- 25 Ağustos 2015
- 16
- 8
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, ben bugün kutudaki resimden etkilenerek loreal intens 8.34 sıcak sarı rengini aldım, şimdiye kadar hep koleston 9.0 sarı ile boyadım yani saçım şu an koyu bir sarı fakat kolestonun amonyağı saç derimde egzama yapmaya başladı artık, yorumlara bakınca da korktum açıkçası hep turuncu yaptığı söyleniyo gerçekten turuncu mu olur acaba sürekli boyayan var mı aranızda bu numarayla, şu an boyanaya korkuyorum öyle cırt bi renk olucaksa hemen geri veriyim hafif dorelik çok severim ama öyle portakal kabuğu gibi de dolaşamam yani ne olur yardımcı olun
ilk boyamada hemen akar zaten o turunculuk eğer sevmezsen bir dahakinde boyamazsın onunla..
Sağol Kiddyy valla boyadım ama pek beğenmedim tenime yakışmadı öf ya hürreme döndüm hiç sevmem turuncumsu saçı, bi kere kutudakinin üstündeki renkle hiç alakası yok resmen açık tütün rengi oldu, laorealden başka boya da saç diplerimde egzama yapıyo ben şimdi ne yapsam ki hangi rengini alsam da sarıya dönse koyu sarı bir renk istiyorum ben
Canım şöyle söyliyeyim ablam yoğun kızılını 6.66 bende tarçın bakır tonunu denemiştim doğal saçım koyu açık kahve gibi bir şeylerdi palettenin tarçın bakırını boyadım çok yapay ve yansımalı oldu tam oturmamıştı bide çok akıyordu sonra bunu boyadım 7.43 saçıma rengi güzel oturtu koyu bi renk ortaya çıktı ama ondan sonraki boyadım boya missler gibi tuttu saçı açıp güzel tutmayı sağlıyor sanıyorsam çünkü aynı şekilde yoğun kızılınıda ablam yine benimle aynı tonda kendi saç renginin üstüne boyadı başta bi gölgemsi oluyor zamanla güzel güzel bi kaç sefere kutuya yakın renk elde ediyorsun ama malesef ki kutudaki gibi açık tonlar veya çarpıcı renkler olmuyor ama tavsiye edermiyim bilemedim vallahiMerhabalar, loreal'in yeni çıkan boya serisi EXCELLENCE INTENSE'i deneyen var mı? Koyu saçı bile açabileceğini iddia ediyor kutunun üzerinde... Herhangi bir rengini deneyen var mı almayı düşünüyorum, merak ediyorum...