Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkdslr onersi olan varmi corek otu yagini duydm uyglmaya bsladm smdlik bi glsme yk devam edcm szlrin ypms oldgu etkli olan bsey vrmi
Pardn ynls okumsm... ya bnm istdgm sakak bolfm de sac ckmasi brde alnim genis o biraz sac cksin istym snin nasildi nasil oldu
ilk kez duydum bu nasıl. Bi tedavi nr kadr sürüyor. Ve ucret i ne kadar
şems aslan inciri sütte pişirin o sütü kaşlarınıza sürün demiş, annem anlattı
hücre yeniliyor sanırım, ha saç ha kaş diye düşündüm
Pardn ynls okumsm... ya bnm istdgm sakak bolfm de sac ckmasi brde alnim genis o biraz sac cksin istym snin nasildi nasil oldu
teşekkür ederim canım deniycm
denedim ya o nsil koku öyle berbat koku çıkmadığı icin çok yikadim saçlarım avuç avuç döküldü canım
denedim ya o nsil koku öyle berbat koku çıkmadığı icin çok yikadim saçlarım avuç avuç döküldü canım
Canım benim panik yapma hemen yeni sacların çıkmak istemiş bu yağ sayesinde yipranan saclarını atmış inceleseydim köksüz olduklarını görürdün bu tarifi haftada 2kere 2hafta toplam 4 defa yap o saclarını yenilesin daha sonra sana farklı yapilista pratik tarif vereceğim 4 kurunu bitirince haber ver yeni pratik yapilisli tarifler deniyorum olacak gibi 2haftam bitti su an 3gunde 3mm uzama kaydettim hoscakal canım...
zigavus ne ilk defa duydum
zigavus ne ilk defa duydum
doktorların önerdiği bir marka canım eczanelerde satılıyorsaç şampuanı yani
![]()
doktorların önerdiği bir marka canım eczanelerde satılıyorsaç şampuanı yani
![]()