- Konu Sahibi venusyildiz
-
ben 17 aralıkta kürtaj oldum boş gebelikten 6 ay korunmam gerekiyor ama ben biran önce olursa kendimi daha iyi hissedeceğim. siz ne düşünüyorsunuz
çok geçmiş olsun bende aynı gün yani 17 aralıkta kesem bozulduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım bize dr. korunmanıza gerek yok dedi 2 gün kanamam sürdü riskli 2 haftayı geçirdikten sonra bıraktık korunmayı bugün 25.gün akşam üzeri de adet oldumgenelde dr.tavsiyesi 2-3 ay korunmadır vücut kendisini toparlasın diyorlar o yüzden dr.un senin durumunu bilen kişidir beklemende fayda vardır diye düşünüyorum benim yaşım 37 belki bana o yüzden bekleme demiştir.:26:
bende 5 aralikta kürtaj oldum. banada 6 ay bekle dedi ama ben 3 ay beklicem. gerci ben hala adet görmedim :S 38 gün oldu
ben 16 haftalık ken kaybettim bebeğimi doktor 3 ayım yenı doldu ama 2 ay daha uzatcam
geçmiş olsun niye beklemek istiyorsun doktor süren dolduysa?[/QUOT
düşükten hemen sonra özel sağlık sigortası yaptırdım 5 ay hamile kalmamam gerekiyor birdaha ki hamileliğmde mutlaka tedavı olmam gerekiyor araştrdım çok pahalı hastanler 3 ay mecbur koruncaktım 2 ay daha beklerim rahim kendini daha iyi toplamış olur sonuçta 16 haftalıktı baya buyuktu rahimin kendini toplaması çok öenmli 2.riske atamam korkularım çok büyük
size de çok geçmiş olsun.ben de 6 ay korunmayı düşünmüyorum ama yine de kararsızım tabi.ben daha adet görmedim bakalım ne zaman gelecek sanırım 40 güne kadar normalmiş.sizin artık normale dönmüş demekki hayırlısı artık
ben de adet olmadım 40 güne kadar sanırım normal.ben de 3 ay beklemeyi düşünüyorum.
test yaptim pozitif cikti :S yarin randevum var doktorla olagan kontrol icin ben ne dicem ya kizacak simdi bana :S
acaba test dogrumudur
ben kürtajdan dolayi kontrol icin gittim doktora. kürtajdan sonra henüz adet olmadim dedim doktora, 8 haftaya kadar gecikme olabilir dedi bana pozitif cikmasida gebelik hormonunun vucuttan henüz tam anlamiyla cikmamis olabilir dedi. test falan yapmadi ama endise etmene gerek yok dedi. genelde 3 ay diolar ama bizce 6 ay beklenmesi daha iyi dedi. gebelikte verdigi vitamin haplarina devam etmemi söyledi. iki hafta daha beklicem bakalim.
ama mide bulantilarim fazlalasti bu ara ve istahim azaldi.
ben de merak etmiştim sonucu.muayene etmedi mi?.bir de senin ne kadar olmuştu kürtaj olalı yakındı galiba tarihler.benim 17 aralık.
ben 5 aralikta olum kurtaf ultrasonda bakti ama gormedi. Eger hamile isem henuz belki 3haftalik anca vardir. Olmaya bilirimde iki hafta beklicem gelmezse yin dpktora gitcem ama bu sfer baska doktora gitmeyi dusunuyorum
bu doktor pek bis goremiyo. gecen gebelikte hastanede kesem gorunuyodu gittigim bu kadin doktoru hic keseyi gormedi. Bu yuzden bu sefrde pek ona guvenmiorum.
ben de adetimin gelmesini bekliyorum normalde 27 günde gelirdi. tabi şimdi bilemiyorum.doktorada gitmedim biraz daha geçsin gelmezse giderim.ama benm hamile olma ihtimali yok korunduk çünkü.ama en kısa zamnda istiyorum bebek.sanki hamile kalırsam kendimi daha iyi hissedeceğim.biran önce olmasını istiyorum ama rahmin toparlanmasıda önemli tabi.kendimi çpk iyi hissediyorum ilişki sırasında da ağrı olmuyor acaba bunlarla ilgilimidir rahmin toparlanması ? ben de kürtajdan sonra muayene için başka doktora gitmiştim o 6 ay dedi. şimdi kendi doktorumamı devam etsem acaba bilemedim.bu arada ultrasondan bakmadım kan değerinden de bilebilirdi senin hamile olup olmadığını bakılmadı mı?çıkan değer yüksekse hamile olabilirsin. ben muayeneye gittiğimde 130 gelmişti tabi artık düşüyor gebelik hormonu dedi.şimdi sıfırlammıştır heralde
benim acım daha çok yeni 6 ocak'ta8 haftalıkken bebeğimi kalbi durdu vücut atmadı kürtaj oldum 9 gün kanamam sürdü. hiç aklımdan çıkmıyor, hala ağlıyorum doktor ama 4 ay dedi, sanki zaman hiç geçmeyecek gibi, bu acı ne zaman biter bilmiyorum ama siteyi okudukça yalnız olmadığımı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?