Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni saç rengim ( resimli )

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
Saçlarımı yeni boyattım ama tam istediğim renk olmadı ben daha doğal daha güneşten açılmış görünümü veren bir renk istiyordum..aslında gölge yaptırmak için gittim ama kuaför gölgenin demode olduğunu söyledi ombre yapalım dedi.. ilk başta kulağıma çok hoş geldi ama verdikleri vaadetleri neden yerine getiremezler anlamam.. daha 2 gün oldu boyatalı.. saç diplerimi özellikle açtırmadım..rengini kırıcaktık diplerin ama bu rengi görünce sinirden kırdıttırmadım.. renk daha çok çiğ olduğu içinmi böyle kızıl turuncu görünümünde yani otururmu..oturunca nasıl bir renk olur..4 yıldır boyatmıyordum saçlarımı sonunda cesaretimi toplayıp boyasız saçlarımı boyattım şuan pişmanım :KK43:

Son düzenleme:
Ben çok beğendimm, güle güle kullan çok güzel olmuş rengi :34:

çok sevindim beğenmene cnm çok sağol... fotolar ilk boyattığım günki hali bugün 3. gün ve sanki oksijenli su ile açarsın ya saçını o renge dönmeye başlamış gibi sanki :( özellikle söyledim turuncu olmasın diye.. bakalım en kötü haftaya gidip cila attırıcam..zamanla ne renge dönüşür bu renk onu merak ediyorum...

Son düzenleme:
kimse beğenmedi mi :( zamanla ne renk olur kızlar sizce bu saç rengi ya daha çok turuncuya mı dönüşür
ben çok tecrübeli değilim saç boyatma konusunda , sizce cila attırsam nasıl olur..
saçımın önlerini niye bukadar açık yaptı onu da anlamış değilim..öndeki perçemler saçın tamamına göre neredeyse 5 ton açık :(

Saçlarımı yeni boyattım ama tam istediğim renk olmadı ben daha doğal daha güneşten açılmış görünümü veren bir renk istiyordum..aslında gölge yaptırmak için gittim ama kuaför gölgenin demode olduğunu söyledi ombre yapalım dedi.. ilk başta kulağıma çok hoş geldi ama verdikleri vaadetleri neden yerine getiremezler anlamam.. daha 2 gün oldu boyatalı.. saç diplerimi özellikle açtırmadım..rengini kırıcaktık diplerin ama bu rengi görünce sinirden kırdıttırmadım.. renk daha çok çiğ olduğu içinmi böyle kızıl turuncu görünümünde yani otururmu..oturunca nasıl bir renk olur..4 yıldır boyatmıyordum saçlarımı sonunda cesaretimi toplayıp boyasız saçlarımı boyattım şuan pişmanım :(

Bnce gayet güzel olmuş canım canını sıkma yüzüne ve ten rengine çok yakışmış bence. yıkadıkça renk oturur dahada güzelleşir zaten cnm

canm gayet hoş olmuş benm saç rengimde buna yakın zamanla daha güzelleşir

Canim sacini once actirdin mi yoksa direk boyami suruldu bundan once hangi renkti sacin? Eger actirdiysan surekli acilir sacin soyle kuaforune uzerine kul rengi tonlarindan atsin 8.1/ 7.1 gibi renkler kullansin kirmiziligini ve turuncu olmasini engeller. Gayet guzel bir renk :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Saçlarımı yeni boyattım ama tam istediğim renk olmadı ben daha doğal daha güneşten açılmış görünümü veren bir renk istiyordum..aslında gölge yaptırmak için gittim ama kuaför gölgenin demode olduğunu söyledi ombre yapalım dedi.. ilk başta kulağıma çok hoş geldi ama verdikleri vaadetleri neden yerine getiremezler anlamam.. daha 2 gün oldu boyatalı.. saç diplerimi özellikle açtırmadım..rengini kırıcaktık diplerin ama bu rengi görünce sinirden kırdıttırmadım.. renk daha çok çiğ olduğu içinmi böyle kızıl turuncu görünümünde yani otururmu..oturunca nasıl bir renk olur..4 yıldır boyatmıyordum saçlarımı sonunda cesaretimi toplayıp boyasız saçlarımı boyattım şuan pişmanım :(

Güzelmiş canım beğendim rengini :34:

