Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

benmde 17 aralık.ama daha adet olmadım.

canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim hiçbirimize tekrar göstermesin kürtaj tarihimiz aynı ben adetimin erken geldiğini düşünüp panik yapmıştım çünkü dr.30-40 güne kadar gelir demişti ama erken de olunabiliyormuş demekki şimdi senin daha 32 gün olmuş bir haftaya kadar gelir diye düşünüyorum eğer kürtaj sonrası kontrolün yapıldı ve sorun yok dediyse dr o zamana kadar bekle zaten büyük ihtimal o zamana kadar gelir ama gelmezse dr.a gidersin Allah korusun bir şey yoktur inşallah içini ferah tut bayan olmak ne zor değil mi?adet gelse dert gelmese dert

sana da geçmiş olsun flan.muayenede herşey normal çıktı bi sorun yok dedi doktor.cumartesi gideceğim doktora tekrar.inşallah bi sorun yoktur.bi gese adetim rahatlıcam.2-3 ay bekleyip denemelere başlamak istiyorum.tekrar hamile kalmak istiyorum.

stres yapma arkadaşım. stres de adet olmanı engeller. rahat bırak kendini. inan hepimiz tekrar hamile kalmak doğurmak büyütmek istiyoruz. sadece dua edip işi yaradana bırakmak en güzeli.
ben kürtaj olduğum gün bir daha hamile kalmayayım diyordum. sonra zamanla fikrim değişti ve tekrar bebek istemeye başladım. Allah aratmasın inşallah hiç birimize

merhaba hanimlar
bende 7+2 iken kalp atilari durmasi yuzunden 21 kasimda kurtaj oldum
dr 3 ay korunma verdi.
cunku ondan 6 ay oncede kurtaj olmustum.
neyse benim kurtaj oldugum gun yogun bir kanama geldi 1 gun surdu ertesi gun kesildi
15 gun gelmedi sonrada 2 gun geldi 3 gun lekelenme 3-4 gun temiz oyle ne oldugu belirsizce surdu
bu donemde ben iyice sokuleyim diye sogan suyu yaptim gerci gunde 1 kere ictim, 5-6 gun ictim
biraktim 13 ocakta normal adetimi oldum 5gun surdu 6. gun lekelenme ve bitti
yarin tam 2 ay gecmis olucak ve normal adetimide gordugum icin bu gunlerde denemek istiyorum.
olur yada olmaz bilemem tabi ama stres yapmadan deneyeyim diyorum
kuru incirde yiyorum 2-3 gundur belki bir yarari olur diye taktir Allahtan

merhabalar, bende 8 ocakta kürtaj oldum daha yeni kanama bitti, bebeğimi düşürdüm kesesiyle. dr. en az 6 ay dedi ama ben hem bekleemk istemiyorum bazen de hiç cesaret edemicekmişim gibi geliyor anlayamadım çok tuhaf duygular içindeyim hepimize sabır versin allah

sağol canım hepimize geçmiş olsun çok zor ne denir ki?adet oldun mu diye merak etmiştim bir sorayım diye geldim arkadaşlara katılıyorum sıkıntı yaparsan gecikir rahat ol çünkü dr.bir sorun yok demiş zaten ve normali de 30-40 gün arası inşallah sırayla hepimizin tombul tombul bebekleri olacak zor bir sınav evet ama Allah başka dert vermesin canım

bugün doktora gittim adetim gecikti diye.tam çıktık bi süre sonra geldi adetim zaten doktorumda demişti gelir diye.36.günde geldi çok rahatladım şuan çok koyu kahve gibi ama öyle olabiliyormuş zaten.bir de bu sefer kürtajımı yapan kendi doktoruma gittim beklemenize gerek yok herşey normal deneyebilirsiniz dedi çok sevindim bekleme sürem çok diye de üzülüyordum.kürtajdan sonra muayene için hiç gitmediğim başka bi doktora gitmiştim o bana 6 ay korunmalısınız diyince diğer kendi doktoruma gitmemiştim.iyiki kendi doktoruma gitmişim boşuna 6 ay beklicektim yaşımda 29 oldu çünkü.bence kimse tek doktora gitmesin hepsi faklı şeyler söyliyebiliyor.

geçmiş olsun.bana da doktorun biri 6 ay dedi.kendi doktorum da beklemene gerek yok hemen deneyebilirsiniz dedi.sen de başka bi doktora da sor aynı diyorlarsa beklersin.

bilmiyorum ki hic bilmem öyle kür islerini ama stress oldum
Bence stres olma, ben kurtajdan 10 gun sonra kontrole gittigimde bana ocak sonuna dogru bekle demisti yani 45-50 gune denk geliyordu ama ben erken oldum 31.gunde geldi adet kanamam. Sen hamile olma ihtimalim var demistin kur falan yapmadan once bi kan tahlili yaptirsan daha iyi olur bana kalirsa. Hamileysen bir once ogrenmekte fayda var.

yukArdaki testler benim üstteki dün alttaki bugün. cizgi cok belli degil var ama gecen hafta yaptigimda daha belirgindi. bende acaba yenimi geciyo hormonlar diye düsünüyorum.
ben yurtdisindayim ve henüz buranin dilini bilmiyorum eski gittigim kadin doktorunda türk danisman vardi ama doktoru begenmedim acikcasi ilgilenmiyo fazla. ona gitmek istemiyorum simdi yeni bi doktor arastiriyorum cok tanidigim yok buralarda kendi cabamlada bu kadar oluyo.persembe günü esim calismiyo persembeye gitmeyi düsünüyorum bakalim ins bulurum bi doktor.

Var mı bi gelişme? Hala bekliyor musun yoksa adetini?

geçmiş olsun.bana da doktorun biri 6 ay dedi.kendi doktorum da beklemene gerek yok hemen deneyebilirsiniz dedi.sen de başka bi doktora da sor aynı diyorlarsa beklersin.
canım sanada çok geçmiş olsun
Evet bende iyi bir doktora gidicem araştırıyorum.. nette herkes farklı farklı şeyler yazmış, mesela kürtaj rahim ağzı yetmezliği yapıyormuş düşme tehlikesi artıyormuş yani bidahaki gebelikte vs. peki sen ne zaman ve kaç kez kürtaj oldun örnebilirmiiym canım?

Son düzenleme:

ben 17 aralkta kürtaj oldum.ilk hamileliğimdi.35 gün sonra adet gördüm.bitti şuan korunmuyoruz.hayırlısı artık.

ben 17 aralkta kürtaj oldum.ilk hamileliğimdi.35 gün sonra adet gördüm.bitti şuan korunmuyoruz.hayırlısı artık.

20 aralıkta kürtaj oldum. 27 gün sonra 16 ocakta adet gördüm. korunmadım ama yumurtlama döneminde ailemin yanında olduğumumdan bu ayda bi şey olmaz hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…