Yeni konu?

Öfff hala ekmek diyor. Kızım gel bize katıl dedim o kadar. Bizim karşımızda duramazsın yanımızda ol dedim. Sen istedin. Kabul etseydin.

O grubun adi neydi ya o grup is yapardi hee. Hatirlarsan yaz o grubu kuralim paraya para demeyiz bak benden soylemesi 🤣 ekonomi zaten kotu bizi kurtarsa kurtarsa o bilmem ne grubu kurtarir 🤣 yol isiksiz olsa bile ben varim :KK70: 3-5 kisi daha aldik mi olur bu is. Sen benim bir halt bilmedigimi caktirmasaydin o zaman ben belki coktan yolumu bulmustum ekmeeemle oynadin insafsiz.

Kendimi ifsa edemem burada
Fotonuzu atarak ifşa etmeseniz bile açtığınız konular anlatıyor her türlü sizin derdiniz görünüşünüz değil kendinizi nasıl gördüğünüz.
Normalde bir genç bizimle eğleniyor derdim ama o kadar istikrarlı bir şekilde yapıyorsunuz ki bunu o şıkkı eledim-umarım yanılmam-
Sizin bir uzmana ihtiyacınız var bence.
Burda konu açıp onlarca güldürmeli cevaba değil.
Kendinizle barışın çevreyi boşverin.
Bir duruş kazanın.
Böyle olmaz ki.

Kız ekle beni instadan bakim sana dicem sonra bana bakıp ulan bu ne güzel kadın diye ağlarsın diye korkuyorum üstelik kocamda var ☹️

rainy senin burcun ne çok merak ettim.
Bak bibi bir koç burcu. Asi bir ruhtur. Agresifliği ve sınır tanımazlığı ile bilinir. En sevdiği rota burnunun dikidir. A dersin yok B güzel der. Evet B güzel haklısın dersin aa A da hoşmuş der. "Kawga dövüjj" göbek adıdır. Gezmeyi eğlenmeyi sever.

Bibi doğrularsa senin burcundan biraz yola çıkalım hiç ipucu vermiyorsun çünkü

Abla senide seviyorum ama alens guzel yorumlar yapiyor ama diger arkadaşlar dalga peşinde
Kız ben dalga geçmedim. İyi kötü yönlerini bulalım dedim. Aaa aşk olsun üzüldüm bak... Azcık goygoy azcık ciddiyet. Bak hayata hep negatif bakarsan daha çok içine kapanırsın.

B
rainy senin burcun ne çok merak ettim.
Bak bibi bir koç burcu. Asi bir ruhtur. Agresifliği ve sınır tanımazlığı ile bilinir. En sevdiği rota burnunun dikidir. A dersin yok B güzel der. Evet B güzel haklısın dersin aa A da hoşmuş der. "Kawga dövüjj" göbek adıdır. Gezmeyi eğlenmeyi sever.

Bibi doğrularsa senin burcundan biraz yola çıkalım hiç ipucu vermiyorsun çünkü
Balik ben

Ay duygusallığın vücut bulmuş hali. Ne kadar balık tanıdıysam bir tuhaf yönleri vardı. Çok hayalperestler bana göre. Hayatta yaşamak istedikleri bir "kendilerine ait masal" var sanki. Arkadaş gülüyordu eğleniyordu ama ilişkisi yok diye üzülüyordu. Nasıl biri diyince romantik şeyler anlatıyordu erkeklerin davranışlarından hiç bahsetmezdi mesela. Sizde yükselen ay falan önemli bence. Çok etkileniyosunuz diye hissediyorum.

Back
X