Canim sacini once actirdin mi yoksa direk boyami suruldu bundan once hangi renkti sacin? Eger actirdiysan surekli acilir sacin soyle kuaforune uzerine kul rengi tonlarindan atsin 8.1/ 7.1 gibi renkler kullansin kirmiziligini ve turuncu olmasini engeller. Gayet guzel bir renk :)

çok sağolun arkadaşlart moral oldu beğenmeniz...benim tamamen kendi saç rengimdi hiç boya yoktu saçımda cnm
kendi saçım koyu kahve ve saçımı açtırmadım direk boya sürdü en son saç diplerimin rengini kırmak için sadece diplerimi açıcaktı açtırmadım..
yani diplerim kendi rengim .. resimlerde pek belli olmuyor ama yaklaşık 4 cm filan kendi rengim mevcut hala..
bugün bir arkadşımda söyledi gidip küllü kahveye filan boyatmamı şimdi sende yazınca iyice karar verdim..cila attırıcaktım ama arkadaşımda cila attırma dedi..
bi 10 gün kadar beklicem bakalım durumuna göre ama şuan turuncumsulaştı bile resimdeki gibi değil yani artık :( ve saçlarım normalde kıvırcıktır benim yani dalgalımsı düz değil yani iyice yıpranıcaklar.. küllü kumralı da denicem sanırım ....yoksa gidiş hatı turuncu bunun :(

çok sağolun arkadaşlart moral oldu beğenmeniz...benim tamamen kendi saç rengimdi hiç boya yoktu saçımda cnm
kendi saçım koyu kahve ve saçımı açtırmadım direk boya sürdü en son saç diplerimin rengini kırmak için sadece diplerimi açıcaktı açtırmadım..
yani diplerim kendi rengim .. resimlerde pek belli olmuyor ama yaklaşık 4 cm filan kendi rengim mevcut hala..
bugün bir arkadşımda söyledi gidip küllü kahveye filan boyatmamı şimdi sende yazınca iyice karar verdim..cila attırıcaktım ama arkadaşımda cila attırma dedi..
bi 10 gün kadar beklicem bakalım durumuna göre ama şuan turuncumsulaştı bile resimdeki gibi değil yani artık :( ve saçlarım normalde kıvırcıktır benim yani dalgalımsı düz değil yani iyice yıpranıcaklar.. küllü kumralı da denicem sanırım ....yoksa gidiş hatı turuncu bunun :(

Cila attirma bosuna oda akiyo cunku biraz bekle ve kullu tonlardan boyat en mantiklisi. Sacina bol bol maske yap her banyoda emin ol duzelecektir :*

saçımın önlerini niye bukadar açık yaptı onu da anlamış değilim..öndeki perçemler saçın tamamına göre neredeyse 5 ton açık :([/QUOTE]

ombre saçların uçlarına yapılan açma işlemi değilmi?
$0mbre saç 9-2w6limr1yr9iwk8tpmf1my.webp $0mbre saç 34-2w6lqmv5fngbfstvwxcjre.webp
öncelikle sac rengin güzel şuan köü değil.için rahat olsun.rengi açıldığındada cok kötüolacağını sanmıyorum.
aklında varsa arastırp karar verip tekrar başka bir kuaföre boyatabilirsin.
benim sacımda 10senedir sarı boyalı.herkes koyulaştırmamı söylüyor artık ama ben sarının ille bir yerde görünmesini istyorum:)
sarı ombre güzel duruyor EN AZINDAN ŞÖYLE : $4Hillary-Duff-Ombre-Hair.webp

saçımın önlerini niye bukadar açık yaptı onu da anlamış değilim..öndeki perçemler saçın tamamına göre neredeyse 5 ton açık :(

ombre saçların uçlarına yapılan açma işlemi değilmi?
Eki Görüntüle 1173316 Eki Görüntüle 1173317
öncelikle sac rengin güzel şuan köü değil.için rahat olsun.rengi açıldığındada cok kötüolacağını sanmıyorum.
aklında varsa arastırp karar verip tekrar başka bir kuaföre boyatabilirsin.
benim sacımda 10senedir sarı boyalı.herkes koyulaştırmamı söylüyor artık ama ben sarının ille bir yerde görünmesini istyorum:)
sarı ombre güzel duruyor EN AZINDAN ŞÖYLE :Eki Görüntüle 1173323 [/QUOTE]

evet cnm uçlarına yapılan işle ama benim kuaför maşallah neredeyse komple boyadı... sarı ombre eğer tonunda yapılırsa ve sadece saç uçlarına yapılırsa çok güzel duruyor ama bana sarı saç yakışmadığından özellikle kahve tonlarında istedim.. ama yakışana gerçekten çok hoş duruyor sarı ombre..

