Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

doktor size kaç ay bekleyin dedi?

venusyıldızı tekrar okudum yazılarınızı 6 ay demiş.. inşallah zaman hızlı ve sağlıkla geçer, ben 29 yaşımdayım ve bebeğimi kaybettikten sonra daha çok bebek istiyorum şimdi ama allah veriri Allah alır, duaya devam rabbim isteyen herkese sağlıkla versin

ben de 28 yaşındayım.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur

ben 17 aralıkta kürtaj oldum boş gebelikten 6 ay korunmam gerekiyor ama ben biran önce olursa kendimi daha iyi hissedeceğim. siz ne düşünüyorsunuz

Ben de 9 aralıkta kürtaj oldum, 9 haftanın sonlarındaydık. Korunma vermedi ilk adet döneminden sonra başlayabilirsiniz çalışmalara dedi. Bugun bitti adetim hemen deneyeceğiz biz.

Doktor bana bu ayın sonuna doğru ancak olursun demişti ama benimki beklenenden önce geldi. Arada korundunuz mu peki, bana korun demişti adetine kadar, hamile olabilir misin?

korunmaya calistik ta kacamak oldu bende ondan süpheleniyorum gecen hafta idrar testi yaptim pozitif cikti. biraz daha belicem bakalim

bende 6 ocakta kürtaj oldum kızlar 12 haftalıktı bebeğim rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldurur inşaallah banada doktorum 3 ay dinlen dedi ama bkalım bende 3 ay dinlenicem çok yıprandım çünkü çok zoruma gitti bebeğimin benden ayrılmasını kendime yediremedim tabi böyle yapmam iyi bişey deil sonuçta Rabbim veriyor rabbim alıyor ne yapsak boşş.. peki folik asit falan verdi mi size doktorunuz ?

Ben de 9 aralıkta kürtaj oldum, 9 haftanın sonlarındaydık. Korunma vermedi ilk adet döneminden sonra başlayabilirsiniz çalışmalara dedi. Bugun bitti adetim hemen deneyeceğiz biz.

benimd patolojim temiz çıktı ama neden o kadar uzun zamn verdi ben de anlayamadım.ama biz 3 ay bekliycez.

geçmiş olsun.dertlerimiz aynı olunca birbirimizi anlayabiliyoruz.bana da 6 ay bekle dedi doktor.folik asit 3 ay öncesinden başlanması gerekiyor.benim doktorum birşey demedi ama bizim zamn uzun olduğu için.siz şimdi başlayabilirsiniz 3ay zaten süreniz.

ben de 12 ocakta kürtaj oldum kızlar 9 haftalık olması gerekirken gelişmedi 5 haftalık gibiyken durdu gelişmesi kalp atışı da durunca aldırmak zorunda kaldık.doktorum 2-3 ay kkorunman yeterli dedi ama bilmiyorum şu an çok erken karar vermek için..hepimiz için hayırlısı olsun..doğum kontrol hapı kullanıyomusnuz kızlar doktorum bana 1 ay kullanmam için verdi herhangi bişe olmasın diye tedbir amaçlı

kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla bence. ben 20 aralıkta kürtaj oldum. dün regl oldum. öyle korunayım diye bir şey istemiyorum. illa çocuk olsun diye de şartlanmak istemiyorum. akışına bıraktım. elbetteki istiyorum çocuğum olsun ama kafaya takınca hiç olmayacağını daha önce tecrübe ettiğim için. akışına bıraktım mevla isterse herşey olur. yeterki rabbim dilesin bize de istetsin.

canım korunma hapını neden verdi doktorun iyice geçikir gebe kalman ne alaka acaba kontrol hapı şuan benim doktorum hiç bişey vermedi bana şubat ayında da folik asite başlamamı söyledi sadece

kürtaj zamanımız aynı gibi bende 17 aralıkta kürtaj oldum 12 ocakda adet geldi 26. gün oldu hep 30-40 gün diyorlardı erken mi diye düşünüyordum normalmiş demekki içim rahatladıbize dr korunmayın dedi o yüzden korunmayacağız ama dediğin çok doğru kafaya takmamak gerekiyor önceden de yumurtlama takibi vs yapmadım yine yapmayacağım zaten haftada 2-3 gün düzenli ilişki ile tutar diyor dr. hayırlısı artık :44:

canım korunma hapını neden verdi doktorun iyice geçikir gebe kalman ne alaka acaba kontrol hapı şuan benim doktorum hiç bişey vermedi bana şubat ayında da folik asite başlamamı söyledi sadece

o konuda birşey söylemedi ama doğum kontrol hapını 20 gün kullancam sadece sonra devam etmicem pazartesi kontrole gidicem o zaman bi sorarım kanamam da durdu şükürler olsun..ben zaten vitamin hapı kullanıyodum elevit onun içinde folik asitte var onu bırakmadım o yüzden ekstra kullanmıyorum..

benmde 17 aralık.ama daha adet olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…