- Konu Sahibi KucukKelebek
-
cnm bende daha yeni perde yaptırdım oturma odama yatak odama ve salonuma kruvaze perde yaptırdım mutfağıma ve çocuk odasına da zebra perde yaptırdım çok farklı zebra perde modelleri var bence daha geçmez modası ....
Canım ben 16 aylık evliyim oturma odam düz tül, japon perde yaptırdım fon olarakta.
Salonumda kruvaze, ama kruvazenin üstüne fon sevmiyorum ben yaptırmadım o yüzden.
Mutfağım zebra, ışığı kestiğini net olarak söyleyebilirim.
Bi arkadaşım daha perde yaptıracak, o artık kruvazelerin falan demode olduğunu düşünüyor.
Benimde son zamanlarda dikkatimi çeken perde modlleri, dökümlü incecik düz perdelerin yanlarına renkli,dar, pileli fonlar. Medcezirden eklediğim örneğin renklerini daha farkılı düşünün.
Nacizane fikrim :)
Zebra gerçekten karanlık yapıyor. Görüntü olarak çok şık ama kulanım olarak hiç memnun kalmadım ben açıkçası.bende araştırmadayım , salon , mutfak ve çocuk odası . beni daha çok düşündüren salon ve mutfakyeni yaptırdığınıza göre fiyarları ne kadar tuttu acaba ?
bende bayılıyorum medcezirin perdelerine :) mutfak perdeside ilgimi çekenlerden :)
şuan inşa halinde yeni taşınacağım ev bende kuruvaze seviyorum ama salonum boydan boya camlı ve balkona açılıyor .
kuruvazenin kullanımı zor olur diye düşünüyorum.
Mutfakda boydan boya camı zebra karanlık yapar diye düşünüyorum birde temziliği var tabi zebranın beni düşündüren kısmı
bende araştırmadayım , salon , mutfak ve çocuk odası . beni daha çok düşündüren salon ve mutfakyeni yaptırdığınıza göre fiyarları ne kadar tuttu acaba ?
bende bayılıyorum medcezirin perdelerine :) mutfak perdeside ilgimi çekenlerden :)
şuan inşa halinde yeni taşınacağım ev bende kuruvaze seviyorum ama salonum boydan boya camlı ve balkona açılıyor .
kuruvazenin kullanımı zor olur diye düşünüyorum.
Mutfakda boydan boya camı zebra karanlık yapar diye düşünüyorum birde temziliği var tabi zebranın beni düşündüren kısmı
bende araştırmadayım , salon , mutfak ve çocuk odası . beni daha çok düşündüren salon ve mutfakyeni yaptırdığınıza göre fiyarları ne kadar tuttu acaba ?
(
bende japon kullanıyorum çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?