Cila attirma bosuna oda akiyo cunku biraz bekle ve kullu tonlardan boyat en mantiklisi. Sacina bol bol maske yap her banyoda emin ol duzelecektir :*

cilanın aktığını bilmiyordum :( kesinlikle boyatma kararı aldım en az 10 gün beklicem..bakım maskelerine başladım bile cnm kuaförümde aynısını söyledi bakım kremlerini özellikle yoğun bir şekilde kullanıyorum.. Ama tekrar boyatmayada kararlıyım..özellikle dün eşim şakayla karışık oksijenli su ile açılmış saçlar olur ya onlara döndü diyince iyice moralim bozuldu :( boyatıp tekrar foto paylaşıcam ... çok sağol cnm önerilerin için..

evet cnm uçlarına yapılan işle ama benim kuaför maşallah neredeyse komple boyadı... sarı ombre eğer tonunda yapılırsa ve sadece saç uçlarına yapılırsa çok güzel duruyor ama bana sarı saç yakışmadığından özellikle kahve tonlarında istedim.. ama yakışana gerçekten çok hoş duruyor sarı ombre..[/QUOTE]

sarıyı sevipte yakışmadığı için yaptramayan kişiler bence ombre yaptrmalı sarı :)Eki Görüntüle 1173347
aaaay çok hoşuma gidiyo böyle başkalarında görünce...ben 10 senedir röfle den sıkıldım artık yaaaaaaaaaaa...
sıkma canını kuaförden 'aaa tam istediğim renk buydu ' diyen azdır zaten...:) zamanla oturur sacının rengi,akınca tekrar kararda verirsin.

evet cnm uçlarına yapılan işle ama benim kuaför maşallah neredeyse komple boyadı... sarı ombre eğer tonunda yapılırsa ve sadece saç uçlarına yapılırsa çok güzel duruyor ama bana sarı saç yakışmadığından özellikle kahve tonlarında istedim.. ama yakışana gerçekten çok hoş duruyor sarı ombre..

sarıyı sevipte yakışmadığı için yaptramayan kişiler bence ombre yaptrmalı sarı :)Eki Görüntüle 1173347
aaaay çok hoşuma gidiyo böyle başkalarında görünce...ben 10 senedir röfle den sıkıldım artık yaaaaaaaaaaa...
sıkma canını kuaförden 'aaa tam istediğim renk buydu ' diyen azdır zaten...:) zamanla oturur sacının rengi,akınca tekrar kararda verirsin.[/QUOTE]

evet ya başkalarında görünce bende bayılıyorum...nette ombre fotoları diye arttığmda çok hoş fotolar çıkıyor...her seferinde biraz daha kızıyorum kuaföre..
bazen direk uçlarını sarı yaptırsaydım diplerinide hafif kırdırsaydım diyorum..ama olan oldu artık.. bekleyip görücem :(

cilanın aktığını bilmiyordum :( kesinlikle boyatma kararı aldım en az 10 gün beklicem..bakım maskelerine başladım bile cnm kuaförümde aynısını söyledi bakım kremlerini özellikle yoğun bir şekilde kullanıyorum.. Ama tekrar boyatmayada kararlıyım..özellikle dün eşim şakayla karışık oksijenli su ile açılmış saçlar olur ya onlara döndü diyince iyice moralim bozuldu :( boyatıp tekrar foto paylaşıcam ... çok sağol cnm önerilerin için..

Uzulme okadar kotu olmamistir biraz toparlansin boyarsin bende kuaforum biliyorum yani:))

Uzulme okadar kotu olmamistir biraz toparlansin boyarsin bende kuaforum biliyorum yani:))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü[/QUOTE]

meğer işin ustası yazıyormuş :52: :52: inş cnm ya ...sen yazdığından beri küllü kumral saç renklerini araştırıyorum..peki o da akarsa napıcam her ay boyatmam mı gerekicek küllü kumrala..

Bence gayet iyi olmus :) güle güle kullan. Ben vallahi cok begendim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X