha objektif yorum yaparım ama ben nedense iletisiminden kaynaklı bir ilişkiye baslayamadigini düşünüyorum senin 🙁 Şu da bir gerçek ki dışarda gördüğün her el ele kol kola insan çok ama çok mutlu olmayabilir mesela kendimden örnek vereyim erkek arkadaşımla bir konuda ters düşüp biraz kırgın olsak akşamına buluşur düzeltmek için konuşuruz ama o anı bozmamak için el ele gezerim farklı bir konu olursa gulumserim ama kırgınlığım daha baskın kalır içten yani her gülen mutlu her ağlayan da çok üzgün olamayabilir
Hayirli olsun canim. Oyle mi bana herkes mutlu gibi geliyor

Back
X