Kaynana ile alakasi yok. Daha önceki yorumda "beni evladi gibi görüyor" demis. O halde evladina pek deger vermiyor derim. Daha yeni tanistigi kiz ile bu kadar samimi olmasi, olmak istemesi pek hayira alamet degil. Kv'de olmasi ile alakali degil. Normal insan iliskilerinde daha yeni tanidigin birine ona prensesim diye hitap etmezsin.
Böyle seylere kanma derim ben. Mesafe daima iyidir. Zaman ile, yillar geçerken fark edersin neyin ne oldugunu. Simdi tabiki hersey tozpembe olur. Daha nisan döneminde elti demeyecek tabiki kv'denin mesela herseye karistigini. Kv'de gerçekten iyi biride olabilir ama ona ragmen mesafeni koru fakat saygidan kusur etme.
Mesela simdi hediye almanda bana sahte geliyor. Cok gereksiz ve yaranma çabasi. Hadi kadinin yanina gitsen, yada kadin sana gelse tamam derim de, oglu ile hediye yollamak, yaranmak demektir. Kimse için yaranmaya çalisma.
Evet maddi konular gereksiz. Senin degerini ölçmüyor. Ailen o konuda haksiz. Ancak senin temkinli olma konusunda haklilar. Kv'deye o hediyeyi yollama sakin. Nisanlina ne hediyesi almak istiyorsun da gül yapragi var?