- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
Kizim ôlük oldugun icin bel kalca arası yok zaten neydi kiz omurga kemigine baglaniyo direktAblam be yanlız bize baya korse lazım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizim ôlük oldugun icin bel kalca arası yok zaten neydi kiz omurga kemigine baglaniyo direktAblam be yanlız bize baya korse lazım![]()
Oha agir nispet yaptiKız ekle beni instadan bakim sana dicem sonra bana bakıp ulan bu ne güzel kadın diye ağlarsın diye korkuyorum üstelik kocamda var![]()
Sen bıyıklı ve çirkinsin diye beni kıskanıyorsun ablaYeni sarı saçlarımı nasıl buldun
Kız asıl kenafir sensin bu da sana gelsinnazarın değmiş işte kenafir![]()
Öfff hala ekmek diyor. Kızım gel bize katıl dedim o kadar. Bizim karşımızda duramazsın yanımızda ol dedim. Sen istedin. Kabul etseydin.
Fotonuzu atarak ifşa etmeseniz bile açtığınız konular anlatıyor her türlü sizin derdiniz görünüşünüz değil kendinizi nasıl gördüğünüz.Kendimi ifsa edemem burada
Sen profildeki degil misinKız ekle beni instadan bakim sana dicem sonra bana bakıp ulan bu ne güzel kadın diye ağlarsın diye korkuyorum üstelik kocamda var![]()
Kız ekle beni instadan bakim sana dicem sonra bana bakıp ulan bu ne güzel kadın diye ağlarsın diye korkuyorum üstelik kocamda var![]()
Abla senide seviyorum ama alens guzel yorumlar yapiyor ama diger arkadaşlar dalga peşindeO benim de dikkatimi çekti. Biz yeni konu deyince neredeyse nedime kıyafeti seçecek kadar heyecanlanıyoruz ama alens vip olarak davet edildi. Buna çok içerledim.
Ben güzel yorum yapmadim mi?Abla senide seviyorum ama alens guzel yorumlar yapiyor ama diger arkadaşlar dalga peşinde
Kız ben dalga geçmedim. İyi kötü yönlerini bulalım dedim. Aaa aşk olsun üzüldüm bak... Azcık goygoy azcık ciddiyet. Bak hayata hep negatif bakarsan daha çok içine kapanırsın.Abla senide seviyorum ama alens guzel yorumlar yapiyor ama diger arkadaşlar dalga peşinde
Ya konuşma şöyle rainy alınıyor
Balik benrainy senin burcun ne çok merak ettim.
Bak bibi bir koç burcu. Asi bir ruhtur. Agresifliği ve sınır tanımazlığı ile bilinir. En sevdiği rota burnunun dikidir. A dersin yok B güzel der. Evet B güzel haklısın dersin aa A da hoşmuş der. "Kawga dövüjj" göbek adıdır. Gezmeyi eğlenmeyi sever.
Bibi doğrularsa senin burcundan biraz yola çıkalım hiç ipucu vermiyorsun çünkü
Evet beğenemedin miSen profildeki degil misin
Olabilir ama geyik yorumlar hosuma gitmiyorBen güzel yorum yapmadim mi?![]()
B
Balik ben