Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yeni sac cikarmak icin onersi olan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dimple62

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
120
1
16
35
Avusturya
Arkdslr onersi olan varmi corek otu yagini duydm uyglmaya bsladm smdlik bi glsme yk devam edcm szlrin ypms oldgu etkli olan bsey vrmi

şems aslan inciri sütte pişirin o sütü kaşlarınıza sürün demiş, annem anlattı

hücre yeniliyor sanırım, ha saç ha kaş diye düşündüm

Pardn ynls okumsm... ya bnm istdgm sakak bolfm de sac ckmasi brde alnim genis o biraz sac cksin istym snin nasildi nasil oldu

Merabalar, benim saçlarım cok ince telli ve son yıllarda cok dökülme oldu, saç ekimi yaptırmak için cok arastırma yaptım, ondan önce PRP tedavisiyle tanıstım ve cok memnunum saçlarım hem güçlendi hem ölü hücrelerimde saç çıkmaya başladı süreç hala bitmemesine rağmen olumlu dönüüşler alıyorum , ilgilenenler olursa yardımcı olabilirim.

Pardn ynls okumsm... ya bnm istdgm sakak bolfm de sac ckmasi brde alnim genis o biraz sac cksin istym snin nasildi nasil oldu

arkadaşlar yeniyim anlıyamıyorum, yorumlarıma bir şey yazdığıznıda nasıl takip edebilirim :) onun için kaçırıyorum. Prp var olan saçı güçlendiren ve hücreyi yenilediği için şaç çıkaran bir yöntem, cilt lekelerine çizgilerine ve saç tedavisinde cok basarılı yöntem

denedim ya o nsil koku öyle berbat koku çıkmadığı icin çok yikadim saçlarım avuç avuç döküldü canım

Canım benim panik yapma hemen yeni sacların çıkmak istemiş bu yağ sayesinde yipranan saclarını atmış inceleseydim köksüz olduklarını görürdün bu tarifi haftada 2kere 2hafta toplam 4 defa yap o saclarını yenilesin daha sonra sana farklı yapilista pratik tarif vereceğim 4 kurunu bitirince haber ver yeni pratik yapilisli tarifler deniyorum olacak gibi 2haftam bitti su an 3gunde 3mm uzama kaydettim hoscakal canım...

Canım benim panik yapma hemen yeni sacların çıkmak istemiş bu yağ sayesinde yipranan saclarını atmış inceleseydim köksüz olduklarını görürdün bu tarifi haftada 2kere 2hafta toplam 4 defa yap o saclarını yenilesin daha sonra sana farklı yapilista pratik tarif vereceğim 4 kurunu bitirince haber ver yeni pratik yapilisli tarifler deniyorum olacak gibi 2haftam bitti su an 3gunde 3mm uzama kaydettim hoscakal canım...

canım benım saclarım zaten cabuk uzuyo sıkıntım yok o yönden. ben cok sacım olsun ıstyrm onlerı cok degıl ama bıraz seyrek.. bıraz sık olsun ıstym ve alnım braz genıs sac cızgımn altında bıraz daha sac cıkrmak ıstyrm.......

Selam belime kadar uzun olan saçlarımı 8ay önce kestirdm ve Saç tellerim ınceldığı için zigavusa iki ay önce başladım çok memnunum biraz toparladı alnından bebek saçlarım çıktı.saç uzmanının tavsiyesiyle kullanıyorum

doktorların önerdiği bir marka canım eczanelerde satılıyor:16:saç şampuanı yani:34:

pofuduk um sen kullandınmı bu şampuanı? bendede hamileyken başlayan ve yıllardı devm eden bi saç dökülmesi var:14:saçımı erkek traşı yaptım geçen yıl çok üzüldüm ama işe yaradı baya bi toparlandı.:13:tavsiye ederim kızlar

Back
X